Очевидно е: Румен Радев влиза в синергия със стратегическите интереси на македонистите

Очевидно е: Румен Радев влиза в синергия със стратегическите интереси на македонистите
Българският президент кани на визита в София македонския си колега Стево Пендаровски. Това посещение е поредно унижение на България. Защото има два факта, които би трябвало да осуетят гостуване на македонския президент точно сега в София:

Защо Радев кани Пендаровски в София

 

Факт №1: Преди седмица, в навечерието на визитата на премиера Кирил Петков в Скопие, офисът на македонския държавен глава обяви, че президентът ще приеме делегация на сепаратистката организация ОМО "Илинден-Пирин".

 

Факт №2: По време на разговора си с Кирил Петков в Скопие, както и в изявление за македонския тв канал "24", Пендаровски заяви, че в България има "македонско малцинство".

 

И след тези две провокационни действия на Стево Пендаровски, които минират и без това крехкия диалог между премиерите на двете държави, Радев най-любезно предлага Пендаровски да му гостува.

 

Този акт на българския президент е поредно самоунижение на страната ни пред македонистите.

 

Защо Радев дружески протяга ръка на Пендаровски и така легитимира антибългарската реторика на македонския президент?

 

Защото синергията с македонизма в Скопие е функция на синергията му с Вашингтон.   

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Ххахаха велизаре

  21 Яну 2022 15:21ч.

  ами тогава разтрогвайте правителството бе!! Вместо да лаладжийстваш и да се мазниш направо БСП да напуща правителството така ще докаже че не сте поредните продажници като радев!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • йас

  21 Яну 2022 15:35ч.

  Енчев, разберете се с Буци - Радев американски или руски агент е, че работата отива към сериозна шизофрения..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живка Павлова

  21 Яну 2022 15:51ч.

  Румен Мустафа Радев е в „битката за главен американец на България“ – както неотдавна иронично нарече доц. Валентин Вацев въжделенията и боричканията на нашите политици. Срам и позор!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ясен

  21 Яну 2022 16:05ч.

  Преди имахме Енергетик №1, сега се сдобихме със Синергетик. Ясен ли съм ? Да!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • sinergy

  21 Яну 2022 16:07ч.

  Велизар Енчев показва директно предателствата и глупостите, които Радев и изтикания в светлината на прожекторите от него Кирил Петков извършват с България. Шапка му свалям за смелостта и дано повече журналисти и анализатори са честни пред съвестта си като Велизар Енче и назовават нещата с истинските им имена. Така скоро все повече българи ще осъзнаят какви хора днес управляват държавата и какво може да последва от тяхното управление.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ами

  21 Яну 2022 16:38ч.

  Македонизмът е политика на Коминтерна, която НАТО благосклонно използва. Както и Румен Радев. Няма да се очудя, ако български военни, обучавани напр. в школата "Максуел"/САЩ, изпращани там по идея на ген. Стоимен Стоименов, не са "подсетили" за изплзването на този инструмент "македонизма" сега. С наколенки за пагони. Национални предатели! И преди, и сега. Ето затова трябваше да има лустрация и прочистване на ДС ченгеджийницита.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Щип-Ново село

  21 Яну 2022 16:58ч.

  Защо Радев да не покани Пендаровски още в началото на новия си мандат, и то след негово (на СП) телефонно повикване? Нали до оня ден прегракнаха някои да викат, крещят и ридаят, че Митко Ковачевски не бил дошъл при нашия премиер, ами го (КП) накарал да му иде на крака (авион)? Разберете се най-сетне, някои, за какво да викате и срещу какво да крещите? Ако не се разберете, България и Северна Македония ще се разберат без вас, и тогава ще ридаете до края на света.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • гербераст

  21 Яну 2022 17:16ч.

  Абе отпушиха се едни затлачени с години отношения, бе чингиз.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  21 Яну 2022 17:38ч.

  Точно както и ти влезе във ваксинационната синергия ;)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стига синегрии и други глупости.

  21 Яну 2022 17:39ч.

  Крайно време е народът от двете страни на границата да спре да се мрази. Не можеш да смяташ, че само с едно подписване на договора от Преспа е възможно нещата в Македония де се променят. 70 години сръбска пропаганда не се чегъртат толкова лесно. Крайно време е и македонските политици да направят завой към нас. Ако не се получи - поне знаем, че сме протегнали ръка. Аман от омрази.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Рего

  21 Яну 2022 17:43ч.

  Радев, Радев! Айде малко повече самоуважение и уважение към държавата ни! Като го каниш да ти е гост в Бояна, ще му потърсиш ли сметка за изречените думи за македонско малцинство? Ще го упрекнеш ли за подкрепата му за ОМО-то? И ако туй не го направиш, зачий го каниш?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Айде стига с тия клоунади да се правите на големи юнаци, големи патриоти и много значими -

  21 Яну 2022 17:58ч.

  Американските подлоги, пардон, синергитици, никой не си прави труда да ви пита какво приемате или не приемате. Досущ като германските подлоги преди 76 години.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мдам

  21 Яну 2022 18:12ч.

  Старият милиционер Велизар Енчев пак има мнение. Не съм го чел.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Велизарий

  21 Яну 2022 19:18ч.

  Толкова пъти се е пребоядисвал след бай Тошо, че вче не знаем, червен ли е, син ли, кафяв или черен. Мнението на такъв не струва и пет пари.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Трайчо

  21 Яну 2022 19:42ч.

  Сички гласували за Радев, да духат супата. Вервайте Му още! Ама той ви измами и си взе втория мандат, а за тъпите избиратели, гласували за проекта му ПП и за чалгарите на Слави, няма да има ни супа, ни духане. Мислете, бе! Преди гласуването, а не след! Колко много дебили!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Петко

  21 Яну 2022 20:03ч.

  Напълно сбъркана ,даже липса на политика в българските властимащи към Македония. Ако искат да признаят неколцина българи в Македония, значи останалите са си македонци. А къде изчезнаха 170 хиляди македонци от Пиринска Македония ? Защо се призна турска етническа партия-ДПС , а не се признава ОМО Илинден , Пирин, македонските землячества в България ? Ние македонците в Пиринска Македония не сме ли хора ? Защо не се спазва хартата за малцинствата на ООН ? Затова ще се борим за Обединена Македония.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Велизаре, Велизаре,

  21 Яну 2022 21:47ч.

  Колкото и да си ПРАВ, от управниците, "законно" избрани, няма кой да те слуша!!! Те за това са турени-на тях да служат и решават тяхните цели, а не българските!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Интер

  21 Яну 2022 22:08ч.

  Искам това говорене да го чуя от БНТ, БТВ и Нова, а то там само мислят как да се сложат на властта. Свобода на словото.... свободно само можеш да облизваш тези горе. Ако не е Волгин по Радиото, няма кой да изговори истината.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Добрева

  22 Яну 2022 1:24ч.

  Енчев,тия ги разправяй на Нинова,ако и тя може да те слуша….Майче не защото те отсвири за депутат….Така е с такива,като теб фурнаджийски лопати.Нинова е в далаверата отдавна и ги знае игрите.Дай й да направи мръсно на някой и няма равна.Утре ще я видим в целият й блясък в НДК.1000 човека ще ги излъже без да й мигне окото.Как спи това чудовище не ми е ясно????В сънищата си лъже но,като има абдали да ги лъже.Нормалните от всички посоки се разбягаха от нея но,какво от това??

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Доктор Г. М.

  22 Яну 2022 8:02ч.

  Гласувалите за Радев, да вдигнат ръка. Добре. А сега си ударете два тупаника по тъпата си глава. Изтрезняхте ли? Не? Ударете още два! Как е? Не помага? Е, тогава само лекар ще ви помогне. Но да е психиатър.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "...синергията му с Вашингтон"

  23 Яну 2022 1:51ч.

  и каквото и да си говорим, Радев ще остане в историята единствено като жалкия омразен трянски кон за съществото ПростО Киро, който никога не е лъгал и не е подавал собственоръчно попълнена и подписана декларация с невярно съдържание, в резултат на което е бил назначен за министър председател на горката майка България от 2 други същества с фамилни имена "Мустафа / مصطفى" и "Ескобар".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SIMO

  23 Яну 2022 22:27ч.

  Бедни ми Енчев, ЗАЩО не умря пре Гредетин.....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Албанец

  25 Яну 2022 18:26ч.

  Велизар внушава нещо невярно! Сам Пендаровски инициира тази среща в София! За сведение, може да погледнете македонската агенция МИА! Затова и получи много упреци от македонските антибългари и ВМРО ДПМН! Пък и да ви кажа, него никой никъде не го кани!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи