Ицо Хазарта назначи импресариото си за сътрудник в Народното събрание

Ицо Хазарта назначи импресариото си за сътрудник в Народното събрание
Народният представител от „Продължаваме промяната“  Христо Петров назначи за сътрудник в Народното събрание, не кого да е, а собствения си  импресарио Петър Петров Денов.

 

Справка в Интернет показва, че връзката им датира от 2004 година чрез музикалната къща Facing The Sun. Според медийни публикации през 2004 г. Πeтъp Денов opгaнизиpa ĸoнцepт нa Хазарта в Mюнxeн, което поставя и основата на добро приятелство  по между им.

 

Официално Facing The Sun e българо-немска звукозаписна компания със седалище град Мюнхен. Компанията се занимава главно с продуциране на български хип-хоп и поп изпълнители, дистрибуция и управление на дигитално съдържание.

 

Интересното в случая е, че импресариото на Ицо Хазарта ще му дава съвети за образованието и културата в държавата. Припомняме, че изказванията на Христо Петров от парламентарната трибуна се броят на пръсти и то на много различна тематика от образование и култура.

 

А преди месец Ицо Хазарта беше глобен от НС заради бягство от работа. Той е липсвал два поредни дни заради концерт в Бургас. 

 

 

Източник: tribune.bg

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Ръсти Коул

  03 Фев 2022 18:49ч.

  Ами, кой да назначи момчето? Няма мен, я!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СТАР

  03 Фев 2022 19:06ч.

  Който се е срещал и е контактувал с т.нар. Ицо Хазарта и е достатъчно образован, не може да не се съгласи, че това рапърче е доста семпло (евфемизъм на простичко) индивидче, с напънали го комплекси за някакво творческо величие. Но тъй като тълпата е дори под неговото равнище, ако изобщо може да се говори за някакво равнище, то се облажва от тази върлуваща простотия и се самозабравя като всеки илитерат (Бълг. тълковен речник: необразован, неук, неграмотен или полуграмотен човек.)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Яяя

  03 Фев 2022 20:04ч.

  Много си прав и без да си го срещал и без образование да си.Ама и тълпата му не е голяма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ввв

  03 Фев 2022 20:16ч.

  Еми нали всеки сам си преценяше, е сега мат'ряла да не дебилства а да си го ПОЕМА с ДВЕСТА ! А за този, то по-добре импресариото му да го смени в парламента - всеки ще е по-умен от този семпъл индивид на снимката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Въпрос

  03 Фев 2022 21:20ч.

  В Народното събрание ли да отида на прослушване?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нито е черна, нито е овца

  03 Фев 2022 21:58ч.

  Що да е семпло момчето? Завършило е средно училище! Не какво да е, а НГДЕК! Също като другарката Нинова и др. Не можал да завърши вишу, но поне стигнал до средата - втори курс! Университета на живота обаче е по-важен! Пушене, шмъркане, кръчми, фенки, пачки, цедки, танци-манци и др. дисциплини! Да го чуете само как разсъждава за съвременната ърбън култура! Точно като некой напушен олигофрен!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Таск12

  03 Фев 2022 22:33ч.

  Хазарта е роб на мин. Денков. И нещо като дистанционно управление на пулт за гласуване. Празноглавието е неговото основно качество и предимство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Адвокат

  03 Фев 2022 23:16ч.

  Текстовете му са писани от друг човек. Този е крайно семпъл персонаж. Изложи се непоправимо. Вече е в историята. Не в славната ѝ част.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хахо Дзън

  04 Фев 2022 1:08ч.

  Това момче изглежда страда от несподелена любов към канадския премиер Трюдо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А кого да назначи? На Копейкин импресариото ли?

  04 Фев 2022 4:54ч.

  Депутатите са се уредили с това право, да имат импресария от отдавна. Но понеже трябва да се нахрани тълпата с омраза, та и това. Та понеже всички са политически боклук, президент, кирчовци, славчовци, на корнелата враговете, турци и гербавци, май наистина само Адольф Копеевич ни остана незацапан.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Очаквам скоро

  04 Фев 2022 6:47ч.

  Да го видим заедно с Тошко да играят на "бъз" и"чилик" в коридорите на Парламента! Защото са"разкрепостени" и хубави хора!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  04 Фев 2022 8:47ч.

  Хазарта е роб на мин. Денков. ... не, роб е на сорос и Азис е такъв, но ще е голяма гавра да ни го сложат за министър на кОлтурата - АЗ СЪМ ПРОСТО НАСКО ни стига :DDD В момента като почнеш от резидентина и стигнеш до Πeтъp Денов, все са от една ръчичка ручали! Не видяхте ли как с просто наско оакаха и Владимир Димитров – Майстора? То не е започнало от там, от янбибикян е започнало, че и той на шоршо детенце!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • „Здравейте, аз съм Наско

  04 Фев 2022 8:48ч.

  Здравейте, аз съм Наско“ е отпуснал 10 000 лева държавно финансиране от „Национален фонд култура“ към Министерството на културата за БРУТАЛНА ПЕ..РАСТКА гавра с творчеството на Владимир Димитров – Майстора? Ама това не било долна пе..растка гавра, а било „обогатяване на изкуството“, бе! Това било „разглеждане на изкуството от съвременна гледна точка“!.. И това го казва не пе..растът-автор на тази гавра, а очевидно пасивеният г.йтак Симеон Василев – член на комисията към национален фонд „Култура“, който е одобрил тези 10 бона за „проекта“! А този пендел Михаил Вучков има канал във Ютуб и вчера го направих на луд във канала му .Не и другите които се чуства истински Българи да му пишат какво мислят за него . А пе..растът-автор на тази гавра Михаил Вучков откровено си казва, че говорим не за изкуство, а за ЛГБТ+ активизъм, а що се отнася до изкуството, това е съвсем отделна тема!… Значи хем не е изкуство, а провокация, хем претендира за надграждане и обогатяване на изкуството. Като пе..раст да се из..ре на лицето на Исус в катедралата и после гордо пред камерите да каже, че това е социално ангажирано изкуство и обогатяване на Христовото учение!..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Здравейте, аз съм Наско“ е отпуснал 10 000 лева държавно финансиране от „Национален фонд култура“

  04 Фев 2022 8:54ч.

  Не, една картина не се рисува за два дни, а тия не са малко... не се заблуждавайте, поръчката не е от Наска, поръчката е от преди Наска ;)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Реч на Михаил Вучков, член на организационния комитет на “СОФИЯ ПРАЙД 2013″

  04 Фев 2022 9:00ч.

  https://www.youtube.com/watch?v=2XEz5si7608 Е този ли човек трябва да определя дневният ред на Българският народ .До там ли г докарахме извратени хора да са начело на държавата и във обществото ни .Ето този деградирал човек иска да изгради са мутантите по добра държава във която нормалните Българи нямат място .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  04 Фев 2022 9:02ч.

  Всички певци, художници, скулптористи, журналисти и мн. др., получаваха пари от НПО тата на сорос, за да развратяват обществото или да рекламират ромеите и педеругите в очите на хората! ... питайте Карбовски, много има да разкаже :D

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  04 Фев 2022 9:05ч.

  Слави Трифонов също е ял от тази ръчичка... сега навързахте ли ставащото? Който те е създал, той може да те унищожи с един замах, затова ще слушкат и ще правят каквото им се нареди ! РОБИ, едни обикновени слуги!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  04 Фев 2022 9:28ч.

  Отворено общество започна с певачките и певаците, а после се прехвърли на всичко останало... така се унищожава културата на едно общество! За сравнение със Западна Европа обаче, тук много не се възприема от обществото, само от плюнки като хазартя :D пяха, пяха, задници въртяха пак залязаха, одъртяха... па тия дваминцата няма да се радват дълго на парламанта!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ТихомирТомов

  04 Фев 2022 12:56ч.

  Промяната понякога променя към недобри практики !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Haho

  04 Фев 2022 15:16ч.

  Някои хора преди да пишат е хубаво да се научат и да четат- “Епицентър.бг научи, че проектът на Вучков е получил финансиране преди година и половина от Фонд "Култура" по програма "Социално ангажирани изкуства". По това време министър на културата беше Боил Банов. По закон той е и председател на НФК, който е дал зелена светлина за омаскаряване на картините на Майстора.”

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тоналд Дръмп

  04 Фев 2022 19:42ч.

  Влизането на Хазарта в политиката е дъно и за рапа и за полтиката. Като цяло хора от шоубизнеса, колкото и да са добри, не им е мястото в управлението. Също и "успешни бизнесмени" и "адвокати", професии, които не предполагат почтеност...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SIMO

  04 Фев 2022 21:24ч.

  А пък Рамадан Алталай беше "назначил" синът си за съветник..........Ама тогава мълчахте......

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи