И. Йотова: След евроизборите правителството ще бъде по-стабилно

И. Йотова: След евроизборите правителството ще бъде по-стабилно
"БСП е мобилизирана, енергична и нахъсана за изборите за Европейски парламент." Това коментира пред bTV евродепутатът Илияна Йотова. "Смятам, че ще спечелим тези избори, може би не с толкова, колкото искам, посочи тя. БСП и Коалиция за България ще бъдат първа политическа сила", добави тя.
<p>Йотова подчерта, че в страната няма нагласа за предсрочни избори, а за стабилност на правителството и изпълняване на програмата, която е започната.&nbsp;&quot;След тези избори правителството ще бъде по-стабилно. Това го искат и хората&quot;, добави тя.&nbsp;</p> <p>По повод поисканата днес от ГЕРБ оставка на министъра на образованието Анелия Клисарова, Йотова подчерта, че ГЕРБ гледат на подготовката на тези избори като част от вътрешнополитическата тема.</p> <p>&quot;Разбира се, те не могат да бъдат разделени. Естествено е в навечерието на изборите да се искат оставки. Искам да припомня на колегите, че това е първото българско правителство, което издейства европари за образование. И аз бях свидетел колко трудно беше това&quot;, каза Йотова.&nbsp;</p> <p>Що се отнася до това дали трябва да има дебат между лидера на БСП Сергей Станишев и бившия премиер Бойко Борисов, евродепутатът заяви, че такъв трябва да се проведе и самият Станишев го е предложил. Но от отсрещната страна все още нямало отговор.&nbsp;</p> <p>&quot;Колкото повече са дебатите, толкова повече ще са информирани хората&quot;, подчерта Илияна Йотова.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • Лилия

    14 Апр 2014 6:46ч.

    Какъв дебат може да има , след като знаем , че мутрата Борисов е тъп , тъп , тъп...Няма как мръсни вицове да си разказват , а това е , което може Борисов . Дори да се опитат да го подготвят , мутрата ще се обърка само при един зададен въпрос от Станишев , просто защото нищо не разбира .. Голям цирк ще бъде . С една дума затова бяга от дебат Борисов .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи