Диана Дамянова: Свинският кръг Гешев - Цацаров - Борисов пее в един хор

Диана Дамянова: Свинският кръг Гешев - Цацаров - Борисов пее в един хор
Коментар на пиара на "Продължаваме промяната" Диана Дамянова във Фейсбук. Публикуваме го без редакторска намеса.

Диана Дамянова

 

Пропаганда за полуграмотни и една Алена

 

В продължение на дълги години онази креация, наречена партията ДПС, живя в мир и разкош. От една страна нейните „лидери“ бяха най-богати и най-властни, от друга страна нейните членове не знаеха български език.

 

И си живееха там, нижеха си тютюн, опитваха се да оцелеят, а техните „лидери“ ставаха все по-властни и все по-неземно богати. А когато дойдеха избори, достатъчно беше да кажат номерчето на онова нещо, наречено ДПС на турски език... И многобройните избиратели се втурваха към избирателните урни. Но понеже това нямаше как да е достатъчно, то в избирателните секции по цял ден един местен главатар гласуваше с личните карти на онези, дето от години не живеят в България.

 

Не си го измислям, знам го. Лично съм го видяла с очите си и съм се борила срещу .

 

Но настъпи друго време!

 

„Лидерите“, по-точно „лидерът“ пожела да свири съвсем първа цигулка. И то не къде да е, а в икономическата област. Сдружи се той със законноизбрания за министър-председател човек, чието кредо беше „и вие сте прости и аз съм прост и затова се харесваме“.

 

И двамата „лидери“ в един политически конконбинат поупралвялаха , т.е. разграбваха страна нв продължение на десетина години.

 

После народът прогледна и ги изхвърли, а американският народ, дори обвини единия /никога не разбрах защо само единия/ от тези „лидери“ в международно престъпление, свързано с корупцията.

 

Да, останаха им парите, останаха им медиите, останаха им много от източниците на приходи, където тайно и в продължение на години са подреждали своите пионки. Но някак си боли, много боли, че им взеха властта.

 

И тогава започна пропагандата за полуидиоти:

 

Свинският кръг Гешев-Цацаров-Борисов, пее в един хор.

 

Поддържа го онази креация, наречена парламентарна група.

 

Когато не стигнат хората започва наемането – антоанетки, румянки, валерии и всякаква продажна гнус се изтъпанва пред народа и го „облъчва“. Опорките са тъпи и неграмотни, но този урок си го знаем от симеоновската школа – повторени достатъчно на брой пъти, те се запомнят.

 

Затова ги повтарят... безумно, разхитително и непрекъснато.

 

А отгоре, над цялата тази човешка маса, стои Пеевски- собственикът, лидерът... Дава той хем парите /щото парите от общите престъпления са общи/, хем медиите, щото медиите от общите престъпления също са общи.

 

Врещи бб, че те били откраднали милиони, врещи една депутатка, че не, не не, в никакъв случай към герб не са отклонявани средства, врещят многократно купените и прекупвани авери на бб, че съществуващата в продължение на 12 години правда е открадната.

 

Следва хорът на тези, дето трябвало било да правораздават, а те наместо това, прикриват престъпленията. Много институции – малки и големи, специални и не специални прокуратури, разни конпита с много народ. Въобще, пълно с говорители. Па като вземат думата, па като проговорят и изведнаж ти става ясно , че живееш не в България, а в Швейцария. Че за теб се грижи най-грижовната прокуратура на света, която може да не може да преброи кюлчетата в едно чекмедже, но е готова да изправи снага в защита на своя свински кръг.

 

Да не пропуснем огромната тролска фабрика /аз лично си имам няколко идиота отговорни за мен и много се грижа да им е добре/. Явно там има голяма субордонация и пълно подчинение, защото различни тролове в различни моменти казват съвсем, ама съвсем едни и същи неща. Доста често, дори най-вече , без особена връзка от сюжета, в който се намесват.

 

И така си я караме...

 

Но едно не ми е ясно и всява изключителен смут в моята чувствителна душа.

 

Като си имат всичко това, защо по дяволите им е необходима Алена?

 

Защото като връх на пропагандната машина, явно предназначена за незнаещи български език хора, всяка седмица се явява и врачката на бб.

 

И тя, тази врачка предрича, че Киро ке падне още февруари, ако не точно февруари, то май, но най-късно лятото.

 

После пропагандната машина за неграмотни си ляга с чувството за добре изпълнен дълг, щото трябва утре рано да става и всичките онези антоанетки да тръгнат по телевизорите, пък после бб да посети някой див край, пък после депутатите да се изявят, пък после дежурните анализатори, пък накрая Алена...

 

Защото без Алена /която и да е тази жена/, пропагандната машина с милиардна стойност , не струва нищо.

 

Кое ви смущава, че струва милиарди, че е предназначена за вас или участието на Алена

 

Източник: Фейсбук

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • фют

  08 Фев 2022 21:24ч.

  Като подминем обидните изрази, свидетелстващи за високата култура на авторката, може ли поне да не говори от името на народа?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дфр

  08 Фев 2022 21:34ч.

  Уоу ще кажем като американците. Ето ви един Ганю в пола. Добре попържа, но като фактология е пълна нула. Ясно е защо Булгария е това положение - защото такива нищожества с нисък интелект можещи да попържат са “перото” на нацията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • „и вие сте прости и аз съм прост и затова се харесваме“

  08 Фев 2022 21:36ч.

  Въпрос към пиара на "Продължаваме промяната": А Прост о Кирчо, от кои е уважаема?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  08 Фев 2022 21:41ч.

  Изказаха се от джендърския кръг :DDD

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Грозна гледка

  08 Фев 2022 21:43ч.

  ...Братския американски народ съзря колаците изедници и ги обвини в корупция ... Историята се повтаря като фарс бе казал някой. Колко тъжно. Да запомним тези имена и да се пазим. На таквизи се крепи всяка тирания. С какво са по-добри тези от предишните? Хм? Да храчиш с пяна на уста. Раболепно и злобно. Господ да ни е на помощ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • млатши акъдемиг Ботушеф

  08 Фев 2022 22:07ч.

  От 7 коментара, 8 платени трола! До тук 121% !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Изтърван от цензурата, коментар № 9,

  08 Фев 2022 22:09ч.

  Диана Дамянова казва с 874 % самата ИСТИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • terrarium

  08 Фев 2022 22:14ч.

  Злобно безсилие. На зле вървят пиарените от тая.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тотал щета

  08 Фев 2022 23:32ч.

  Дали след подобен пасквил ДД ще може да повтори казаното от Чърчил за алкохола?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не съм от ПП, но

  09 Фев 2022 0:16ч.

  много хубаво написано четиво - увлекателно и проникновено. Изказът е пестелив, но точно в десятката удря. От повечето коментари личи, че е успял да бръкне в "душата".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До Кара на 09.02.2022 в 01:30

  09 Фев 2022 2:43ч.

  Ивке Николова ти ли си бе джурналистке, хубавице ненагледна, златна? По твоята логика, разни плей-метки, като Русата Златка или Ники Лозанова или мега ''убавецо'' Джизъсо са с най-мъдрия ''изказ''? Диоген, Сократ, Аристотел, Платон и повечето велики мъдреци са били външно непривлекателни или поне на твоето визуално ниво!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Госпожата

  09 Фев 2022 8:07ч.

  дали работи в полза на Кирето?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • олеле

  09 Фев 2022 10:02ч.

  Тази женица да не е колежка от Снежните магистрали?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • в. Гласове:

  09 Фев 2022 10:15ч.

  "Вчера ви информирахме, че фирмите, чийто настоящо вписан действителен собственик и бивш управител е вицепремиерът, министър на финансите и съпредседател на "Продължаваме промяната" Асен Василев – "СТВ България" ЕООД, ЕИК 206067513 и "СТВ холдингс" ЕООД, ЕИК 206064809, са пропуснали да подадат в законоустановения срок (до 30.09. 2021 г.) годишните финансови отчети (ГФО) за 2020 г. или декларация за липса на дейност, за което подлежат на санкция." "В петък депутатът Хамид Хамид попита в парламента дали има някаква връзка на лицето Стамен Янев с премиера Кирил Петков и дали това лице не е издавало скоропостижно за няколко дни инвестиционен сертификат на Кирил Петков, който на основа на това е получил привилегията да купи индустриална зона Божурище и да я продаде после доста бързо, реализирайки огромна печалба. "Епицентър" дава отговор на този въпрос, разказвайки историята как Кирил Петков по "харвардски" успя да реализира на българска почва 27 милиона за 58 дни! С помощта именно на Стамен Янев." "Премиерът Кирил Петков има намерение да вдигне ветото на Скопие за ЕС преди РС Македония а да спре антибългарската кампания. Това заяви пред “Труд” политологът Слави Василев, който беше за кратко в екипа на президента Румен Радев по време на първия му мандат. Василев допълни, че това е основание за притеснение. “Аз повдигам тези притеснения публично, защото това е нередно и неправилно, а е голяма вероятността Кирил Петков да вдигне ветото преди македонската страна да гарантира за правата на гражданите с българско самосъзнание в РС Македония, да се впише в тяхната конституция”, посочи Василев." ""Булгаргаз снощи в късна доба си направи "търг". Румен Овчаров може да е политически противник в енергетиката, но съм казал на моите хора - от него по-подготвен в тази сфера нямаме и каквото каже, ще се учите от него. По Би Ти Ви той каза, че 60 000 мегавата само за 3 секунди са "харизани" на Румъния. Това е количество, равно на половината за деня консумация на цяла България. Ние ги дебнехме да ги хванем с милиони. На мен ми спретнаха компромата с чекмеджето и ме разнасяха цял месец. А тук става дума за милиони чекмеджета. И какво става - първите са си внесли рушветите - по 80 лв. на мегаватчас. Аз предупредих - ще има война с "Булгаргаз", тъй като едните искат да вземат "пътя на копринката". Слагат си 6 фирми, които чакат. А балъците отзад мислят, че това, което говори Киро за "прозрачност", страшни арести и корупция в "Булгаргаз" са верни. Тези фирми са със смесено участие, чужди фирми, за да не могат да ги гонят нашите служби. "Прозрачно, готино и веднага - няколко милиончета. Вероятно в някоя офшорка в Пандора. Или пък кеш. Първо едната, после другата фирма - так, так, так. Взимат 60 000 мегаватчаса. Ще видим дали в понеделник Кирил Петков и Бойко Рашков ще правят арести заради това." "„Искам да попитам, при условие че ЕК твърди, че Планът за възстановяване е предаден октомври, истина или лъжа са думите на Кирил Петков, че има предаден нов план. Аз много не обичам политическите внушения. Просто оттук-нататък трябва да следим всяка дума на Кирил Петков. Дали тя е истина или лъжа“. Това заяви на брифинг в централата на ГЕРБ бившият вицепремиер Томислав Дончев. Той обърна внимание на отговора, даден днес в Народното събрание от Кирил Петков по въпроса. България е изпратила на Европейската комисия нов, редактиран вариант на Плана, но все още няма конкретни отговори по него, твърдеше днес премиерът Кирил Петков. Думите му обаче се оказват в противоречие с казаното от Брюксел. От пресслужбата на Европейската комисия са коментирали пред „Медиапул“, че при тях Планът за възстановяване и устойчивост на България е получен на 15 октомври 2021 г. На тази дата, след месеци бавене, беше входиран вариантът на бившия вицепремиер Атанас Пеканов."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Въпрос

  09 Фев 2022 10:19ч.

  Ясно, кръгът около Пеевски е "свински", Как обаче да наречем бридж кръжецът около Мама Лорер, част от който е и авторката на горния пасквил и за който се говори, че вече решавал съдбините на държавата? "Кръгът на вещиците" ми се вижда доста подходящо за случая...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  09 Фев 2022 10:21ч.

  Не сме я забравили откъде тръгна след като преподаваше на циганчета история и посрещаше туристи, като екскурзовод в затворената за реставрация Боянска църква. После при Кръстьо Петков в КНСБ и Нефтохим-Лукойл при Валентин Златев. Сега пак помага на последният. Няма лошо, че има "поразяваща уста" и роля, като на Илка Зафирова, във "Вълчицата" на Рангел Вълчанов. Стига да е в полза Роду, а не само лична, чрез просто работа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ха?!

  09 Фев 2022 10:21ч.

  От воплите и следите от размазан от сълзи на обида грим на госпожата по писмото й стигаме ли до извода, че средното и ниското управленско ниво в държавата, които се контролират от ДПС, защото ДПС е единствената партия, имаща стратегически хоризонт повече от един редовен управленски мандат и изглежда разумно инвестира в млади политически и професионални кадри, са ударили силна контра на стажантите от Харвард и кръжащите около тях скакалци?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Що така

  09 Фев 2022 10:26ч.

  Особено загриженият за нашето благоденствие американски народ нещо не реагира съответно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  09 Фев 2022 10:47ч.

  Пиарът вероятно е искал да използва думата „конкубинат“, означаваща съжителство на семейни начала. Но е произвела думата „конконбинат“, която не съществува в българския език. Същото и за думата „креация“, която, макар и да се прави опит да се употребява в смисъл на мода, със сигурност не може да замени думичката „креатура“, която единствено има смисъл на творение, включително политическо. До тук с безплатните уроци, народът не е толкова глупав, той може да разпознае адвокатите на мафията, които се борят с прокуратурата, погнала техните подземни господари. Най-малкото биографиите на адвокатите на мафията са публични и достъпни на един клик разстояние, известни са и босовете, които стояха зад протестите. Не наричайте тези хора „народа, който се бил осъзнал“, понеже когато народът се осъзна, че е употребен, той напусна улиците, останаха си само адвокатите на мафията, троловете, включително работещи за чужди служби и Дионисий. Добре известна е и идеологията на „отвореното общество“, която се бори с всичко, което има граница и вътрешна йерархия. А това са всички работещи ЖИВИ организми - човешкия организъм, семейството, организациите, институциите, държавата. Отворено общество иска да докара всички живи организми до състояние несъвместимо с живота, като разрушава техните граници, светоглед, самостоятелност и вътрешен ред. Те наричат това убийство на нещата и същностите, „демократизиране“. Накрая, точно опорната точка на МАФИЯТА е, че мафия е само герберската мафия, те пречат на истинския дебат за възможностите и избора, с подобни постоянни внушения, че ако техният враг ГЕРБ се отстрани, то няма да съществува едва ли не зло. Трябва да си много тъп, за да повярваш на Божков, Василев, Маджо, комунистите и русофилите, та дори и на Държавния департамент, че ще градят свят без корупция, точно в България. На техния фон, предходното управление е просто един типичен участник в битката за баницата, не по-лош от онова, което го наследи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кудкудяк!

  09 Фев 2022 11:19ч.

  Пък Путин е убиец! Сатанизирането на врага и легитимирането на неговия отстрел. Той пък врага няма никакво намерение да се предава след такава словесна стрелба. Лелката явно иска да ни вкара в конфликт с Турция. Всъщност, за нея не знам, но началниците и - със сигурност! Предупреждавам! Тая работа не е шега работа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • абв

  09 Фев 2022 12:46ч.

  Всички знаем мутренската обстановка, в която бяхме, когато дойде Б.Борисов на власт. Всички знаем дори, че нямаше национално отговорна политика и се появиха хора, като В. Сидеров и "Атака", които защитаваха национални интереси, макар и крайно мутренски. Б.Б започна постепенно да събира данъците на митниците, да налага някакъв ред в обществото, да няма кражби, корупция. И той идваше от частна фирма Ипон, където е трябвало да се преборва със всякакви мутри и властници, които, правеха чадър над мутрите. А те са толкова силни и с много пари, че изобщо не беше лесно да се налага нов манталитет в България. Постепенно постепенно той започна да създава държавност в България. Спечели си много врагове с тези си действия. Подчинените му хора, министри, депутати, които управляваше по партийна линия, съдии, започнаха да мислят по новому, макар, че рецидивите сред тях не са избягали. Отначало се говореше, че рибата се вмирисва от главата, а главата беше Б.Б. Но главата започна да води по дясна политика и да се създаде нетърпимост към корупция, мутренски манталитет. Нещата започнаха да се подобряват и неслучайно Б.Б. изкара 12 години във властта, нещо което никой не беше направил. Бяха ударени телефонните измамници, битовата престъпност по селата, отвличанията за откуп, разкриваха се много престъпления и най различни други мутренски дейности. Страната беше започнала да върви към ЕС и Б.Б. имаше подкрепа и от ЕС и от САЩ. и той си изкара последният мандат до края и дори спечели и следващите избори за 45 парламент . Б.Б. започна разследване на прехода и даде заповед на ДАНС да се разследва целият преход от 1989 година до сега. Отначало БСП искаха разследване на прехода, но от 1997 година досега. Целта на БСП беше да бъде разследван и вкаран в затвора Иван Костов, който направи приватизацията. Но като разбраха, че ще се прави разследване от 1989 до сега - се отказаха. Но Иван Гешев започна ревизията на прехода и арести на най различни "бизнесмени". Това бяха Васил Божков, братя Бобокови, Миню Стайков, Арабаджиеви, Баневи, и те бяха арестувани и вкарани в ареста. Така Б.Б. и Иван Гешев си спечелиха много политически врагове и врагове с много пари. Политически, защото започна разследване на президента Р.Радев, и дори запитване до Конституционния съд, дали може да се разследва президента. Явно е имало някакви данни за престъпление на президента, но повече за това не се говореше, след като КС се произнесе , че действащ президент не може да бъде разследван. И олигарсите дадоха много средства да се организира протест от "Отровното трио". Как иначе ще се обясни кой издържаше триото една година и всички разходи за протестите. И дори имаше политическа подкрепа от президента с вдигнатия юмрук и призива "Мутри вън!'. Пандемията Ковид-19 също беше правилно посрещната от правителството на Б.Б и нямаше много жертви. Всичко това е истината за правителството на Б.Борисов. Грехът на главният прокурор Иван Гешев беше за това, че преди да стане главен прокурор, той се изказа, че десните партии, като ДСБ и Демократична България са терористи или нещо подобно. От тогава те му искат оставката. Аз не съм адвокат на Бойко Борисов и Иван Гешев. Сигурно са купували гласове на циганите, и сигурно е имало голяма корупция. Всички говорят това.но имаше и много добри неща. А промяната е в целият свят и новата партия "Продължаваме промяната", която спечели последните избори в България и управлява сега, трябва в много отношения да прави реформи и да управлява обществото и държавата, така, че да достигне и надмине ГЕРБ. ГЕРБ наистина направи много добри неща и всяко правителство трябва да се оценява справедливо и според заслугите, му, а не да се отрича всичко, което е направило.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Личи си,че

  10 Фев 2022 9:44ч.

  Ако сменим ББ с ТЖ разлика няма да има.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За Диана

  15 Фев 2022 0:36ч.

  Отличен (6)!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи