Борисов поиска депутатът хамелеон да напусне парламента

Борисов поиска депутатът хамелеон да напусне парламента
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще предложи днес на изпълнителната комисия депутатът Даниел Георгиев да напусне парламента. В Хасково той каза, че Георгиев приемал партията като "иди ми, дойди ми".
<p>&quot;Ние сме сериозна партия с авторитет и компромиси правех едно време. Ако това, което този депутат Даниел казва, е поне малко истина, че е от ГЕРБ, да си подава молба и да напуска парламента. След 25 май той ще се вайка горчиво, че ни е разигравал като маймуни, а никой не го е карал нито едното да прави, нито другото. Не може сутринта на един ден да твърди, че е от ГЕРБ, а вечерта да иде на предизборна среща на &quot;България без цензура&quot;, защото ако е искал да ходи в Бургас, там ГЕРБ са били два дни по-рано&quot;, възмути се Борисов.</p> <p>&quot;Друг въпрос е защо такива кадри сме допуснали, но ние сме млада партия. Много бързо се видя, че сегашната тройна коалиция е лабилна и временна и не можахме да се очистим от всички. Някои са се сгушили сигурно около мен и не ги виждам&quot;, допълни той.</p> <p>Депутатът от ГЕРБ Даниел Георгиев е син на кмета на Ботевград и привлече за пръв път в живота си общественото внимание, след като през последните два дни два пъти напуска и се връща в ГЕРБ. Той се появи и на предизборен митинг на &quot;България без цензура&quot;.</p> <p>Тази сутрин все още не обявил от коя партия е. Прелитането му между партиите стана повод ГЕРБ и Бареков да си разменят остри реплики и обвинения в тормоз на депутата.</p>

Коментари

  • циркът е във вашия град

    22 Май 2014 16:34ч.

    Клоунади, дресури, чалга оркестър, маймунки с голи ду.ета! Давай народе, бий си шамари, скачай от високото! Животът е един голям цирк!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • обида за хамелеоните

    22 Май 2014 16:56ч.

    Депутатът хамелеон се е заразил от поведението на Тиквата - лидер. Той така си сменяше мнението и поведението на ден.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Василев

    22 Май 2014 18:12ч.

    Ако се издават присъди за хамелионство,то една цяла партия трябва да излезе от парламента,не само за това,но и за гиноцида над най-беззащитната прослойка от българското население-пенсионерите с по 40-45год.даден труд за същата тази държава в която само съществуват.Никой не пита бай Марин,как живее със сто и осемдесет лева пенсия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи