Видео от катастрофата с Милен Цветков. Шест души по чудо се спасяват

Видео от катастрофата с Милен Цветков. Шест души по чудо се спасяват
Запис от охранителна камера е заснел катастрофата, при която беше убит журналистът Милен Цветков. Клипът с продължителност 34 секунди показва черния джип, който помита спрялата на светофара кола на Цветков с висока скорост. В този миг по пешеходната пътека минават 6 човека, които по чудо се спасяват. От видеото става ясно, че буквално няколко секунди са предотвратили по-голяма трагедия, с повече жертви или ранени.
 
 
 
 
 
 
 
Записи от мобилен телефон на жена, подала сигнал на телефон 112, пък показват ситуацията на местопрестъплението веднага след зверския удар.
 

Инцидентът стана в неделя вечерта. Колата на журналиста беше ударена от джип, чиито водач – 22-годишният Кристиан Николов, е бил дрогиран.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Коментари

 • Б@Й ХОЙ

  21 Апр 2020 15:22ч.

  Благодаря! / те знаят защо/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Б@Й ХОЙ

  21 Апр 2020 15:35ч.

  Имал ли е Q7 система за защита против удар ? Била ли е изключена ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Б@Й ХОЙ

  21 Апр 2020 15:52ч.

  г-да управници ( не бъркайте с управляващи), значи този е добрия защото е останал в София, а онзи който е извел семейството си на чист въздух до вилата е лош, тарикат, нарушител... !!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Показаха на всички

  21 Апр 2020 16:16ч.

  Как могат да убиват хора в коли по светофарите. Сега да видим какви "промени" в законите ще направят, за да не ги убият по същия начин. Времето ще покаже.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • чугун

  22 Апр 2020 5:13ч.

  Отново, случаят предизвика такъв обществен резонанс, защото Милен Цветков, Бог да го прости, беще обичан и популярен журналист. На практика и за голямо съжаление това е само един от поредица подобни случаи, в които властимущи или, по често, децата им, убиват хора във въпиющо нарушение на закона и се отървават с някакви условни присъди. Формули винаги се намират - пешеходци, ударени на пешеходна пътека са "съпричинители", дете се "блъска" в джип в зоната пред училище, хора са пометени на спирка, блъснати на тротоара, но законът трябвало да възпитава, а не да наказва и т.н. Ако не беше популярната и с право, според мен, обичаната личност на Милен - и този случай щеше да бъде заметен под килима, както толкова много други преди това. Правя следния извод - за да има някакво, някакво макар правосъдие в България, е нужен силен обществен натиск. Призовавам да се създаде обществено движение за такъв натиск, наречете го "Милен Цветков" или както искате, което да следи развитието и присъдите по подобни случаи. Може да се създаде сайт или блог с възможност хората да се регистрират там и с името си - С ИМЕТО СИ - а не с никове, да изразяват позиция, да дават факти, да подписват петиции и да искат от властта адекватни действия. Аз нямам компютърни умения, друго поколение съм. Но надявам се да се намерят хора, които да искат, да могат и да го направят

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • НИЩО

  22 Апр 2020 6:29ч.

  Няколко пъти убиваха Милен пред очите ни, последния път - завинаги. По ирония на съдбата, последният път е страдал най-кратко. И какво направихме ние? НИЩО! И какво ще направим сега? НИЩО! Това ще продължава да ни се случва, защото те знаят, че няма да направим НИЩО, защото ние сме едно голямо НИЩО.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  22 Апр 2020 17:21ч.

  Като гледам записите, този се е мъчил да се вмъкне между колата на Цветков и другата, жълтата, вероятно е смятал, че може да мине с висока скорост между тях. Колко е мислел, с тази дрога в кръвта е друг въпрос, но явно не му е дошло на ума, че ще катастрофира. Лоша преценка, поради замъглен разум от наркотиците и неопитност като шофьор. Затова смятам, че ако се търсят мерки да се вземат за напред, може би в тази посока да бъде. Останалото, за фирмите, нека си го разследват, но то няма отношение към случая. Понеже това момче не ми изглежда да е много различно от много други младежи, включително публични личности, млади актьори или деца на богати хора. Т.е. не му правя на него комплимент, по-скоро обратното, с добавката, че много хора има да страдат от възпитанието, което са дали на децата си и да стискат палци, че няма да ги видят в новините (или затвора). Колко родители в България, независимо, дали децата им карат евтина или скъпа кола са сигурни, че децата им няма да се окажат в подобна ситуация. Яростта на хората е огромна, но онова, което се случва във вид на съдба, не винаги може да се разплете само от конкретиката и не винаги има виновен. В този случай има, но ми прави впечатление, че хората винаги искат да има виновен, който да накажат, когато нещо им се случи, но не винаги има такъв. Колкото по-примитивно е едно общество, толкова повече търси виновните по този начин и си го изкарва на тях с максимална жестокост, (знаете исляма и др. култури), а колкото по-зряло е, толкова повече търси причините в общия, колективния манталитет и културната среда. Т.е. там, където ВСЕКИ има вина. Да изключваш себе си като съучастник на хода на света е примитивно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Откъде е

  22 Апр 2020 17:47ч.

  От къде е дрогата. Всички виновни лица са живи и са на разположение. До момента не е зададен въпроса. И така, как е стигнала до господинчото ....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ixk

  23 Апр 2020 10:46ч.

  Това е поне 120км скорост. На европейците не им трябва огнестрелно оръжие, имат си джипове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи