Слави Трифонов е записал обръщението си за кабинета на ИТН преди изборите за парламент

Слави Трифонов е записал обръщението си за кабинета на ИТН преди изборите за парламент
Слави Трифонов е записал видеото, в което представи проектокабинета си, два дни преди да бъде излъчено по собствената му телевизия "7/8 TV". Това съобщиха за "Гласове" отлично осведомени източници. Трифонов обяви състава на правителството в понеделник, 12 юли, в 11 ч. Тогава още не бяха ясни резултатите от изборите, а освен това според междинните данни на ЦИК ГЕРБ беше първа политическа сила. Според нашите източници Трифонов е бил толкова сигурен, че правителството, което задкулисието сглобява от два месеца, ще мине, че е записал комюникето си два дни по-рано. С това се обяснява и странната липса на министър на ключовото министерство на екологията. Екипът просто е изрязал името на Асен Василев, който в последния момент е отказал. Припомняме, че "Шоуто на Слави" никога не се е излъчвало на живо по бТВ. То бе записвано два часа преди ефир.

 

Още в неделя вечерта след изборите на 11 юли Слави Трифонов обяви във Фейсбук, че на другия ден в 11 часа ще каже какво ще предприеме по собствената си телевизия, което създаде усещането, че това ще стане на живо и в реално време. В понеделник той не отмени изявлението си, въпреки че резултатите на ЦИК показваха преднина на ГЕРБ. За разлика от сега, след предишните избори на 4 април от "Има такъв народ" спазваха процедурите и бяха изключително стриктни в изявленията за по-нататъшните си действия, като ги съобразяваха с решенията на ЦИК, връчването на мандатите и т.н.

 

Че видеото с проекто-кабинета е записано предварителн, личи и от начина, по който е монтирано - с визитни картички на кандидатите за министри, надписи и т.н., които се редуват или преливат с лицето на Слави Трифонов, който чете от аутокю. Очевидна постпродукция, както се казва на телевизионен език. Самият Трифонов е в тежко здравословно състояние - много трудно вижда, не може да се движи без инвалидна количка, дори трудно седи на диван, както свидетелства журналистът от френския в. "Монд", който пише, че Трифонов е с "мъртвешко-блед цвят на кожата" (точният превод от френски) в своя репортаж. Това е една от основните причини Слави Трифонов да комуникира единствено през Фейсбук, а неговите изяви са изключително контролирани и добре подготвени предварително. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Скандал казвате?

  15 Юли 2021 12:56ч.

  Още колко скандали ще има покрай бащата на турбо-фолка! Само гледайте. ..... И да, някой зорлем тика властта в ръцете му. А защо?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Номинацията на Николай Василев е била ясна три седмици преди изборите (снимки)

  15 Юли 2021 12:59ч.

  Активистката на ДБ Татяна Кристи и дъщерята на Цветан Василев - Радосвета, съобщават, че три седмици преди Слави Трифонов да обяви кабинета си, той е бил съставен в "Кристал палас" в София. Кристи твърди във фейсбук, че според неин източник по време на дамско събиране са присъствали Симеон Сакскобургготски и Николай Василев. "Твърди се, че там е представен като бъдещ премиер", пише Кристи и пита "КОЙ го е решил това три седмици преди изборите?". Същият пост е написала и дъщерята на Цветан Василев, Радосвета Василева, която също публикува и снимки от сбирката.---> https://tribune.bg/bg/mrezhata/yasna-li-e-bila-nominaiyata-na-nikolay-vasilev-3-sedmitsi-predi-izborite/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Николай Василев изкадрувал голяма част от министрите

  15 Юли 2021 13:04ч.

  Слави Трифонов предварително не бил разговарял с никого от партията си. Сценарият им бил сервиран последния уикенд преди изборите, и то не от Слави, а от негов сценарист, съобщава „Труд”, позовавайки се на източници в ИТН. Реакцията на съпартийците била остра и категорична. Те питали защо се предлага корумпиран човек за министър-председател. Настоявали да знаят кой е препоръчал Николай Василев, но не получили отговор. Обяснено им било, че Василев е избор на Слави Трифонов. „В партията има изключително читави хора, Трифонов прави и кастинг за бъдещи политици, на който имаше изключително ерудирани и образовани хора”, недоумяват партийците. Самият Николай Василев бил изкадрувал голяма част от министрите. Затова не е странно, че сред предложените е бивша секретарка от фирмата на Василев, която му правела кафе, чиновничка от „Дондуков” 2, за която във военното министерство не искат да чуят, жена, която е обиколила няколко министерства и е била разследвана от ОЛАФ. Разочаровани партийци има в структурите из цялата страна. Част от новоизбраните депутати от партията „Има такъв народ” се чудели дали да не се откажат от влизане в парламента.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от НАТО

  15 Юли 2021 13:22ч.

  Слави е бил сигурен, че ще спечели изборите, което значи,.че е знаел, че ще бъдат фалшифицирани. Кой стои зад Слави още се питат някои. Ето пирамидата. Слави Трифонов. Румен Радев Херо Мустафа. А тия, дето реват срещу Слави и искат линч, не щат да си отворят очите и да видят, че Слави е само бутон, който натиска Заплашваща държавността и суверенитета ни Румен Радев.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да се разберем

  15 Юли 2021 13:23ч.

  Ние празен чек не подписваме на никого!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • чакам видео от Борисов, което да започва така:

  15 Юли 2021 13:26ч.

  Ако гледате това видео, значи аз съм вече в Дубай, при Борислава и Емито.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Питате ли се #КОЙ предложи кандидатурата на Николай Василев за премиер на Слави

  15 Юли 2021 13:35ч.

  Може славуцата да е решил да инвестира в злато и случайно срещнал първия търгуван фонд за злато на Ники Маус. И така, от дума на дума Инч-Хай се е самопредложил, след като вече моделът #КОЙ са го определили за бъдещ премиер в бъдещото правителство, независимо кой ще дойде на власт... Моделът #КОЙ е създаден по времето на НДСВ, а Никито Василев е бил приятел със царския син принц Кирил от Лондонския си период и затова е бил избран за едно от юпитата на НДСВ тогава. Хората говорят, че запознанството между двамата станало, когато Николай Василев случайно се натъкнал на принц Кирил като клиент, когато продавал вибратори и други секс-играчки, за да се издържа в Лондон, въпреки че баща му, шеф на отдел в контраразузнаването е имал тези възможности и това временно занятие било за самочувстие и забавление. Най-вероятно и сега Николай Василев е кандидатура от кръга около НДСВ, агент Румянцев /банкера Атанас Тилев, син на прокурор от Народния съд, с фалиралата БЗК и двете фирми "Дару кар"/, Митко Гестапото, Спас Русев, братя Велчеви и т.н. Но от тази година Ники Маус вече е и търговец на злато. През есента на 2020 г. дружеството „Експат капитал”, в което Николай Василев е партньор и управител, обяви, че ще пусне първия у нас търгуван фонд върху златото на България. В началото на тази година Комисията за финансов надзор го одобри и акциите на фонда започнаха да се търгуват на борсата. Казано по-просто, „Експат Голд“ следи цената на благородния метал и съответно купува или продава злато на световните борси. Сделките са се осъществявали под контрола на двамата управители на дружеството – възможния бъдещ премиер Николай Василев и Николай Янков. Между другото, част от „Експат капитал” е дружеството „Експат бета“, което още през 2008 г. се свързва със съпругата на Сергей Станишев. Моделът #КОЙ реинкарнира!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Слави Трифонов е записал обръщението си за кабинета на ИТН преди изборите за парламент

  15 Юли 2021 14:32ч.

  И къде е новината?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Котьо психиатър

  15 Юли 2021 14:42ч.

  Обаче никой не схваща, че българския народ си прави гаргара със управляващите. Да, под формата на мазохистични упражнения. Но това е за пред западната публика. Българския народ е свикнал да оцелява и да гледа уродливи и диви неща и за това сега се наслаждава на гърчовете и борбите за вниманието и парите му. Дотук с безплатната психиатрична експертиза.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какъв скандал?

  15 Юли 2021 14:54ч.

  Човекът се е подготвил. Да не говорим, че целокупният коментариат обясняваше как не било ясно кой ще спечели изборите (ГЕРБ или ИТН) , но как било ясно кой ще направи правителство(ИТН). Е и Станислав се е подготвил. Скандално щеше да бъде ако имената са му дошли в главата след като е изчакал изборната нощ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Слави използва

  15 Юли 2021 15:00ч.

  протестиращите за ракета носител за спечелване на изборите ,а сега за благодарност ще ги изстреля директно в космоса,а той ще си изпълнява задълженията към спонсорите и ще им изпълнява щенията!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • няма скандал

  15 Юли 2021 15:46ч.

  И аз като "Какъв скандал?" мисля, че няма скандал. Социолозите бяха единодушни за фотофиниш между първия и втория играч, а за третия даваха доста по-малко проценти. Познаха. След изборите на 4 април Слави прекалено дълго мълча заради внезапното влошаване на здравето му, което от години не е цветущо. Тогава всички го упрекваха, че с тайнственото си поведение и липса на изявления нарушава демократичните процедури. При сигурен фотофиниш и клетвени обещания на всички играчи, че няма да подкрепят мутрите, ИТН са били длъжни да се подготвят предварително. Направиха го. И какво последва? Война на всички против всички. Протестните партии ще се самоизбият, лидерите им се дуелират с конспиративни клевети и ехидни ебавки в отговор на коспирациите; социалистите продължават да се саморазкъсват, само мутрите се сплотяват за отпор. Накрая пак те ще се овластят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Киро

  15 Юли 2021 15:47ч.

  Слави е един шарлатанин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Умен

  15 Юли 2021 15:49ч.

  Как пък автора разбра за постпродукцията??! Дори и да е вярно, статията е абсолютно невежа. Платена статия. Може и да си Live и да слагаш визитни картички, а може и да е записано в същия ден. Монтажа отнема 10-15 мин... Не съм фен на Славчо Хаджипенчович, но и мразя платени статии..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Познанието е печал.

  15 Юли 2021 16:09ч.

  Може да не е сефте, но на Трифонов май му го нафърфориха. Този път публично.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нищо де

  15 Юли 2021 16:22ч.

  Фенове си има човекът, няма лошо. Без ясна визия, с много мистерии/те се предпочитат в България, врачки, магии/ хората си гласуваха за него. Не ми е ясно защо експертите му не бъдат оставени на мира, нека си внесат правителството, да си управляват - млади, езикознаещи. За съжаление хората 1 година се занимават с ГЕРБ, партията вече не е във властта, отива в историята, само че какво следва оттук нататък. Това да обясняват шоумените, съдът, който е опозиционен на бившата власт, да излиза с присъдите. И България процъфтява. Само "долу ГЕРБ" не става.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • висок

  15 Юли 2021 16:27ч.

  Вижте кой е бащата на Инч Хай???? Когато Борисов е марширувал по плаца, Малкия Мук си е играел отстрани в градинката! Какво е работил там бащата???

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • третият мандат трябва да се даде на “Демократична България”

  15 Юли 2021 17:21ч.

  Няма нищо по-важно от нов ВСС и премахването на Гешев. България не може да тръгне напред, ако това не се случи. Трябва да започнем на чисто.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван Иванов

  15 Юли 2021 18:09ч.

  Претоварването по време на полет води до множество микроинсулти. Говорил съм с неврохирурзи, поведението на Радев видимо е начало на Алцхаймер. Може и да има дълга ремисия, но краят ще дойде до 3-4 години. Нещо като случая с втория мандат на иначе великия Роналд Рейгън. Е, нашият не е толкова велик. Съчетано с терминалната болест на Трифонов, това е егати и нещастието за България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • haho

  15 Юли 2021 20:10ч.

  Ееее, има хора които не могат да не намесят всякъде Радев .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  15 Юли 2021 21:29ч.

  Подготовката е задължителна с каквото и да се занимаваш, но когато става дума за политика, тя е управление на настоящето, т.е. ползваш приготвеното, но вадиш и нещо ново, съобразено с реалностите. Не случаяно изявата е за след изборите, а не за преди тях, така излиза, че и с избори и без, все тая. Освен това предпочитам някой, който не се е подготвил перфектно в изказа си, но да коментира искрено актуалните събития, да има мнение по тях, по провеждането на изборите, по резултатите им, отколкото да пуска стар запис. След изборите винаги са се давали пресконференции, не са се пускали предварителни речи, като на президента на нова година. Защото трябва да изкоментираш самите избори. И ако Трифонов е толкова болен, че не може да мръдне от дивана си, по-добре да отстъпи лидерството на някой друг. Не са един и двама хората, които стават за лидер на нещо, рекламиращо се с бирена капачка или капак на буре. Но американците обичат да се подиграват на народите, които управляват, като им дават обидни имена на партии и обидни лога. „Изправи се България“ е най-големия гаф за име. Следвано от „нормална държава“ или пък „няма такава държава“. Връщам се на болестта, нямам нищо против хората с увреждания, които ходят с колички и т.н., но едно е увреждане, което те инвалидизира частично, друго е активна болест, която те омаломощава постоянно, нямам представа каква е. Но явно не са само пироните в краката и загубата на зрение.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кин-Войло

  16 Юли 2021 11:24ч.

  От няколко дни дни цяла България е като че ли пощръкляла заради резултатите от поредния изборен фарс. Ще добавя, че нищо особено (и този път) не се е случило — осъществяването на ПЪРВОНАЧАЛНИЯ ПЛАН се води безупречно! …Води се по всички правила на играта! Това, че и този път върху пяната е изплувал силуетът на ПАЛЯЧОТО, който предвещава апокалиптични преживявания, е факт, уверяващ ни сам по себе си, че е дошъл редът на заличаването на националните компоненти в Европейския Съюз и превръщането на Съюза в една монолитна ГЛОБАЛНА ДЪРЖАВА с едно единствено „правителство“, което ще се разпорежда със съдбата на всички нас, „инфузориите“, зер ние с всеки изминал ден се оказваме все по-излишни за планираното „светло глобално бъдеще“. Фигурата на ПАЛЯЧОТО е незначителна — така, както са незначителни повечето от нещата, които се случват от много време насам и имат за цел да отклоняват вниманието ни от предстоящата КАСАПНИЦА, каквато ни се готви. Важно е нещо друго — целият този пирует с подмяна на мутрашкото правителство на Бойко Борисов и поставянето на негово място на нещо, за което няма название и което едва ли трябва да се интерпретира като „смяна на статуквото“ — е всъщност иницииране на „текущо мероприятие“ по извеждането на нов ТЕРОРИСТИЧЕН ПЕРСОНАЛ за планираната ЕВРОПЕЙСКА КАСАПНИЦА. Албанците… България трябва значи да се превърне в кротка крава, която равнодушно да измучи: „Македония ли? Можем да не я считаме вече за изконна българска земя, населена с люде — наша «плът и кръв», — зер нали ще бъдем занапред «обща плът и кръв» с Новия Евроетнос, който ще погълне всички ни, ще ни смеле с атлантическите си стомашни сокове и ще ни дефекира като НЕЩО КАЧЕСТВЕНО НОВО.“ Е, добре! Ще се отречем от Македония — тя вече не ни е мила и скъпа!… Но Македония върви в ПАКЕТ с Албания в програмата за приобщаване на нови компоненти на Евросъюза. При това самата Македония отдавна вече не е онази част от Древната Българска земя, която само е носела топонимиката „Македония“, но иначе е кътала пъпната си връв — пряка връзка с Исперих и Кубрат (нали имаше и някакви татари!). Днес Македония е просто ДРУГОТО КОСОВО, което ще рече, че тя е „екстенсия“ на Велика Албания. Американците много разчитаха някога, че ще внедрят в тялото на Европа албанските главорези чрез Косово. Главно заради това беше и онази гнусна война на Атлантиците срещу Милошевич. Но не стана нищо — Косово не стана за Велика Албания „Drang nach Serbien“, а само осигури на американците една военна база недалеч от Прищина (макар това да е сега най-крупната американска база на Балканите): тази част на света се забатачи и стана недостъпна за попълзновенията на атлантиците. Сега е настъпил обаче решителният миг, който не бива да се пропуска. Гърция ще се противопостави — то се знае, — но на нея лесно могат да и бъдат извити ръцете. Вече имаме исторически опит КАК СЕ ПРАВИ ТОВА. Проблемът досега беше с България. Някога предложиха на циганина Иван Костов да отвори вратите на България за албанските главорези („бежанци от сръбския терор“), но Ванчо Костов си направи оглушки, зер си рече: „Защо да се бута гювеч на албанската паплач — не сме ли ние, циганите, по-достойни за тази историческа роля?“ Е, на Црън Ванчо Костов му намериха цаката и го изритаха от властта: „България уби дете! Как не я е срам…“ На Ванчо Костов естествено не можеше и през ум да му мине, че на неговите цигани не може много да се разчита за такава роля. Вярно е, че имат данни за главорези, но общо взето те са си страхлива пасмина и лесно може човек да ги насмете. Не им се удава и потребната за тези начинания огранизираност — оставиш ли ги за пет минути сами без надзор, циганите почват да се трепят помежду си. Албанците са друга работа — железни хора. Диви като неандерталци и способни — подобно на евреите — когато потрябва, да действуват като един човек. Превръщането на Европа в монолитна глобална „плът и кръв“ е един „революционен процес“, който подобно на всички други „революционни процеси“ преди него се нуждае от обилно проливане на кръв (нещо като жертвоприношение за фиксиране на „завоеванията“), а за целта са нужни винаги някакви палачи, които да режат глави. Както знаем и Великата Френска Революция си имаше своите главорези (снабдени даже и с механично приспособление за отрязване на главите). Главорезите ги виждаме и при Великата Октомврийска Социалистическа: нейните „славни комисари“. Виждаме ги и при нацистката „революция“ (където приспособлението не беше механично като при французите, а представляваше нещо като „обществена баня“, ароматизирана с ЦИКЛОН-Б, от който се умира за 30 секунди). „Промените“ в началото на 90-те години на миналия век като че ли минаха без главорези. Имаше обаче експерименти с друг един трик — „цветните метежи“. Това като че ли сработи на територията на бившата Съветска Империя, но не съвсем. Даже може да се каже, че това се оказаха ПРОВАЛЕНИ ОПИТИ. А и какво трябва да се прави със самата Западна Европа, която никак не се поддава на ДЕНАЦОИНАЛИЗАЦИЯ. Някому хрумна, че като се инфилтрират в европейската територия „многострадални бежанци“ от цветнокожите три четвърти на нашата планета, тези „мигранти“ ще могат да станат новите комисари на Глобалната Революция. Уви! Те се оказаха окаяни некадърници и ролята им вече е затихнала. Опитаха и с извратеняците, които трябваше да въздействуват пагубно върху психиката на почтените люде, като се изсипят на площадите и улиците, дефилирайки в „паради на Гордостта“, на които се заеха да разголват най-неприличните части на своите организми, за да покажат, че и те са хора. С което предизвика не нещо друго, а погнуса и насмешка. Значи — пак не сработи! Пандемията също не сработи — разпрашаваха отровните си боклуци над населените места с дронове посред нощ, за да може рано сутринта нищо неподозиращите глупаци да вдъхнат с пълна гръд и да се заразят, но се оказа, че глупаците съвсем не са глупаци… Тогава решиха на „глупаците“ да протегнат „спасителна ръка“ и да ги ваксинират с разни неща, които да довършат напълно излишното празноскитащо човешко стадо. Но стадото се оказа „мислеща материя“ и своевременно се отказа да играе тази нелепа игра. Последната надежда е в някакви нови комисари. Нужни са някакви ХУЙВЕНБИНИ (от съображения за приличие соц-журналистите промениха този термин на ХУНВЕЙБИНИ). Според фашистката теория, която аз споделям, съществуват такива народи, които ПОРАДИ СВОЯТА ЕТНИЧЕСКА ЧИСТОТА, са способни — единствено те — да отгледат челяд с качествата на ХУЙВЕНБИНИ (т.е. сляпо-всеотдайни фанатици, които в името на някаква идея да са способни да прегазят всичко по пътя си). Китайците вече показаха на света, че могат да отгледат такива изчадия. Но те показаха също, че са си отработили и стратегии за озаптването на ХУЙВЕНБИНИТЕ. Да, китайците са един от народите, които са етнически най-хомогенни и чисти расово в света. Затова и при тях е възможно да имат млади настървени фанатици, но да имат и средствата за блокиране на такива изроди. Другите в света, които в това отношение са много подобни на китайците, са албанците. (Може би затова китайци и албанци в продължение на десетилетия през втората половина на 20-ия век бяха незаменими един за друг партньори.) Албанците са също така расово чисти и затова — фанатични, — и причината за това е, че те обитават един миниатюрен регион на Балканите, който е с непристъпен ландшафт, което ги е направило генетически чисти, поради невъзможността за произволни контакти и неконтролируеми бракове. Това при обширните страни, какъвто е Китай, се постига чрез неизбродността на пространствата, които затрудняват контактите. Изводът е, че единствено чистите раси са способни да бъдат „по фашистки“ сплотени и солидарни. („Фашио“ — ликторският сноп на някогашните римляни е символ на единство!). Точно такива люде са потребни за комисари на новата ГЛОБАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ — да всяват ужас и да въздействуват на вироглавите людски стада със смазващото си присъствие: също както някога в Хитлерова Германия бяха елитните войници от СС-частите, които специално са били подбирани да произхождат от селските райони, където хората по принцип са по-неомърсени в своята АРИЙСКА ЧИСТОТА. Днес от България се очаква именно това — новото правителство (което ще бъде избирано дотогава, докато се постигне правилния избор), да се съгласи да даде „зелена улица“ за вмъкването на Македония, а с това и — тихомълком — Албания в Евросъюза. Окаже ли се Европа веднъж с имплантирани албанци на своята територия, албанците ще могат много по-ефективно да изпълнят мисията на всички досегашни неуспяли опити. Те ще бъдат БЕЗЧИНСТВУВАЩИТЕ МИГРАНТИ, призвани да държат Европа в ужас и униние, без в действителност да бъдат мигранти, а чисто и просто ЛЕГИТИМНИ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кривата краставица

  16 Юли 2021 11:57ч.

  Едно време ми беше смешно като слушах разни истории за убит президент, на чието място е поставен негов двойник марионетка. Сега обаче като гледам Сл. Тр., вече не ми е смешно, а страшно. Сякаш той не съществува, а на негово място е само неговия аватар - също толкова противен, но абсолютно несъзнаващ последствията от действията си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кривата краставица

  16 Юли 2021 12:01ч.

  Абе тоя аватар що не вземе предварително да си подготви и некролога и да го прочете в ефир? Тогава няма да има никакъв скандал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи