Президентът на Чехия определи транссексуалните хора като "отвратителни"

 Президентът на Чехия определи транссексуалните хора като "отвратителни"
Чешкият президент Милош Земан заяви по повод унгарски закон, забраняващ разпространяването на материали, свързани с лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните (ЛГБТ), в училищата, че смята транссексуалните хора за "отвратителни", предаде Ройтерс.

 

Ако се подложиш на операция за смяна на пола, ти по същество извършваш престъпление на самонараняване", каза Земан в интервю за телевизия Си Ен Ен Прима.

"Всяка операция представлява риск и тези транссексуални хора за мен са отвратителни", заяви той, отговаряйки на въпрос за приетия този месец закон в Унгария, който забранява в училищата да се разпространява съдържание, смятано за насърчаващо хомосексуализма и смяната на пола.

Законът е силно критикуван от опозиционни партии в Унгария, правозащитни организации и много от лидерите в Европейския съюз. На среща на върха миналата седмица нидерландският премиер Марк Рюте призова унгарския министър-председател Виктор Орбан да уважава правата на хората от общността на ЛГБТ или да напусне ЕС.

Повече от половината държави членки на ЕС се обявяват против унгарския закон, но досега Чехия не е направила това.

Земан каза, че порицанията във връзка със закона представляват намеса във вътрешните работи на съответната страна.

"Виктор Орбан казва, че не е против хомосексуалистите, но че е против манипулирането не само на родителите, а и на децата при сексуалното образование", заяви чешкият президент.

"Не виждам причина да не съм съгласен с него, защото напълно се дразня от суфражетките, движението "Аз също" и Пражкия прайд", каза той.

 

 

 

 

Коментари

 • Уилт

  28 Юни 2021 8:36ч.

  До кога ще ни занимават с тия педали? Всичката мара втасала, само пола си не сменила.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • АКО ПЕДЕРАСТИЯТА

  28 Юни 2021 8:46ч.

  Е европейска ценност. Добре дошли в ада.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мунчо

  28 Юни 2021 8:54ч.

  Така се прави. Ясно и категорично срещу антихристиянските гнусотии на психично болни мозъци , на които "Дъгата" им се привижда един път като мъжки полов орган , друг път като п...а . Според настроението , с което са се събудили. Какъв пол има един човек - Господ го е решил : Поглеждаш между краката и става ясно. Ако след този "поглед" на някой не му ясно - бързо да бЕга при психиатър. Ако не може сам - родители или приятели ( ако няма такива - Държавата ) да му помогнат . За леченито.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами

  28 Юни 2021 9:46ч.

  Прав е човекът!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • антихристиянските гнусотии - Същество без душа - и т.н.

  28 Юни 2021 9:59ч.

  Първо проверете дали сте разбрали правилно какво е християнското учение. И до сега няма превод на Новия Завет, който да не е пълен с груби грешки. Четете и се подвеждате. Дъгата, смяната на пола са напълно в синхрон с християнството, което обяснява, че няма идентичности, същности и др. такива, а всичко е морф. Христос човек ли е или бог, Магдалена светица ли е или блудница? Дори прошката не са превели правилно, а то всъщност означава да се откажеш от всякакви такива глупости и да си пребиваваш в чисто съзнание. Колко от вас, дето се самообявявате за християни, го правят? Ми и душа няма, понеже душата е физис, а физиса е гроба на Христос. Като влезеш в него и видиш, че няма никой, се стига до анастазис. И от там идва спасението, което е метафизика. Носете си древногръцки речник в дамската чантичка, за да не се губите в превода като овце без овчар и без мозък в главата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  28 Юни 2021 10:03ч.

  Ми не, що да са отвратителни... психично болни са хорицата, но едни кучета се възползват от тях, като ги карат да си веят задника срещу заплащане, те са отвратителните ;)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin,отначало седрЗнех от писания ти,после

  28 Юни 2021 10:03ч.

  посвикнах с тях а сега си ми направо смешен!Но признавам че имаш някои добри мисли които излагаш но……,твърде рядко! А що ср отнася до Земан,само поздрави-един достоен чех за разлика от болшинството чехи които са известни в Европата като евреите на Континента!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock

  28 Юни 2021 10:32ч.

  За чешкият Президент, хубаво - поздравления. Но ми е интересна позицията и на България за усилията по легитимиране на умишленото развращаване и тласкането на малките деца, малолетните, подрастващите по пътят на ЛГБТ. Ясна позиция е нужна не само за "Истанбулската", а и сега при този конфликт на Унгария с ЕС-извращенците. ... Същевременно, провежданият на "прайда" тук е възможно, въпреки протестите, не без съгласието и подкрепата на властите. Явява се директна покана, явна масова пропаганда за примамване и на споменатия възрастов сегмент. Той омаловажава дегенерацията, перверзното, болестворното и е подигравка със самото Съзидание. Прайда има за цел цел въздигане на противоестественото така, сякаш то е някаква "горда" особеност, жизнена необходимост и главен смисъл на човешкото съществувание?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ...провежданият на "прайда"...

  28 Юни 2021 10:35ч.

  Моля да се чете: ...провеждания "прайд"...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • антихристиянските гнусотии - на 28.06.2021 в 09:59

  28 Юни 2021 10:42ч.

  Защо не цитираш за мъжеложството? Или за "чресалото" - какво следва? Опитваната подмяна е така явна, че е съмнително да успееш в извъртането и заблуждаването на неизкушените! За другите неща - ти е пълна каша в кратуната. Съчувствия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • чугун

  28 Юни 2021 10:54ч.

  "... приетия този месец закон в Унгария, който забранява в училищата да се разпространява съдържание, смятано за насърчаващо хомосексуализма и смяната на пола." Доколкото знам, приетият в Унгария закон забранява пропагандата на хомосексуализма и смяната на пола навсякъде сред непълнолетни, сред лица под 18 години, вкл в училище. И цяла Европа скочи срещу това! Демек, нарушение на правата е този зкон, трябва, трябва да се пропагандира хомосексуализма сред непълнолетните! И смяната на пола също!Например немския министър на образованието ( открит хомосексуалист) и немския министър по европейските въпроси ( открит хомосексуалист, живее в еднополов брак) бяха особено гласовити. За такива като тях е ясно, те даже са в конфликт на интереси като се изкават от позициите, които заемат, ами другите? Оставете децата на мира, това поведение е агресия, насочена срещу тях. И още нещо - правителството и парламентът на Унгария са законно и демократично избрани, те приемат закон, това е демокрацията. Или демокрация е само каквото кажат "демократите" и ЛГБТИ++++++...?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • pontifex maximus

  28 Юни 2021 11:11ч.

  Разумен глас на човек от централна Европа

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Смени си пола, изхвърли си колата, вземи си бежанец

  28 Юни 2021 11:49ч.

  Стани европеец най-накрая.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  28 Юни 2021 12:33ч.

  "Eisblock на 28.06.2021 в 10:32 За чешкият Президент, хубаво - поздравления. Но ми е интересна позицията и на България за усилията по легитимиране на умишленото развращаване и тласкането на малките деца, малолетните, подрастващите по пътят на ЛГБТ. " В момента ни управляват неоглобалисти-байданисти и се очаква да продължат. Ако тези хора се доберат след 2 седмици до властта и се закрепят ще ни наложат целия пакет свързан с джендър идеологията. Сега само подсказват на какво са способни. Ако искате да запазите децата и народът си не гласувайте за тях. Не се лъжете, че имат дипломи, тяхното съзнание е промито от духа на джендъризма и американския неоглобализъм.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ивайло

  28 Юни 2021 12:58ч.

  Еми отвратителни са си...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • братът на Иван Георгиев от Попово

  28 Юни 2021 18:55ч.

  Свалям шапка на президента Земан! Винаги е говорил това, което мисли. Вероятно смята, че е твърде стар да лицемери и да се нагажда към "мейнстрийма". Или просто си е човек с достойнство. Този му навик (да говори каквото мисли) просто довежда чешката, пък и въобще европейската либерастка паплач до апоплектичен удар.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читател

  28 Юни 2021 19:25ч.

  Ей, Гласовете! Не произвеждайте фейк новини!!! Въобще не е вярно, че повече от половината ЕС държави са срещу Орбан! В опит да излязат с обща резолюция, 13 държави бяха ЗА, а 14 - против!!! Не подвеждайте хората! Разбира се, че нормално мислещите са мнозинство! Пед@ли смотани :(

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зоро

  29 Юни 2021 5:19ч.

  Либерастите работят за Путин 24/7. Тъпанари.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • писано преди 500 години

  29 Юни 2021 15:07ч.

  Във едни от времената далечни и чудни, жените ще изглеждат напълно налудни. На мъже ще се правят, панталони носят, Къдриците си режат, като че ливади косят. Крачат безсрамно, нагло въртят си очите, досущ вещици, липсват им само метлите. Мъжете възседнали са ръмжащи лами, които поглъщат реколтата сякаш сами. Хората вече летят, като птиците на юг, Не помнят нито що е кон, ни що е плуг. Горните знаци ще се виждат от всеки, до тия бъдни дни водят всички пътеки. Любовта ще погине, сватбите ще намалеят. Народи чезнат, малко бебета ще се смеят. Съпругите стареят сред кучета и котки. А мъжете са лакоми свине, съвсем не кротки. В година деветнайсет и двайсет и шеста (1926) къщите не ще бъдат от леки пръти и слама. Някъде тогава се задава и Войната голяма, в която огън и меч ще свистят над земята. Когато картините оживеят и звуци издават, лодки като риби в дълбините морски ще плават. Когато мъже в железни птици подпалят небето, половината свят, цял в кръв, ще е в небитието. И всички тия, дето края на тоя век дочакат, да не чакат още – бягството си да не протакат. Да се спасяват по горите и високите планини, в мочурища и сред диви, забравени старини. Защото бури идват с тътен, океаните бушуват, когато Габриел покаже колко хората струват. И когато своята тръба чудодейна той надуе, стари земи гинат, нови изникват – ще се чуе. Един пламтящ дракон виждам да лети на небето, шест пъти обиколи земята, изчезва му опашлето. Хората треперят от страх и пълно отчаяние при всяко негово явяване, пред силното сияние. Седем дни и седем нощи ще се наблюдава, хората ще гледат нагоре прииждащата слава. Вълни се надигат, с поглед не можеш ги обхвана, от бреговете сушата отхапаха — точно тъй стана. А навътре ще почнат да ръмжат планините. И трусове ще люлеят равното в низините. Нахлуват морските води, забързани и лудешки. Като потоп заливат земите и звучат нечовешки. Човечеството се свива по местата блатисти, Брат брата ругае, а думите — много нечисти. Зъбят се един на друг, бият се, убиват, докато храната си в хълмовете скриват. Погрознели от ужас, на лъжи са способни. И убиват крадци, насилници — себеподобни. Хората бягат далеч от внезапните наводнения. Трепят, насилват, кървави реки от престъпления. А всичката пролятата кръв от човешки ръце ще даде на сушата тъжно и отвратено лице. И когато драконовата опашка се отдалечава, човек забравя, смее се, животът продължава. За хората е късно — твърде късно за изкупление. Човечеството е заслужило туй изтребление. Усмивки, прикриващи човешкото високомерие, ще ядосат боговете, те на хората нямат доверие. А те, боговете, обратно дракона ще изпратят да запали небето, опашката му ще разклатят. И тя ще се откъсне, земята ще удари и пробие, а сред хората и цар, и роб ще тича да се скрие. Но скоро хората от бърлогите си ще изникнат, водата ще чезне и ще търсят извори да бликнат. И преди океаните на бреговете да преминат, мнозина от силната жажда ще се споминат. И ще се напукват и цепят наново земите. Не вярвате? След време туй ще проверите. А на някаква суша, която е много далече, виждам хора – о! – твърде малко са вече. Ще напуснат свойто сигурно възвишение, ще бродят по земята и ще бъде брожение. И който оцелее, не ще намери нищо готово, ще трябва да гради човечеството наново. Каквато знаем я днеска, не ще бъде земята, твърди, сухи и пусти са на океаните дъната. Не всяка от душите човешки ще загине, щом опашката на дракона мине и замине. Водата не всяка от земните суши ще покрие, а на места ще мирише, море не ще ги измие. Ще се разлагат трупове — зверски и човешки, тревите съхнат, и за тях времената са тежки. И тия, дето им е писано да продължат живота, с години за дракона ще си спомнят с неохота. Но времето намира начин спомена да чисти. Не вярвате? Ще бъде писаното на тия листи! Ще се яви една змия сребриста на небето, преди да почнат новите градежи в полето. От нея същества с лик невиждан ще слязат. И в общение с хората поумнели ще влязат. Тези създания и по своя разум са различни, ще просветят човеците — ще са си прилични. Новата раса ще говори, а човек ще се учи как с любов се живее и че така ще сполучи. Ще дойдат децата със второто зрение, Божи дар за новото поколение, което ще расте красиво, скромно и щом е готово, Златната епоха ще е почнала наново. Опашката на дракона явява се знамение за човешкия край, за бъдещото падение. А преди това пророчество да проверите, мен като вещица на клада ще изгорите. Тялото се пърли, свободна става душата. Мислите, че богохулства ми ръсят устата. Грешите! За написаното нека всеки научи. Каквото прочетохте, това и ще се случи. * * * Тези знаци ще са на всекиго пред очите, щом хората крайно покварят си душите. Мъже ще съсипват на децата живота, nосягат им като на жени — с охота. Човек ще мисли единствено за парите, долни ще са делата, безчет — лъжите. И човек ще върви като на сън, замаян, встрани не поглежда, и богат, и окаян. И мъже в желязо подвизи ще правят, с железни каруци, конете се забравят. Царете ще дават лъжливи обещания, празни думи са техните занимания. А народите ужасяваща война кроят, невиждани неща тепърва предстоят. Растат данъците, животът пропада, от народите всеки един ще страда. Но и по-явен знак ще види човек, когато премине в следващия век. Три спящи планини дъх си поемат, пръскат кал и лед, животи отнемат. А трусове поглъщат град след град в земите на още неизвестен свят. Двама християни взаимно се давят, стенат народите, но нищо не правят. А жълтата страна ще натрупа сила, щом могъщата мечка вече е покорила. Всеки от тези могъщи тирани ще реве, че света не е могъл да раздели на две. А делата им ще дадат плодове гнили, с чумата си много народ ще са избили. Лекарите ще търсят лек за тая зараза. Напразно — тя е по-ужасна от проказа. О, ще дойдат всички знаци черни, писанията ми до едно са верни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Monique Ali

  12 Яну 2022 13:19ч.

  Не бива да съдим такива хора ние "нормалните" можеше да имаме такова съзнание но нямаме нали, нека въпреки че го смятаме за ужасно нещо да не съдим става ли, ако бяхме от другата страна

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи