Лекарският съюз дава Мангъров на етична комисия заради лъжи за ваксините

 Лекарският съюз дава Мангъров на етична комисия заради лъжи за ваксините
Управителният съвет на Българския лекарски съюз взе решение и сезира Столичната комисия по професионална етика във връзка с поредните неверни твърдения и откровени лъжи на доц. Атанас Мангъров по NOVA на 16 януари т. г. Това съобщават от Българския лекарски съюз (БЛС) в съобщение до медиите.

 

От лекарския съюз се позовават на това, че "...в национален ефир доц. Мангъров заяви:"..... тези 564 души, които са починали, са починали, защото са ваксинирани". Разликата между "починали ваксинирани" и "починали, ЗАЩОТО са ваксинирани" може да е само една дума, но тя прави казаното от доц. Мангъров откровена лъжа".

 

Ето и цялата позиция на Българския лекарски съюз:

 

Според единствената достоверна и официалната информация на МЗ и ИАЛ в България няма случай на доказана причинно-следствена връзка между ваксина срещу COVID 19 и смъртен изход. И още: 9 са случаите от началото на ваксинационната кампания, в които е подозирана връзка между поставяне на ваксина срещу Covid-19 и смъртен изход, като в нито един от тях връзка не е доказана.

 

В същото предаване доц. Мангъров цитира данни от епикриза на 26 г. мъж от Плевен, за който твърди, че две седмици след ваксинация е бил в интензивното на болницата в Плевен с ДИК синдром и заяви, че има връзка между ваксинацията и последвалото настаняване в болница на младия мъж, добавяйки: "Тези случаи не се съобщават."

 

Твърдение, което отново не корелира с истината, изкривява и информацията и е откровена конспирация.

 

С изказванията си, подкрепени от псевдонаучни аргументи, доц. Мангъров погазва етичните принципи на лекарската професия.

 

Публичното говорене на лъжи, изречени от медицинско лице, уронва престижа на цялото съсловие, обърква хората, всява страх и насажда агресия сред обществото. През последните дни, като резултат от подобно говорене, станахме свидетели на два случая на нападнати медици в Русенско.

 

УС на Български лекарски съюз очаква Етичната комисия към Столична лекарска колегия да се произнесе в най-кратки срокове по казуса. Този наш сигнал добавяме към процедурата, която тече в момента.

 

Разпространението на фалшиви твърдения не трябва да остава без последици, а когато те са изречени от лекар, е резонно да се замислим дали той е достоен да носи тази титла.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Лора Дан

  20 Яну 2022 12:49ч.

  Закъсняха! Цялото ръководство на съюза незабавно да си подаде оставките! Д-р Мангъров да бъде награден с орден Стара планина - първа степен! Възраждане да поемат управлението на страната! Достатъчно беди ни нанесоха синергитиците!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Moronic variant

  20 Яну 2022 12:52ч.

  Ако така ще си говорим, то и това е вярно: "Според единствената достоверна и официалната информация на МЗ и ИАЛ в България няма случай на доказана причинно-следствена връзка COVID 19 и смъртен изход.". Тоя портал с починалите ваксинирани, откъдето са данните на Мангъров за починалите набодени, го поддържа Държавна Агенция "Електронно управление", а не Мангъров лично, да? Още повече, че България е малка и ВСЕКИ познава някой с по-леки или по-тежки странични ефекти от т.нар. "ваксини", независимо от сравнително по-малкия процент набодени спрямо този в Европа. И точно администраторите, начело на вълната, всяваща страх и паника сред слабите духом, да обвинява този, който лекува, че "погазва етичните принципи на лекарската професия" е колкото нелепо, толкова и нагло.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Д-р Хаус

  20 Яну 2022 13:02ч.

  Тези отказват да изключат от Лекарския съюз доказани мошеници и хора, допуснали ужасяващи лекарски грешки, довели до смърт, но пък са готови да изключат Мангъров заради изказваниятата му, които тълкуват както дявола Евангелието. Сега ясно ли ви е, защо и преди пандемията, и по време на пандемеията, и след пандемията ще продължим да сме на първо място в Европа по смъртност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Борислав

  20 Яну 2022 13:06ч.

  Тази организация (БЛС) трябва да бъде ЗАКРИТА (забранена)! Незаконни трансплантации, източване на НЗОК и т.н. не ги интересува. Но когато някой наруши омертата в полза на пациентите става главния враг.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • гербераст

  20 Яну 2022 13:07ч.

  Лора Дан на 20.01.2022 в 12:49 Само не разбрах Мънгъров ли да е премиер или Копейкин ? Хахаха

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лекарският съюз не Мангъров на етична комисия,

  20 Яну 2022 13:07ч.

  а някои свои членове трябва да даде на прокуратурата, за насаждане на страх и паника. На война, като на война.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  20 Яну 2022 13:14ч.

  Така, така, щом някои каже истинатаи и оповергае лъжите не само на етична комисия, но и на съд! Нали така престъпници в Лекарския съюз!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нещо му се размъти мозъка

  20 Яну 2022 13:16ч.

  само да припомня че по Нова преди време бе хванат един лекар Лазов от общинската болница на Пазарджик, него защо не го изключиха, при положение че е лъгал пациенитте че нещо им е правил?? Мангъров ясно заяви че тия бройки са написани в сайта на МЗ и че данните са от там. Че също не се води регистър на хората които са загинали от ваксините или са получили увреждания.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Напиши коментар

  20 Яну 2022 13:18ч.

  Ако на някой му е било чудно как се е зародила "кафявата чума" в Европа от 30-те години на миналия век, сега да си вземе пуканки, да си пусне телевизора (ако няма интернет) и да наблюдава възникването на "бялата чума" ,както ще я изучават наследниците на оцелелите от днешните времена.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До гербераст на 20.01.2022 в 13:07

  20 Яну 2022 13:18ч.

  то ясно е написано от Лора Дан! Ако неможеш да четеш, бегом в началното училище и там да ти наливат в празната кратуна!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чезаре Ламброзо

  20 Яну 2022 13:21ч.

  БЛС е като СЗО. Абсолютно безмислена организация, която единствено събира членски внос за да пречи на лекарите и на здравеопазването. Управителните органи на БЛС са един казионен сбирщайн от от търгаши, които изпълняват поръчки на световната м@ - я, подобни на тази атака срещу Мангъров.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Такааааа

  20 Яну 2022 13:23ч.

  , а ние ще изискаме ексхумация на всички умрели от ковид, дали са с пълен набор органи и дали наистина са умрели от ковид. Дойде Видовден!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чезаре Ламброзо

  20 Яну 2022 13:31ч.

  Днес по радиото в колата чух откъс от скорошно предаване на т-в журналист, отявлен ваксър, някой си Лео Швабел (фамилията е показателна), който беше се запенил до истерия и бяс, крещейки срещу хората които не искат да се ваксинират и срещу Джокович. Слушайки го си спомних речта на Чарли Чаплин в "Диктаторът" и налудничавите речи на Хитлер, които зомбираха и докараха до масова-психоза цяла Германия, а след това и почти целия свят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Д-р Мангъров,ние с теб!

  20 Яну 2022 13:32ч.

  Нека да го имат предвид тия хора кичести се с званието “лекар” които докараха гражданите и селяните на България до този жалък хал!ПоздрВи за д-р Мангъров!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • странно

  20 Яну 2022 13:33ч.

  Защо когато преди време председателят на БЛС Маджаров публично направи предложение неваксинираните да бъдат оставени без лечение и да не бъдат приемани в болница ѝус на БЛС не го даде на Етичната комисия? Колко етично е един лекар, който се е клел да лекува човешки същества без оглед на социалния им статус, възраст, пол, образование, религия и т.н., да поиска хора да бъдат оставени без лекарска помощ? Мангъров не само се позовава на официални данни, но и твърденията им се подкрепят от официалната статистика на редица държави, международни организации и фармацевтични компании. Да си легнеш на ухото, че нямало доказана причинно-следствена връзка между ваксинацията и настъпили усложнения и дори смърт на ваксинирани пациенти, при положение, че аутопсии не се правят, а тази връзка се доказва единствено с тях, е тъпо, нагло и арогантно, което е типично за поведението на БЛС в последните няколко години. Срамно е, че представителите на най-хуманната професия се държат като палачи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • доц. Атанас Мангъров

  20 Яну 2022 13:35ч.

  Материал за размисъл: Правителството на Обединеното кралство признава, че ваксините са увредили естествената имунна система на тези, които са били двойно ваксинирани: Правителството на Обединеното кралство призна, че след като сте били ваксинирани двойно, никога повече няма да можете да придобиете пълен естествен имунитет срещу варианти на Covid – или евентуално към друг вирус. Така че нека гледаме как „истинската“ пандемия започва сега! В своя Седмица 42 „Доклад за наблюдение на ваксините срещу COVID-19“, Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство признава на страница 23, че „Нивата на N антитела изглежда са по-ниски при хора, които се заразяват след две дози ваксинация“. По-нататък се казва, че този спад в антителата е по същество постоянен. Какво означава това? Знаем, че ваксините не предотвратяват инфекцията или предаването на вируса (всъщност докладът показва, че ваксинираните възрастни вече са много по-склонни да бъдат заразени, отколкото неваксинираните). Сега британците установяват, че ваксината пречи на способността на организма да произвежда антитела след инфекция не само срещу шиповия протеин, но и срещу други части на вируса. По-специално, изглежда, че ваксинираните хора не образуват антитела срещу нуклеокапсидния протеин, обвивката на вируса, която е решаваща част от отговора при неваксинирани хора. В дългосрочен план ваксинираните са много по-податливи на всякакви мутации в шиповия протеин, дори ако вече са били заразени и излекувани веднъж или повече. Неваксинираните, от друга страна, ще придобият траен, ако не и постоянен имунитет към всички щамове на предполагаемия вирус, след като са били заразени по естествен път с него дори веднъж. Първите застрахователни компании се отдръпват, защото пред тях идва огромна вълна от искове. Антъни Фаучи потвърждава, че PCR тестът не може да открие живи вируси. Антъни Фаучи потвърждава, че нито тестът за антиген, нито PCR тестът могат да ни кажат дали някой е заразен или не!!! Това обезсилва всички основи на така наречената пандемия. PCR тестът беше единствената индикация за пандемия. Без PCR-ТЕСТ няма пандемия За всички служители на пресата, лекари, адвокати, прокурори и т.н. ТОВА е последният ключ, последното доказателство, че всички мерки трябва да бъдат отменени незабавно! https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf?fbclid=IwAR3hLvgE6xFm9jDO-9dgfrleuSXEsfSVesKF4_7P8-LhGFXfDAv2ogMODqY

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • През последните 678 дни

  20 Яну 2022 14:19ч.

  (на "Извънредното Положение"), което отвори държавните кесии в цял свят и постави началото на сегашното безпрецедентно пилеене на държавни средства за безполезни тестове, дезинфекции, компенсации, и експериментални препарати, НЕОДОБРЕНИ за масова употреба, а само за "emergency use" понеже са пропуснати (НЕ СА проведени) всички задължителни изпитания върху лабораторни животни И хора-доброволци, и НЕ СА наблюдавани / документирани страничните им ефекти за достатъчно дълъг период от време, всеки ден благодаря на Бога, че си имаме нашия смел д-р Атанас Мангъров, и няколкото други професионалисти като него, и имаме възможност да разберем истината и да получим малко успокоение от масираната fear-porn пропаганда, която бълват масовите медии по цял свят. Този пркрасен човек и лекар не се поколеба да каже истината дори пред NOVA (CIA) TV! Която, естествено работи в защита на исконните интереси на собствениците си. За тях приходите от дейността на Pfizer, над 131 МИЛИАРДА USD само през 2021 и то единствено от продажбата на тези генно-модифициращи препарати, наречени "ваксини", са по-важни от здравето и животите на целокупното население на планетата! Да е жив и здрав! Насладете се на раболепието на администраторите в БЛС пред "началниците от най-високо място" (СЗО) и са как ще заставят да млъкне! Бог да го закриля!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лекарският съюз дава Мангъров на етична комисия заради лъжи за ваксините

  20 Яну 2022 14:31ч.

  Нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено. Навремето така в писателския съюз се самосезираха за четене на Солженицин, след което организираха другарски съд, на който заклеймяваха и изключваха черната овца. Малките душици от всички времена си приличат?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Друг Доктор

  20 Яну 2022 14:31ч.

  Маджаров, Брънзалов... вие не сте само професионални посредственици и бездарници. Вие сте еманация на най-лошото в гилдията ни - лъжата, нагаждачеството, подлостта и мизантропията. Вие сте СРАМ !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Малкият лъжльо

  20 Яну 2022 14:33ч.

  и неговите коварни врагове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поговорка: На страха очите са големи.

  20 Яну 2022 14:44ч.

  Дали пък това не им е проблема на сивите мишки: "Водещ: Това е просто безпардонно. Аз искам да ви питам нещо друго. Вие май сте единственият лекар, в България поне, чиято позиция не желаят колегите ви да приемат или не разбират, или по-скоро не искат да разберат заради някакви, може би финансови интереси, или пък вие сте учили някаква различна медицина. Кажете поне къде сте учил, доц. Мангъров? Защо не искат да ви чуят, че маските и абсолютно всякакви противоепидемични мерки не помагат, а само отлагат неизбежното, а именно вирусът да мине през всички, да се създаде стаден имунитет и да се приключи веднъж завинаги с тази пандемия? Атанас Мангъров: Не зная, но това са същите хора, които отказват да преглеждат деца, ако децата не са с отрицателен тест. Въпреки че много от тях са ваксинирани, някои от тях не са ваксинирани и те не знаят защо. Но това са хора, които отказват да си гледат работата. Всъщност, който го е страх, нека да носи маска, нека да се облича с чаршафи, да се ваксинира, но да си върши работата. Т.е. всички лекари трябва да бъдат на своето работно място и да си лекуват болните, но не по телефона. Няма такова нещо като телефонна диагноза, както няма и телефонна любов" http://focus-news.net/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мечо Кух

  20 Яну 2022 14:47ч.

  БЛС е откровено паразитна организация. Демек, вредна .Страхът от Ковид 19 е уморил повече хора, отколкото самия Ковид 19. За съд са всички всяващи страх, в това число и членовете на БЛС.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живка Павлова

  20 Яну 2022 15:11ч.

  Я какви лингвисти сте в БЛС, каква веща граматическа аутопсия на казаното от доц. Мангъров сте направили! Направо сте си объркали призванието. Поупражнявайте се на новото поприще и с това стихче: „Тирани, всуе се морите! Не се гаси туй, що не гасне! Лучата, що я днес гасите, тя на вулкан ще да порасне.“

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И ние си разсипахме държавата, земеделието, индустрията, търговския и риболовния флот, образованието, здравеопазването, ядрената енергетика и каквото още се сетите,

  20 Яну 2022 15:53ч.

  В името на обещаната свобода на словото и свободно движение на хора. На фона на тази "свобода" на словото и "правото" да си изкажеш публично професионалното мнение, соц другарските съдилища отидоха в ъгъла да се срамуват, а председателите на кварталните ОФ организации пушат нервно на Оня свят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  20 Яну 2022 16:14ч.

  Предвид промяната по света която се случва и обръщането на курса, тези невежи нещастници от БЛС, ще превърнат доцент Мангъров в Българският Галилей или Ян Хус, а те ще бъдат свещените простаци, на лъжата и пландемията! Мангъров винаги е бил прав, а олигофрените, натровени набодени и дълбоко изплашени, място не могат да си намерят! Тепърва започват вашите мъки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Мангъров не само се позовава на официални данни"

  20 Яну 2022 16:17ч.

  И как се позовава, като официалните данни са за 564 починали ваксинирани, а той манипулира, като казва "починали, ЗАЩОТО са ваксинирани". Това е все едни да се каже, че тези 564 човека са приемали вода преди да починат и това означава, че са починали, защото са пили вода. И оттук изводът е, че тази експериментална течност водата е отрова и убива хората, които я пият:)))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на 20.01.2022 в 16:17 И как се позовава, като официалните данни са за 564 починали ваксинирани, а той манипулира, като казва "починали, ЗАЩОТО са ваксинирани".

  20 Яну 2022 16:34ч.

  "И как се позовава, като официалните данни са за Х починали болни от ковид19, а те манипулират, като казват "починали, ЗАЩОТО са се разболели"."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ........

  20 Яну 2022 16:44ч.

  За всеки приет в болница ковид пациент има документооборот с обективни мед. показатели,кръвни, образни, рентгенови и др. изследвания, диагностика, епикризи, а не по субективни умозаключения и мнения. При спор си има съответния законодателен път и съдебен ред за всеки ищец.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мекарски съюз

  20 Яну 2022 16:48ч.

  Дребните крадливи душички се разтревожеха уре да не им почукат на вратата със сопите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ближижужъгуг

  20 Яну 2022 16:59ч.

  Гледах началника на БЛС по тв и установих, че този индивид е функционално неграмотен! С голяма мъка успяваше да скалъпи нещо подобно на изречение, а ние очакваме такива да ни лекуват! Пфу!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Pontifex Maximus

  20 Яну 2022 17:00ч.

  Мангъров трябва да бъде предаден на органите на прокуратурата, а не на етичната комисия. Ясен състав на престъпление е налице, ама....кой да гледа. Много им е удобен да разединява обществото... Долен слуга. Довчера на Румен Петков, днес на Костя Копейкин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Pontifex Maximus на 20.01.2022 в 17:00

  20 Яну 2022 17:10ч.

  Драго, вероятно, ТО, благодарим ти

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ясен състав на престъпление е налице, ама....кой да гледа

  20 Яну 2022 17:14ч.

  Има такъв и за всяване на паника,ама....кой да гледа

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  20 Яну 2022 17:16ч.

  Май имаме нова редакция на ЗЗД / за жълтите човки-закон за защита на държавата от времето на цар Борис III/, очакваме обявяване на награда за главата от 50 000 евро за местен патриот и "антиглобалист" . Е преди е било лева, но левът е бил златен и на 3-4 место по конвертиране в Европа. А сега, къде е?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Желев Желязко - ваксиниран

  20 Яну 2022 17:19ч.

  Да, време е да задължат Мангъров да се ваксинира както се е ваксинирал неговият вожд Костя Копейкин. За щастие, в България ВАКС0раждане никога няма да поеме цялата страна,както се е изцепила другарката Лора, но за нея също трябва да се наложи ваксинация,защото антиваксърството в нейния случай е довело до тежки умствени поражения!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  20 Яну 2022 17:23ч.

  Pontifex Maximus, ти си прав, но това се отнася за БЛС. Всички те са за съд, защото лъжат и който каже истината бива обвиняван. Прая си на съд и осъждане мошенците от т.н. Български лекарски съюз!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това котило Лекарският съюз трябва да се закрие

  20 Яну 2022 17:41ч.

  Както и самото СЗО трябва да се разтури.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мангъров е прав !

  20 Яну 2022 17:54ч.

  Мангъров е единственият, който казва истината за така наречените "ваксини" ! При директен контакт с близки и роднини са ми известни няколко случая на хора, пострадали след като са ги надупчили с графен ! Не събирам информацията си от улицата, това са случаи с хора около мен - много от тях след "ваксиниране" са с кръвоизливи, инсулти и др. И официално никой не съобщава за графена, нито се дава отговор на многократно поставяния въпрос, какво всъщност съдържат така наречените "ваксини", че на германската граница засичат със специален уред (подобен на баркод-четец на EAN- или QR-код) ! За неинформираните - графенът е информационен носител, който може да бъде програмиран ! Нека ваксър-идиотите сами да си отговорят на въпроса, но те се превръщат в зомбита, които никога не биха признали, че са сгрешили !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • shopski

  20 Яну 2022 18:14ч.

  А доц. Мангъров като каза още 2020 началото "крийте се, правете, струвайте, този вирус ще мине през всички и тогава ще спре", защо не го наградихте. БЛС всеки ден лъжат, че ваксините не са експериментални, те не са със завършени клинични изпитания, а бустер и четвърта доза, какво са ако не експеримент?! Всички на бесилото, доц. Мангъров, май косвено ще свали правителството...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СЗО ОТМЕНЯ СЕРТИФИКАТИТЕ !!!

  20 Яну 2022 18:21ч.

  Незабавно СЪД и ЗАТВОР за престъпниците Маджаров, Брънзалов и шайка ! Мангъров - Министър на Здравето ! Коцето Премиер !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

  20 Яну 2022 18:30ч.

  БЛС зе цепи на БЛСк19- Ковидари и БЛС 1880- Лечители. За сега касата и талоните за безплатен обяд остава в БЛС Ковидари.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мангъров

  20 Яну 2022 19:38ч.

  ще стане национален герой не след дълго време, когато се разнищи цялата далавера. Рано или късни винаги истината излиза наяве.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Желев Желязко-не е лошо

  20 Яну 2022 20:08ч.

  Че лекарския съюз наказват Мънгаров.То е като да осъдиш партизанин на 8 септември 44г.Нека цвета на нацията да цъфне хубаво.Няма лошо.Никак даже.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Учените обясниха ниският брой N-антитела срещу COVID-19, което не показва по-нисък имунитет и така тезата на Мангъров е опровергана

  20 Яну 2022 22:23ч.

  Може да почетете, за да разберете, ако имате желание да откриете иситната---> https://nova.bg/news/view/2022/01/20/353887/%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B9-n-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-covid-19-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%82/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Имам едно въпросче

  21 Яну 2022 0:07ч.

  Едно от твърденията на Мангъров е, че в ковид-отделенията приемали хора, които се страхували, а не че били болни. И лекарите на първа линия в ковид отделенията били печалбари от измислени уж ковид болни, а реално уплашени. Хората казват, че той е шеф на ковид-отделение. Защо не си признае колко уж болни е приел да лекува уж от ковид и без мед. показания за COVID-19? А върнал ли е парите по клинична пътека за ковид на НЗОК? Дяволът е в детайлите! А вие, вие, които четете постинги и най-вече мислите САМОСТОЯТЕЛНО и КРИТИЧНО, бъдете здрави!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До 510 лева струва на ден един ковид пациент

  21 Яну 2022 0:24ч.

  Интересно е дали ще се намери журналист, който да провери колко струва и печели от ковид болни Мангъров в частния си кабинет и на шевското място, подарено му от Бойко Борисов? А реално, ето фактите от работещи на първа линия, колко са уж печеливши от ковид болните. И коментиращите, вие на загуба и с риск за здравето и живота ли си работите от началото на пандемията? Сравнете колко печелите вие в независимо каква дейност и колко печелят тези, които биете, защото са ви оказали мед. помощ. ---------------> https://www.24chasa.bg/mnenia/article/10675750

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван Антов

  21 Яну 2022 4:47ч.

  Като че ли Мангъров е единственият, достоен да носи тази титла. В цял свят публикуват данни за починали, във връзка с ваксинацията. Освен починалите, регистрираните случаи на неблагоприятни последици след ваксинация наближават 3 милиона. Само за БЛС няма причинено-следствена връзка. Давам подробна информация и линкове по-долу: Специалистите започнаха да публикуват данни: https://cv19.fr/2022/01/10/plus-de-1000-etudes-scientifiques-sur-la-dangerosite-des-vaccins-covid-19/?fbclid=IwAR0XObfZ4xf6ojubmKYlupJzLzLjKDed1XG62yZg-_gNZWBo1XBrnYCWgM4 По-долу са повече от 1000 проучвания, свързващи ваксинацията Covid-19 с различни странични ефекти като кръвни съсиреци, миокардит, перикардит, тромбоза, тромбоцитопения, анафилактичен шок, парализа на Бел, синдром на Гилен-Баре, рак и смърт (смъртта е страничен ефект). Това изследване повдига въпрос, който не е повдиган от началото на кампанията за ваксинация, подобряват ли ваксините качеството на живот и с колко? Церебрална венозна тромбоза след ваксинация срещу COVID-19 в Обединеното кралство: многоцентрово кохортно проучване: https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)01608-1/ Индуцирана от ваксина имунна тромботична тромбоцитопения с дисеминирана интраваскуларна коагулация и смърт след ваксинация с ChAdOx1 nCoV-19: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S10523057210034143. Фатален мозъчен кръвоизлив след ваксина срещу COVID-19: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33928772/ Миокардит след иРНК ваксинация срещу SARS-CoV-2, серия от случаи: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666602221000409 Три случая на остър венозен тромбоемболизъм при жени след ваксинация срещу COVID-19: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2213333X21003929 Остра тромбоза на коронарното дърво след ваксинация срещу COVID-19: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1936879821003988 .... и т.н. До момента регистрираните негативни последици от ваксинация срещу КОВИД 19 в света са 2 961 255. За сравнение, регистрираните такива от ваксини против грип са 280 334. Можете да се провери в базата данни на www.vigiaccess.org най-долу, с изписване Covid-19 vaccine, съответно за сравнение influenza vaccine По пол 68% жени, 31% мъже и 1% неотбелязани. По географско разпределение най-много са в Европа 49% - където е проведен масовият геноцид. Има ги и по възрастови групи. VigiAccess™ FAQ Covid-19 vaccine Search Hover to show search tips Covid-19 vaccine contains the active ingredient(s): Covid-19 vaccine. Result is presented for the active ingredient(s). Total number of records retrieved: 2961255. Hover to show information Distribution Adverse drug reactions (ADRs) Blood and lymphatic system disorders (127397) Cardiac disorders (170756) Congenital, familial and genetic disorders (1843) Ear and labyrinth disorders (96812) Endocrine disorders (5158) Eye disorders (108473) Gastrointestinal disorders (577561) General disorders and administration site conditions (1760957) Hepatobiliary disorders (6425) Immune system disorders (48112) Infections and infestations (246728) Injury, poisoning and procedural complications (169832) Investigations (425507) Metabolism and nutrition disorders (64251) Musculoskeletal and connective tissue disorders (819934) Neoplasms benign, malignant and unspecified (incl cysts and polyps) (5363) Nervous system disorders (1229284) Pregnancy, puerperium and perinatal conditions (7683) Product issues (4420) Psychiatric disorders (138417) Renal and urinary disorders (25124) Reproductive system and breast disorders (146941) Respiratory, thoracic and mediastinal disorders (317029) Skin and subcutaneous tissue disorders (393138) Social circumstances (21665) Surgical and medical procedures (45958) Vascular disorders (156191) Съветвам да се обърне внимание на стр. 19-20,Таблица 5, касаеща официалните данни на Англия по отношение Делта варианта, по ваксинационен статус, за периода от 1 февруари 2021 г. до 12 септември 2021 г. Ясно се вижда, че от общо 593 572 случая, 257 357 са неваксинирани (или 43.36%). По-интересното е, че от всички 2 542 починали, неваксинираните са 722 (или 28.40%), а броят на починалите с поставени 2 дози, е 1613 (или 63.45%). https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1018547/Technical_Briefing_23_21_09_16.pdf

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Адвокат от САК

  21 Яну 2022 8:59ч.

  Тия от БЛС верно плачат за разтуряне, съд и наказания! Некадърници анонимни, трън им е в очите един от честните лекари, който каза истината без страх. Ваксата е експеримент, набодените са прецакани и имат право на компенсации. Само че не от държавата, а от имуществото на осъдените за ковид пропагандата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Може да почетете, за да разберете, ако имате желание да откриете иситната--->

  21 Яну 2022 9:41ч.

  Пак да повторя Да търсиш истината в Нова Нюз е безсмислено занимание....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лъжите за здравето на "Възраждане", обяснени им от Мангъров

  21 Яну 2022 12:15ч.

  http://6nine.net/2022/01/08/lujite-na-vazrajdane/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Твърденията на Атанас Мангъров за броя на ваксинирани, които са починали от Covid-19, са подвеждащи

  21 Яну 2022 12:35ч.

  https://proveri.afp.com/doc.afp.com.9WF2TD

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БЛС дава Мангъров на етична комисия, заради наличието у него на морал и етика!

  21 Яну 2022 16:15ч.

  А такива качества не се толерират от БЛС!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Адвокат от САК протестър възрожденец

  22 Яну 2022 0:41ч.

  Май тия измамници, както и на гешев паляците искат следващия път да ги посетим тях вместо парламента? А сега като им взеха личните държавни мутри от бюрото за защита на лъжесвидетелите, кой ще ги опази от нашата любов?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • stoev

  22 Яну 2022 22:58ч.

  4th child dies after Pfizer vaccine injection in Vietnam -четвърто дете умира във Виетнам след ваксинация с Пфайзер - това е заглавие в десетки ежедневници, нашата прокуратура, нашите министри, нашите журналисти, нашите медии не са чели никъде за такива новини, половин страница в гугъл водещи новини са фалшиви може би https://e.vnexpress.net/news/news/4th-child-dies-after-pfizer-vaccine-injection-in-vietnam-4400466.html https://trialsitenews.com/4th-child-died-in-vietnam-due-to-overreaction-from-pfizer-biontech-mrna-based-covid-19-vaccine/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи