Румен Радев: За нас е важно да постигнем синергия със стратегическия дневен ред на САЩ

Румен Радев: За нас е важно да постигнем синергия със стратегическия дневен ред на САЩ
Високо ценим подкрепата на стратегическите ни партньори от САЩ, Германия и Европейската комисия, тъй като е изключително важно за нас, за да постигнем синергия със стратегическия дневен ред на САЩ и да развиваме неговото трансатлантическо измерение. Това каза президентът Румен Радев при откриването на втория ден от бизнес форума на инициативата „Три морета“,

 

„Реализацията на приоритетните проекти на инициатива „Три морета“ ще промени коренно ситуацията в устойчивото развитие на нашия регион и Европа като цяло. Постоянното развитие на тези проекти през 2021 г. показва нивото на нашите амбиции. Въпреки това тези амбиции показват, че има значителен дефицит и сме изправени пред необходимостта да ги реализираме, независимо от бюджета, което дава още един повод за дискусия колко ефикасни сме ние в реализиране на трансграничните, вътрешнорегионалните подходи като развиваме многогодишната европейска финансова рамка и нашите планове“, допълни държавният глава.

 

Той припомни, че вчера на форума беше обсъдена визията как да бъде развито по-добро сътрудничество и свързаност в образованието, науката, технологиите и иновациите като основа и гаранция за просперитет, бъдещо развитие и конкурентоспособност.

 

 

„Вярвам, че нашите открити и всеобхватни дискусии проправят път към засилването на устойчивото развитие. Това е ключът към успеха. Щастлив съм да кажа, че ще започнем нашата среща с приемането на съвместната софийска декларация, която ще демонстрира нашата жизненост, основана върху нашата обща политическа воля и ангажименти“, допълни Румен Радев.

 

Много добре е за бизнеса, за гражданите ни да видят, че политическото ръководство, държавните институции, агенции, международните институции, банките за развитие, търговско-промишлените палати, бизнес асоциациите се събират заедно и обсъждат открито всички важни проблеми. Това означава, че нашата инициатива продължава да генерира идеи и насоки, за да засилим развитието, да подобрим дигиталната, транспортната и енергийната свързаност, да инициираме стратегически дебат за бъдещето на региона.

 

 

На 9 юли в Националния дворец на културата, президентът Румен Радев провежда двустранни срещи със свои колеги и участници в Срещата на върха на Инициативата „Три морета“.

 

От 14.00 часа ще започне срещата на българския държавен глава с президента на Република Полша Анджей Дуда.

 

В 14.20 часа Румен Радев ще разговаря с министър-председателя на Република Хърватия Андрей Пленкович.

 

В 14.35 часа българският държавен глава ще проведе среща с изпълнителния заместник-председател на Европейската комисия Маргрете Вестагер.

 

Паралелно с това текат два от специализираните панели на бизнес форума - посветени на транспорта и на дигитализацията. Едновременно с това има и специализиран панел за представяне на инвестиционния фонд на инициативата - 3SIIF.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • ха ха ха

  09 Юли 2021 10:24ч.

  Боже, ако знаех колко си зле - НИКОГА нямаше да дам гласът си за теб! Отвращавам се от себе си! ... отивам да си бия 100 тояги на голо

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • знаме на мира

  09 Юли 2021 10:27ч.

  Празни приказки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "тъй като е изключително важно за нас, за да постигнем синергия със стратегическия дневен ред на САЩ и да развиваме неговото трансатлантическо измерение."

  09 Юли 2021 10:30ч.

  И кой сте тези синергитици "нас", за които "стратегическия дневен ред на САЩ" е изключителен. В следващата реч очакваме да запее "Подажд, Господи, благочестивому и православному САЩскому народу и сохрани его на многая лета!" Боже, отде ги намираме тез президенти: единият поздравяваше българите за Нова година пред снимка на САЩски планини, другият - синергитик на САЩските стратегически интереси... Отивам да си бия два шамара, че и аз за сегашния гласувах.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Кук

  09 Юли 2021 10:34ч.

  Не ми е ясно в какво упреквате президента? Тази "инициатива" ще бъде реализирана с нас и без нас. Членове ли сме на шибаното НАТО и джендърския ЕС? След като така и така сме вътре ("вътре" във всякакъв смисъл), поне да извадим някаква полза от това овътряне. Какво друго ни остава? Колкото до Русия - по-добре ли е за Русия да бъдем вътре в инициативата или само да гледаме отвън? А по-нататък може да се окажем руски троянски кон, кой знае - и това ще е най-доброто, което можем да направим, та поне малко да "измием срама от челото"!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Не ми е ясно в какво упреквате президента"

  09 Юли 2021 10:41ч.

  В прекаляване с плонжовете пред задокеанците, недостойно за президент на 1300-годишна европейска божем държава, достатъчно ясно ли е?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • „Три морета“ ще промени коренно нашия регион

  09 Юли 2021 10:43ч.

  Да, друго си е усещането да си под прицел на крилати ракети, а и не само. А защо нашите краварски приятели досега не направиха нищо за нас? Няма скрито-покрито...... казва се в прав текст: "да постигнем синергия със стратегическия дневен ред на САЩ " ......... те чалгарите и без това не обичат да се напрягат мисловно, няма да вдянат за какво иде реч! .... КрасАта!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Румен Радев: „Три морета“ ще промени коренно нашия регион

  09 Юли 2021 10:46ч.

  Естествено, районът ни ще бъде опасан с бодлива тел и изровен с окопи. Дали наследниците на Президентите ни евро-атлантици ще бъдат на първа линия в окопите?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • либерална цензура

  09 Юли 2021 10:46ч.

  Ако не беше го спрял руският патриарх, на всеки национален празник щеше да продължава да срича като латерна как сме освободени от "украинци, поляци, финландци и молдовци". Седесарят е непоправимо изкопаемо, без сърце и душа за България. Политиците не са вторично превърнати в машина за кухи политпоръчкови приказки, просто агентурата си ги избира такива, именно защото поначало толкоз им е капацитетът тука горе.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "А защо нашите краварски приятели досега не направиха нищо за нас?"

  09 Юли 2021 10:48ч.

  Как да не направиха? Освен един кораб с мухлясала царевица, 32 години ни набъкват с мухлясали идеи как да мразим освободителите си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Три морета“ ще промени коренно нашия регион"

  09 Юли 2021 10:53ч.

  Безспорно - в топла фосфоресцираща дупка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  09 Юли 2021 11:21ч.

  Събрали са се голтаците с големи амбиции.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  09 Юли 2021 11:24ч.

  България в момента няма редовно правителство, нито НС, и Радев се изживява като "лидер". Някой трябва да му напомни, че България НЕ Е президентска република и, че длъжността му е символична.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не му ли е поне мааалко дискомфортно

  09 Юли 2021 11:26ч.

  На българския (така се води официално) президент, ако не за друго, задето се озова в една редичка с ценителката на скъпи кремчета.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Погледни г-н Дачков, погледни ! Каква аудитория се отгледал !

  09 Юли 2021 11:36ч.

  Плашите хората с ракети, вие малоумни ли сте ? Когато работата стигне да ракети я камилата, я камиларя ! Както ми казваше един руснак - какво искат от вас нашите, подкупват само най-големите ви хора, а за народа - нищо ? Били на Запад джендъри - те са под 1 %, какво толкова ги абсолютизирате. Когато сме слаби и Русия няма да ни уважава, а сега ще се отнася с респект към нас. Да уважаваме Русия и да сме уважавани от нея, това малко ли е ? "Трите морета" събра в стратегическа организация близо 100 млн. народ. За това давате ли си сметка или предпочитате да сте слепи ? Много от тези, които се пишат големи приятели на Русия всъщнаст не са !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Форумът

  09 Юли 2021 11:43ч.

  очаквано е пощръклял

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да се замислим върху това кои сме и какви не сме !

  09 Юли 2021 11:49ч.

  Може би тук е мястото да уточним отношението си към т.нар. „русофили“ у нас. Определени хора наложиха в обществото тезата, че който не е русофил е русофоб. Тези българи, които са чели книгите на руските писатели – Толстой, Булгаков, Гогол, Чехов, Тургенев и др.; слушали музиката на руските композитори – Чайковски, Римски-Корсаков, Мусоргски, Прокофиев, Глинка и др.; познават творчеството на философите и историците А. Ф. Лосев, Дмитрий Лихачов/голям приятел на България/, Игор Дяконов, Н. Бердяев, Л. Шестов и др. и познават лично добри руски хора, не могат да бъдат русофоби, напротив те адмирират постиженията на руския народ и се радват на неговите успехи. Ген. Решетников неслучайно нарече някои фалшиви русофили у нас - „русопаразити“. Забелязал съм, че огромното мнозинство от мнимите руски приятели не знаят нищо за нейната култура, а робуват само на митове създавани от елитите в СССР и Русия. За мен тези, които ценят добродетелите на руския народ са истинските русофили, а не тези почитащи неговите палачи и имперската политика спрямо България. Днес у нас е факт една особена порода „българи“, която се поставила в служба на интересите на друга страна и си е присвоила правата да съди - кои са приятели на Кремъл и кои не са. Например самият термин "русофоб" е пропаганден конструкт на руското влияние в България , която преиначава самото значение на термина - фобия означава страх, а не омраза. Но на "русофилите" е необходимо да обозначат своите противници като "русофоби" в този смисъл, защото прекрасно знаят, че негативната конотация на термина отблъсква, а не привлича.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Защо

  09 Юли 2021 11:56ч.

  Радев, защо не ги каза тези простотии, когато те избирахме, ами се правеше на умен и балансиран?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • YESMAN

  09 Юли 2021 12:00ч.

  Кристално ясно и понятно- кой поръчва музиката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  09 Юли 2021 12:03ч.

  "Шибаняк". Есента ще гласувам за "Цецка"или Боян Расате. Върви по пътят на Горбачов, за България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Радев

  09 Юли 2021 12:08ч.

  се удави в трите морета. Добър плонж направи пред Големия нов брат, но не е в негова (на Радев) полза.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Спиноза

  09 Юли 2021 12:08ч.

  Синергията със САЩ е само една - Drang nach Osten - на български: „Натиск на изток“, е основен геостратегически и политико-идеологически постулат на национал-консервативните революционери на Третия Райх. Уикипедия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Атанасов

  09 Юли 2021 12:13ч.

  "Великият триморец" е забравил поговорката: кой каквото прави, на себе си го прави. Както е написал Н. Марков: - "Какво повече искаме от намкойси Радев, та нали това бяха исканията на протеста, зад който той се скри от едни много сериозни неща свързани със самия него? И заради които неща той е превърнат в поредния мафиотски пудел - джавкащ, но нищо повече. Нали, другарю Радев? - Стиснаха ти топките и сви юмручето в джоба. Като истински офицер-джентълмен".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Констатация

  09 Юли 2021 12:16ч.

  И Плевнелиев не би могъл да го каже толкова ясно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не ми е ясно в какво упреквате президента?

  09 Юли 2021 12:17ч.

  Колегата отдолу ти е отговорил - прекали с плонжовете. Ако беше малко по-хитър, можеше да се държи като хърватите , например. Или словаците ! На думи са ЗА Триморието, но дефакто нищо не правят. Нито организират "координационни центрове" у дома си. Нито се натискат да са домакини на такива съмити. Нито са в такава степен окупирани от американците, както вече ние сме... В голямата дипломация дори полутоновете, неказаните думи, говорят какво мислиш по един въпрос. Радев с цялостното си поведение се нареди до ултра-русофоби като балтийците, поляците, румънците... Добре, тия си имат своите исторически основания да са русофоби, ОК ! Но какво прави редом с тях Радев ? Президентът на България !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба ви от Горно Нанадолнище

  09 Юли 2021 12:34ч.

  Радев да беше направил тези сборища и изказвания преди твоите избори, щеше да бъдеш избран на куково лято. Явно разчиташ че дотогава ще забравим как ни тикаш в обятията на големия брат Да, но ние помним като слоновете.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Кук

  09 Юли 2021 12:41ч.

  Стига с тия глупости на смотани комплексари за "1300-годишна европейска държава". От тия 1300 години 500 години турско робство и 160 години византийска окупация! При това сме паднали под турците, внимавайте: БЕЗ ДА ВЛЕЗЕМ В НИТО ЕДНО СРАЖЕНИЕ! Власите са се сражавали, сърбите и те, и гърците - само оня лигльо Иван Шишман подложил сестра си на султан Мурад, накрая си получил каквото е търсил, че го заклали като кокошка в Никопол, а народът му - роби, та до ден-днешен с робски комплекси! И държавата ни, между другото, е на 113 години, какви са ви патили 1300?!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Желев Желязко-може ли аз

  09 Юли 2021 12:44ч.

  Да Ви бия шамарите.Щото Ви предупреждавах за мекерето.САЩ не са добрия самарянин дето плащат луди пари на ВОЕННИ стипендианти.Първо е подбран ТУК а там е бил да му обяснят.че няма мърдане.Б.Б му подписаха пътния билет още с отсвирването на молитвеника.КОЙкомандва у нас показва това изплюване в лицето на избирателя.Вече си имаме СИНЕРГИТИК.Бас ловя че това ще стане нарицателно = по сила че и по голямо от ''ирландската овчарка''

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Погледни г-н Дачков, погледни ! Каква аудитория се отгледал ! на 09.07.2021 в 11:36

  09 Юли 2021 12:44ч.

  "Паси или Бойкинов" сте ?Име "Елена" - крема? Или От " седналите на трапезата", заради тази синергия? Ще дойде време и малкото останали тук, " на земята като една човешка длан", ще ви мразят и търсят "карез" до девето коляно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Желев Желязко

  09 Юли 2021 12:54ч.

  И не бъдете много сигурни ,че на избори ще го отсвирим.Машините негови,комисията негова,вероятно и правителството ще е негово.Предуореждавах Ви.А с тия изцепки е качил поне 5% на Б.Б.Представям си как новата хунта точи зъби за богатството на старата хунта.Бобоков всяка седмица актуализира списъка кой колко има. ББ накрая ще трябва да си кърпи чорапите.Че и Славчо в техния отбор.Искахме по-добре стана както винаги.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Колко от тези, които се правят на информирани са чели " Стратегията за развитие на информационното общество до 2030 г"

  09 Юли 2021 12:55ч.

  Със свой "Указ Президента Российской Федерации от 09.05.2017 г. № 203 О Стратегии развития информационного общества в Российской Федерации на 2017 – 2030 годы/ попари надеждите на прокремльовците у нас. С това си действие той показва, че не се бори срещу тъй наречените соросоиди и агентите на Световния икономически форум, ООН и другите движещи сили на Великото зануляване или Новия световен ред. Нека тук присъстващите плямпачит я прочетат и тогава да ръсят оценки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Колко от тези, които се правят на информирани са чели " Стратегията за развитие на информационното общество до 2030 г" на 09.07.2021 в 12:55

  09 Юли 2021 13:02ч.

  Драга ни, "дъга", всеки гледа до добруването на страната си и народа и! От добрите, и чеда. Другите, работят за разрушаване на същата, с цел лична полза и комплекси, покрай болно Его. Дано нямате монета, за Лодкарят!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БЕЗ ДА ВЛЕЗЕМ В НИТО ЕДНО СРАЖЕНИЕ!

  09 Юли 2021 13:05ч.

  Е, чак пък ! Обсаждали са столицата Търново. Значи по стените е имало защитници, водила се е битка..При Никопол същото.Да, не сме имали Големи Битки, епохални. Като тези при Черномен, Косово поле, Мохач. Но това не значи, че не сме дали въоръжена съпротива.... Впрочем Търново според преданието пада след предателство. НЯКОЙ отворил портите на османлиите. Когато този предател по-късно умрял, баирът където го погребали бил наречен "жидов гроб". Даже Иван Вазов е написал стихотворение с такова име. Стихотворението, разбира се, няма да го намерите в учебните програми...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Америка два пъти бомбардира Балканите през 1944 - София, 1999 -Белград....

  09 Юли 2021 13:06ч.

  и то цивилно население, жени, деца и мирни граждани! Четете статистиките за заболяванията вследствие на обеднения уран от бомбите им. Всъщнос не знам как се пише с У или с О! Сега се извиняват за Ирак, Афганистан, Сирия и т.н. Нямам време да проучвам Трите морета, но като познавач на руската литература, култура, музика, войни и борби... никога няма да се изправя против Русия, Никога! Нали не си мислите, че поставям Чехов, Пушкин, Толстой, Чайковски и Рахманинов редом със Сталин и Берия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До "Драга ни, "дъга", всеки гледа до добруването на страната си и народа и! "

  09 Юли 2021 13:18ч.

  Баба ви не ви ли е казвала, че който пустосва първом него застига. Но вие сигурно сте родена в комунистически инкубатор, затова ви липсва възпитание. Прочетете Указа на Путин и тогава ... пак да си говорим.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Допълнение към Америка два пъти бомбардира Балканите.....

  09 Юли 2021 13:18ч.

  В качеството ни на студенти преди 30-40 години ходехме всяка есен на бригада в консервните комбинати по градовете от Северозапада и на други места - продукцията заминаваше за Русия. Тогава пискахме, че ни карат и през лятото да работим, но сега оценявам, че младежта по-добре да работи, отколкото да се влачи пияна-заляна вечер по "Раковска" и да не може да се подпише. Пък ние излязохме от Софето (Софийски университет "Климент Охридски") с по 5 езика! По-късно водех делегации от балканските страни във "Видахим" и хората си сключваха договорите. В момента, като чувам какво е във Видин, просто не вярвам - град с митница да изпадне то такива нива! БЪЛГАРИ, ГЛАСУВАЙТЕ, КАТО МИСЛИТЕ ЗА ПОКОЛЕНИЯТА И ЗА РОДИНАТА СИ НА 1340, НЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ТАКЪВ СРАМ КАТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 15-20 ГОДИНИ НИКОГА НЕ СМЕ БРАЛИ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Америка два пъти бомбардира Балканите през 1944 - София, 1999 -Белград.... на 09.07.2021 в 13:06

  09 Юли 2021 13:21ч.

  "Интелигентните", не казвайте никога! В страната, която коментираш, тогава са били, малко образованите и интелигентните, имащи визия, как да спасят и развият страната си! Ние днес сме в същото състояние. В такова пак е и Русия! И много други в Европа. Без Унгария, Сърбия, Словакия и възможно и други.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До "Драга ни, "дъга", всеки гледа до добруването на страната си и народа и! " на 09.07.2021 в 13:18

  09 Юли 2021 13:25ч.

  Драго ми, То! Не искам да чета! Нормите са унищожени, не от бабите ни, а от "потурите". П-тката, не е г-з! Нито чле-а, език!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • диктатура

  09 Юли 2021 13:34ч.

  Румен Радев не трябва да печели втори мандат! Абсолютен продажник, прикривал се 4 г. Точно като Слави, когото пробутва за първа сила. Синергия със стратегическия дневен ред на САЩ - браво, предател! Точно затова им беше машинното гласуване много важно - резултатите ще се наместват със самия софтуер, а балъците си мислят, че ще се пресече платения вот. Цялата работа е "от трън, та на глог".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Д-р Иван Младенов - кардиолог

  09 Юли 2021 13:41ч.

  Те навремето и национал-социал-социалистите са започнали от една бирария и стигнаха до концлагерите, аутодафе и войната с целия свят! Няма вече конспирация, каза го ясно – „…изключително важно за нас, за да постигнем синергия със стратегическия дневен ред на САЩ и да развиваме неговото трансатлантическо измерение „ И аз съм гласувал за този човек! Прав беше жена ми като казваше, четейки по физиономията му, че е прикрит, отмъстителен и алчен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • колко пъти да повтарям?

  09 Юли 2021 13:41ч.

  "Свързаността на региона", по плановете на тази полско-американска инициатива е концентрирана единствено в комуникациите и логистиката между съществуващите американски бази в Италия, Гърция, Кипър, Турция, Косово, Македония, България, Румъния и Полша. НАТО тук е извън играта. Целта е да се осигури максимално улеснено придвижване на американски, войски и бойна техника между тези бази, на Балканския театър на военните действия, срещу Руската федерация. На този регион е отредена съдбата на фронтова зона, в която ще бъдат разположени радарите и установките на ПРО, командно-логистични центрове, летища, складове с боеприпаси и хангари за бронетанкова техника. Никой нищо не развива във фронтовата зона, предвидена за разрушаване при първи удар. Тези приказки за наука, образование, високи технологии, цветя и рози са за баламурници. И както винаги досега, всичко ще се плати от нас. Американците няма да дадат и един долар. Те са муфтаджии. Всичко това се прави "за нашата сигурност". Дали?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Паметлив

  09 Юли 2021 13:42ч.

  Капитан Кук е бил изяден от туземците...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Иван Младенов - кардиолог

  09 Юли 2021 13:43ч.

  Д-р Иван Младенов - кардиолог на 09.07.2021 в 13:41 Те навремето и национал-социалистите са започнали от една бирария и стигнаха до концлагерите, аутодафе и войната с целия свят! Няма вече конспирация, каза го ясно – „…изключително важно за нас, за да постигнем синергия със стратегическия дневен ред на САЩ и да развиваме неговото трансатлантическо измерение „ И аз съм гласувал за този човек! Права беше жена ми като казваше, четейки по физиономията му, че е прикрит, отмъстителен и алчен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Честито

  09 Юли 2021 14:23ч.

  https://vm.tiktok.com/ZMdXVyFyT/ Без коментар, за случващото се днес, тук, у нас!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мед ми капе

  09 Юли 2021 15:04ч.

  като гледам, как рублофилите скачат на избрания от ген. Решетников пРезидент.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Кук

  09 Юли 2021 16:04ч.

  Капитан Кук е жив форевър в нашите сърца - особено сега, след като рутят паметниците му нашир и длъж! Това е бремето на Белия Човек (с Главни Букви)!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от НАТО

  09 Юли 2021 16:05ч.

  Народе, на изборите есента изхвърли натовския генерал директно в посока Брюксел, защото те измами, още те мами и ще продължи и втория мандат, ако го допуснеш до него! Трябва да има вече нов НФСБ -за спасение от Радев. Томова обяви лична война срещу Льотчика, желая й успех!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • “синергия”

  09 Юли 2021 16:52ч.

  Виж ти, това ни било писано, това да ни е предназначението значи - “синергични със стратегическия дневен ред на САЩ”. За това сме родени, за това живеем, за това мечтаем. Синергията е ключът към вечно щастие! Богоизбрани! Това сме ние! Докоснати от съдбата, по волята на Господ. Ужас, сега се сетих, кой е “инструмента на Господ” в България и ентусиазма ми рязко падна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Блондинка

  09 Юли 2021 16:53ч.

  Че нашият херой е слугинаж - това ясно. Че американците отново си решават проблемите на чужда територия - и това ясно. Покрай ясните и изброени лица се моткат представители на "Амазон" и Силиконовата долина. Силно се съмнявам, че са решили да образоват бившия Източен блок. Неслучайно имаше президенти, които имаха по-важна работа от тази среща. Нямам доверие на новата дигитална аристокрация.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • къде сме ний, къде са те?

  09 Юли 2021 16:54ч.

  Дет се вика, да му мислят тия, дето за “синергични” с Путин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Яко! Това ще промени даже математическата наука

  09 Юли 2021 16:58ч.

  Синергия (синергизъм) — съвместно действие, при което крайният ефект или отговор е по-голям от сумата на ефектите или отговорите, предизвикани поотделно от всеки агент (фактор). 1 + 1 = 3. (В нашия случай плащаш 8 самолета, на цената на 16).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путин да му мисли

  09 Юли 2021 17:03ч.

  Глей ся, Путин сън не спи. Хамерика се сдоби с много мощен партньор. Синергично погледнато, нещата стават много сложни и сметките вече не излизат. 1+ 1 вече е почти 4 и се увеличава с всеки изминал ден.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • карамфил

  09 Юли 2021 17:04ч.

  Маските паднаха, г-н президент? Вие се оказахте едно поредно нищожество, забравило кой и за какво го е поставил на този пост! Вървете в САЩ, ако искате дневния на тази човеконенавистна лицемерна нация. Тука е България! България никога не може да има дневния ред на САЩ, малоумнико!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • митове и легенди

  09 Юли 2021 17:13ч.

  Сашо Диков: Рухна митът за русофила Румен Радев

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • синергичен синигер суингва на сингер

  09 Юли 2021 17:18ч.

  Този ще върне Биби на бял кон. И май наистина ще е по-добре. Човек, когато спре да чува гласа на хората, които го избраха и започне да живе в собствените си илюзии, става жалък и смешен. Предателството се плаща скъпо. Тази любовна история със САЩ, вече започна да мирише на разврат. Айде, сдържай си чувствата малко, че даже ЛГБТ, на са се разюздали толкова.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от НАТО

  09 Юли 2021 17:43ч.

  Синергетичната връзка със САЩ е нужна главно на натовския генерал, който за да остане на власт би се синергезирал и с Ислямска бригада и Ал Кайда. Приятно е сред коментиращите да няма овце от стадото на натовския пастир, за които този индивид е истински гуру. А не забравяйте - на президентските избори мощен шут на тримореца наш!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Улица "Кратуна"

  09 Юли 2021 17:45ч.

  Проф. Стив Ханке: „Един и същ кукловод дърпа конците на Борисов и Радев.” http://skandalno.net/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84-%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%b2-%d1%85%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%b5-%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-187293/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • шофьор на самолет и навивач на маркучи

  09 Юли 2021 17:56ч.

  Улица "Кратуна", наште гордо се нареждат рамо до рамо с Абу Бакр ал-Багдади, батальона "Азов", Гуайдо, Боко Харам, протестиращите от Хонг Конг дето трошеха и биеха хората, и т.н. Историята от последните 70 години е пълна с такива марионетки, дето първо си мислели, че са постигнали синергия с Чичо Сам, а после стават за закуска на Чичо Сам.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хахаха

  09 Юли 2021 18:31ч.

  "...стратегическия дневен ред на САЩ..." а бай...призидентя не знае ли, че от десетилетия стратегическия дневен ред на щатите е световна доминация? Ние като какви ще сме в тоя план? Нашия стратегически план да не се окаже като на рибата прилепало...да сме близко до устата на акулата, белким хапнем и ние нещо...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • либерална цензура на 09.07.2021 в 10:46

  09 Юли 2021 18:35ч.

  да те продължа...чакам с нетърпение на поредния Национален празник да се споменат и оногундурите и кутригурите, наред с куманите и печенегите, че са в основата на държавицата ни....:)))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • чугун

  09 Юли 2021 18:36ч.

  Тук препоствам основната мисъл от заглавието, да не се загуби за поколенията"...е изключително важно за нас, за да постигнем синергия със стратегическия дневен ред на САЩ и да развиваме неговото трансатлантическо измерение." Стратегическият дневен ред на САЩ, гн президент, е заробването и практическото унищожаване като суверенни държави на Русия и Китай. Синергията в нашия случай е срещу Русия. Срещу Русия, гн президент, а преди президентсвуването курсант, офицери боен пилот на НРБ и БНА, сега НАТОвски генерал, срещу Русия нама да прокопсаме. Четете новата история на България, след Освобождението, примерите са многобройни и трагични.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Асад

  09 Юли 2021 18:44ч.

  Забравя,че идват президентски избори

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до Асад

  09 Юли 2021 19:24ч.

  Не е забравил,неговите господари са му обещали втори мандат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • модерно робовладелство

  09 Юли 2021 19:28ч.

  Радев, а и всички интересуващи се, първом да прочетат това, особено в началото му, за да им стане ясно в чии ръце е поверил сигурността и бъдещето на страната и народа ни (накратко, колосалната глупост да си съюзник или приятел на американци - накрая ти остават само порутини, а и самият ти ставаш една развалина) - https://topwar.ru/184778-afganistan-ne-nasha-vojna.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock

  09 Юли 2021 19:40ч.

  Разочарованието от Р.Радев не трябва да възкача Повелителят на Чекмеджето отново на бял кон - тази подмяна в мисленето доведе друг един ... - Някакъв-Никакъв, та даго превърнат в месия и да стане лупа на народното недоволство. Какво се оказа? Че ще е още по-лош, по-продажен към самото СЪЗИДАНИЕ, от чумата за държавата до сега - ГЕРБ. И какво остава тогава? На кого масово 80-те % ще връчат властта в кунките? Синергиино на ДПС ли - те поне са дейни и го правят: - Ходиха при султана без да им пука, знаейки, че на никого не му пука! Ето на - ГЕРБ, след и въпреки минималистичните разкрития за деянията им в 12-те години власт, пак "водят" класациите - не ли? За самият Славчу пък, стана пределно ясно, че с него джендърастията и ЛГБТ ще се навират в детските главици още от люлката, така както ЕС-го иска. Дали се сещате, че и тази линия за погубване на не един народ и видима дори и за умрелите за родината си, ще продължава? Народа сега спи и нищо не схваща какво се случи с "Интервюто". Кои ли ще дръзнат да са срещу "синергиите" на световният паразит? Дали "Да(й) България", заченати и родени с агремана на Козяк? - 'айде бе! Това е като "Тука има, Тука нема!" - Играеш, но винаги печелещ е само един: - САЩисаният Брадарушка, зинал да лапне цял един свят заради "синергиите" на будалите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Грозно

  09 Юли 2021 19:46ч.

  Не очаквах!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мед ми капе на 09.07.2021 в 21:05

  09 Юли 2021 22:06ч.

  Неправилно схващаш, както винаги, същий недодялан еврофил.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да спорещите по- горе!

  09 Юли 2021 23:15ч.

  Този пак ще е президентин на територията! Отсреща ще издигнат една неизбираема личност - ала Цецка и пак 80-те процентовите ще прецакат стадото! Прецакани ще бъдат обаче и великите ни стратези. Мислейки за Русия, съвсем забравиха за султана. Последната дума ще бъде на Ердоган! Едва ли ще разреши територията ни да я разпнат хамериканците. Въобще, прокълнати сме като племе да живеем все в неподходящо време, с неподходящи приятели и още по-неподходящи неприятели!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  09 Юли 2021 23:25ч.

  Преди си мислех, че плювналиев е дъното, но този го задмина! Не мога да си простя, че гласувах за него!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живка Павлова

  10 Юли 2021 0:00ч.

  Е, на финала всеки изцака каквито козове стискаше до последно. Вчера се пробва Кацаров, но Слави го надцака, днес се из/ц/ака Радев и прибра последно десет. Утре е ден за размисъл, но не вярвам да мине мирно и кротко, я Мая ще викне белот, я Бабикян – терца. А в неделя ще разберем, че кьорав карти не играе.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Искрено съжалявам, че гласувах за него!

  10 Юли 2021 0:03ч.

  Тва е.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Doksan Dokuz

  10 Юли 2021 0:13ч.

  Румен Пилсудски-Младши

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какво доживяхме и какво ли ни остава на направим?

  10 Юли 2021 0:29ч.

  Аз лично утре ще отида до паметника на дядо Вазов, ще оставя едно цвете и ще си припомня стиховете му: "Българио, за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях, и те за теб достойни, майко, бяха И твойто име само кат мълвяха, умираха без страх." Със сълза в очите, и срам в душата, че май няма да оправдаем надеждите на дедите ни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  10 Юли 2021 1:52ч.

  митове и легенди на 09.07.2021 в 17:13 Сашо Диков: Рухна митът за русофила Румен Радев Рухна още зимата, когато се натисна да ходи Прибалтика и Баце с радост му натресе Триморието. Наесен, когато двамата се явят на президентските избори, както е речено, ще се преброят пилците .........

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • terrarium

  10 Юли 2021 1:56ч.

  чугун на 09.07.2021 в 18:36 е написал главното. Всъщност Радев е споделил истината за Триморската завера и за себе си: "... да постигнем синергия със стратегическия дневен ред на САЩ и да развиваме неговото трансатлантическо измерение." На НАТО-форума в Брюксел само преди около три седмици Байдън ясно съобщи за дневния ред на САЩ, който става дневен ред и на НАТО: организирано и с всички средства противодействие срещу Русия и Китай. Вече трансатлантическото измерение е пред очите ни в Черно море и на украинска територия, става дума за опасни съприкосновения между бойни кораби, бойна авиация, придвижване по суша на тежко въоръжение. Учения засега, но с остро предизвикателен характер. Ще се изостря "сдържането" на Русия още повече, САЩ бутат напред сателитите си към война. Без война в Европа по примера на ПСВ и ВСВ те съвсем ще западнат, видно е по вътрешнополитическото им състояние. Така че Радев е тласнат да козирува явно и да изпълнява указанията, а не да продължава да шикалкави. Знае, че скъпо ще му струва, но не са му оставили избор. И не само на него.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "но не са му оставили избор"

  10 Юли 2021 3:27ч.

  Моля, моля, нищо не го оправдава, защото всеки винаги има избор - от Паисий, Софроний, през Левски, Ботев, Волов, Бенковски да не продължавам списъка, за да не обидя героите на фона на Синергитика наш. Неговият Избор би бил далеч по-скромничък: за да не го притискат да си предава Родината - си подава оставката и честно, просто и ясно обяснява на народа защо. Вместо да дрънка на кухо някакви си синергии. Нямало било избор, хайде, де. Просто неговият избор е да плонжира пред задокеанците, ПРЕСТАРАВАЙКИ СЕ В ПЛОНЖОВЕТЕ. Само остана и да почнем да му съчувстВУваме на гОркия може би.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За тях – еничарите – е важно

  10 Юли 2021 3:38ч.

  Синергия -взаимоотношение, при което полученият ефект е по-голям от сумата на индивидуалните ефекти. Синергия - не от обединение на българския народ за отстояване на българския национален интерес, - а синергия със САЩ за оставането им на власт, в полза на САЩ. За тях – еничарите: „тъй като е изключително важно за нас, за да постигнем синергия със стратегическия дневен ред на САЩ и да развиваме неговото трансатлантическо измерение.” За тях – еничарите – е важно чрез следване на интереса на САЩ (а не на българския национален интерес за траен мир и сътрудничество с всички европейски държави на Изток и на Запад) да бъде развито по-добро сътрудничество и свързаност в образованието (джендър обезобразяване), науката (подаряване на САЩ на български мозъци), технологиите (работа на ишлеме) и иновациите( подчинени на „стратегическия дневен ред на САЩ” във войната на САЩ срещу Русия) като основа и гаранция за просперитет (ликвидация на България), бъдещо развитие и конкурентоспособност (бла-бла-бла).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • terrarium

  10 Юли 2021 3:41ч.

  Няма съчувствие. Картинката е като при Фауст и Мефистофел. Дадеш ли си г... под наем, няма отърване, ще ти го ..... Изборът е преди това - да не сключваш сделката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До: Капитан Кук на 09.07.2021 в 12:41

  10 Юли 2021 3:55ч.

  Куков, не се прави на професор по всичко и особено по история. Излагаш се.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стоян

  10 Юли 2021 8:13ч.

  Полученият ефект от синергията за кого ще бъде по-голям - за нас, или традиционно за някой друг?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дреалист

  10 Юли 2021 8:38ч.

  ПАК първосигналното мислене е надделяло. МИСЛЕТЕ, бе!.......... Първо, думата синергия означава - взаимна полза. АКО и КОГАТО я има. ............. Второ, детинско мислене е - "аз мразя американците" или "аз мразя руснаците"... Трябва да се МИСЛИ - във всеки конкретен случай! .......... Защото - не осъзнаваме ли, какво се разиграва в ЕС напоследък? Какъв натиск върху ИЗточните държави да си скапят икономиката и да се откажат от културна идентичност, чрез насаждане на ЛГТБИ? ............... Чрез зелените пари се задава едно голямо купуване и натиск, така, че включването на САЩ тук разваля мъртвата хватка на кукловодите зад ЕС. ........... Получаваме ПОДАРЪК - ново, голямо поле за лавиране, множество отворени възможности! ............ А бяхме притиснати до стената!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дреалист

  10 Юли 2021 8:43ч.

  И, после, ... оказва се, че официалните САЩ, и кукловодите на ЕС, които го водят към разрушаване - са РАЗЛИЧНИ СУБЕКТИ! Те са в конфликт за 3-те М! Конкурират се за ИЗточна Европа! .......... Какъв шанс, за умния политик!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • топ 10

  10 Юли 2021 9:09ч.

  Синергия не означава чисто и просто "взаимна полза", няма какво да редуцираме всичко до ползата, защото има и свръхполезни взаимодействия, които на елементарния човек в повечето случаи му изглеждат безполезни. Че е притиснат Радев, притиснат е, опитвам се да го разбера човешки, но никога няма да му простя предателство пред Бог, род и Русия, което си пролича още в ония, по-спокойни времена. Това неговото е историческа обреченост. Който е заложил на враговете на славянство и православие, просто се е самоотписал от свещеното и святото.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дреалист

  10 Юли 2021 9:17ч.

  Предателство? ??? ПРЕД РУСИЯ ??? Каква Русия, бе... Тука е България. И е все тука от преди близо 2000 години. ... То се продало, а тръгнало да търси кусури на хората, че не са се продали и те... Че първо се засрами от себе си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дреалист на 10.07.2021 в 09:17

  10 Юли 2021 9:52ч.

  Без Русия няма България, това още ли не ти е станало ясно?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • “Срещу” или “Със”?

  10 Юли 2021 10:11ч.

  Две световни войни са започвали и завършвали по един и същи начин. И в двете България е започвала войната срещу Русия и я е завършвала със Русия. Защо американците смятат, че в Третата световна война това ще се промени, нямам представа. Ако мислят, че са си намерили верен съюзник, заблудата е много голяма. Исторически погледнато, ние никога не сме били “лоялен съюзник” на никого. Това не е голям комплимент за нас и не ни показва в най-добра светлина, но такива са реалностите. А на американците - ЧЕСТИТО!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • руснаците са ни свикнали и не ни обръщат особено внимание

  10 Юли 2021 10:36ч.

  Те знаят, че с когото и да тръгнем срещу тях, ще го бият на отиване и на връщане, а ние ще ги посрещаме като победители. Малко извратено, но исторически достовено.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • веган

  10 Юли 2021 13:09ч.

  Да, ама си пишем национална карма. А всички политици са зомбита, нямат собствена воля.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Перфидните Румен Радев и дреалист на 10.07.2021 в 08:38

  10 Юли 2021 13:18ч.

  А) Перфиден: „Човек, който е бил във вярата, но не я е проумял. Не е опознал истината за вярата и се е отрекъл, предал е вярата и съмишлениците си. От полски - подъл, злонамерен. Вероятно с този си смисъл думата е влязла в българския език.” https://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%84%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD (Виж синонимите) Б) „Синергия (синергизъм) е взаимоотношение, при което полученият ефект е по-голям от сумата на индивидуалните ефекти. Произлиза от гръцката дума συνέργια, означаваща „работят заедно.” (https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%8F) На 10.07.2021 в 0838 дреалист излъга: "Първо, думата синергия означава - взаимна полза." Не, не означава взаимна полза. Синергичното взаимодействие между САЩ и България” е вредно за България, защото е твърде опасно за физическото съществуване на България и на българския народ. Рискът е за България. Ползите са за САЩ. Тъй като е изключително важно за американските еничари в България да постигнат „синергия със стратегическия дневен ред на САЩ” и да развиват „неговото трансатлантическо измерение.”

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Румен Радев: За нас е важно да постигнем синергия със стратегическия дневен ред на САЩ

  10 Юли 2021 14:01ч.

  Ей тука, Плевню пет пъти се е завъртял на пета и три пъти е плюл в пазвата на синоптичката от яд. Той такова изречение не можа да сглоби. Радев го удари в земята по американофилство. Както е рекъл бай Ганьо: “Ти ще го цалувнеш на друго място, а аз ще го цалувна на още по-друго място” (В случая се отнася за Бай Дън). Знае бай Ганьо как се цалува “синергично” на още по-друго място.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тарильома

  10 Юли 2021 14:08ч.

  Няма значение какво означават синергия, стратегия, партньорство, реализация на приоритети и т.н. сами за себе си. Щом се използват във връзка със САЩ, тогава означават само едно- подчинение в полза на САЩ! Ако някой иска да означават нещо повече, добре- подчинение, подчинение, подчинение.... И още нещо повече- не само подчинение на САЩ, но най-често и във вреда на другите, в т.ч. и на "партньорите"!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дреалист

  10 Юли 2021 14:32ч.

  Еми, то се знае, че идеологически обработения човек е вярващ човек. Набита му е някаква формула - примерно: руското винаги е хубаво, а американското винаги е лошо - и край. Филм няма. ....... Че и удобно се живее така, не ти се налага да мислиш. ............... Да ти се дават доводи е излишно. Както е казал английският поет: If you can not see it - I can not show it...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • в България е пълно с идиоти

  10 Юли 2021 14:34ч.

  Не си мислете, че говоря за Долно Нанагорнище или за Горно Нанадолнище. Не, там живеят нормални хора. Става дума за самия връх на държавното управление!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пеперуда?

  10 Юли 2021 15:18ч.

  На Плевнелиев не може да му се отрече известна последователност - беше гнусен червей, такъв си остана и до край. Радев от летяща пеперуда, се превърна в отровна, пълзяща гъсеница. За един мандат се превърна в пълна противоположност на самия себе си. А може би, не? Просто не сме обръщали голямо внимание на жизнения цикъл на пеперудите около нас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дреалист на 10.07.2021 в 14:32

  10 Юли 2021 15:48ч.

  Интересно, за значими културни и човешки стойности и тяхното съхранение, ти какво толкова хубаво и добро си видял от американците?! И освен това, даваш ли си сметка, че на силно поамериканчената идея за прогрес и протестантско-мисионерска незаменимост се дължи цялата идеологична архиконструкция на съвременната цивилизационна матрица и американците трябва да бъдат критикувани за това?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бонго

  10 Юли 2021 16:08ч.

  Понеже някои коментират само заглавието, нека посоча ключови фрази от изказването на Радев: - добре е за бизнеса, - държавните институции, агенции, международните институции, банките за развитие, търговско-промишлените палати, бизнес асоциациите заедно участват. -да засилим развитието, - да подобрим дигиталната, транспортната и енергийната свързаност, - да инициираме стратегически дебат за бъдещето на региона.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дон Хуан Матус

  10 Юли 2021 16:14ч.

  Напълно кухи фрази, лишени от каквито и да са реалистични основания. Щял да провокира дебат - и какъв дебат ще провокира при неистовото желание на англосаксонския Стопанин за изолационизъм на славянско-православния фактор и наместеност в напълно неконвертируемата в крос-културен смисъл геополитическа парадигма на мондиализма, произхождаща от безазветна вярност към атлантизма и трансджендъроилюзионизма на западащите елити?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • в България е пълно с идиоти на 10.07.2021 в 14:34 Става дума за самия връх на държавното управление!

  10 Юли 2021 19:03ч.

  Така е. Имат си и близачи. Наричат се "дреалисти".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хайде, хайде,

  10 Юли 2021 23:47ч.

  По-кротко с оценките за дреалист-та. Вижте в думите му това, което би могъл да направи един достоен, умен български политик в конкретната ситуация. Като добър шахматист той трябва да вижда играта няколко хода напред с мисъл за България. Дали Радев е такъв - съмнявам се.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мен

  11 Юли 2021 0:16ч.

  Просто повтарям един чудесен коментар, леко поукрасен словесно от моя милост: " През последните 70 години има много примери за това, как туземци имащи синергия с чичо Сам са се превръщали в негова закуска"..........точно това ще стане с радефф, предателите с малка буква. След като го употребят в извратена форма, ще го хвърлят на боклука, точно както сега правят с колаборационистите в Афганистан.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Радев "Извика - Боже, колко мъка има по тоя свят, боже! И пак се загледа подир каруцата.”

  11 Юли 2021 1:36ч.

  И пак се загледа подир каруцата.”

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Умен

  11 Юли 2021 3:08ч.

  Гледаш - Радев. Чуваш - Плевнелиев. Що е то?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Синергия по американски - туземците плащат, дори и с живота си, американците ползват

  11 Юли 2021 8:01ч.

  Хероинята Мустафа заедно с 12 членове от Конгреса посетили УМБАЛ „Св. Марина“- Варна по програма, посветена на честванията по повод 4 юли, Деня на независимостта. Хероинята подарила монета с българска роза, дизайнът на която лично тя е подготвила. Явно е инспектирала болницата, в която ще се лекуват по спешност натовски окупатори на българската фронтова линия срещу Русия и Китай.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи