Цветомир Найденов: Васил Божков заплаши, че ще ни убие заедно с Кирил Домусчиев (видео)

Цветомир Найденов: Васил Божков заплаши, че ще ни убие заедно с Кирил Домусчиев (видео)
„Въобще няма вътрешен проблем. Проблемът е, че Васил Божков ни заплаши с убийство – мен и брат ми, ако не му прехвърлим нашия семеен бизнес, който ние сме изграждали 30 години. Ние сме партньори с него в едни фирми, в едни бизнеси, но в други бизнеси сме конкуренти. Той на 12 юни тази година ни заплаши, че ако не му прехвърлим нашия бизнес - 51 процента, ще ни убие заедно с Кирил Домусчиев“. Това разкри Цветомир Найденов, един от собствениците на Efbet, в интервю за предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ по TV +.

 

 

 

Той го каза това пред мен, брат ми и пред баща ми“, поясни Найденов. Бизнесменът разкри, че един от сигналите, които са подадени до Прокуратурата, освен че има за заплаха за убийство, има и за рекет, защото Божков им е поискал 10 млн. на година. „Заплаши ни, че ни е купил за 40 млн. мен и брат ми. Тези разговори ги имаме и ще ги извадим пред всички. Ще представим случая такъв, какъвто е“, заяви отново Цветомир Найденов.


„В Еврофутбол сме партньори от 1993 г.. Сезираме прокуратурата чак сега, защото той ни заплаши на 12 юни тази година. Човек, който говори истината, не е уязвим. Срещу Efbet няма проверка. Има проверки във фирми, в които Васил Божков ни е съдружник заедно с други лица. Счетоводството е водено от негови счетоводители. Никъде по света не сме разследвани“, каза Найденов.

 

Относно твърденията в румънски сайт, че има разследвания срещу него, той заяви, че точно в този сайт срещу 120 евро (240 лв.) могат да напишат всички.Топ журналист ще дойде по наша покана, за да покаже всичко, разкри Найденов.

 

Бизнесменът каза още: „Ние сме подали сигнали до главния прокурор, специализираната прокуратура за заплахите за убийство и за нарушенията, които сме установили. Също тези сигнали са подадени до Европейската комисия, Европейския главен прокурор, Американското, Английското и Немското  посолство“. И поясни, че сигналите са заведени, но отговор към момента няма по тях.

 

Попитан защо е бил замразен Законът за регулация в хазарта на Валери Симеонов, Найденов отговори, че няма никаква идея. „Хазартът в България е добре регулиран“, обясни още той.


„Ние работим по Закона за хазарта, не само в България, а и в другите страни. Така работи нашето семейство“, заяви Цветомир Найденов. „То има лицензи в почти 10 държави от ЕС. Хазартът в България е добре регулиран, според мен. В Румъния, в Гърция хазартът е поне три пъти по-развит от България. Не казвам, че няма нужда от допълнителен рестриктивен закон, а казвам, че не съм достатъчно компетентен“, обясни той.

 

На въпрос дали чувства лична вина за нещо, бизнесменът отговори: „Да чувствам вина, защото имам издадени лицензи и си плащаме данъците?“.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • "удобни и безродни"?

  20 Дек 2019 20:16ч.

  Нещо не му вервам на този бизнесемен ? Схемата е ясна и се мултиплицира вече 10 години поне / по на Тато схемата/, на ковчежника на сараите му трябват свежи кинти и повече и ги търси навсякъде. Както в , емко, Карнобат, Пловдив, русалка, сега и при Божков, май ?За Разград , ще видим ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • KeтБалу

  20 Дек 2019 22:06ч.

  Не случайно от ДПС биват издигани най-мръсните десари на дипломатически длъжност, затова в Брюксел е пълно с певци от хора на Лавров но в Ми-6 ги знаем по списък и някои може да не стигнат до пенсия в руския завод за торове с бригадирка Бокова.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  20 Дек 2019 23:20ч.

  Тази работа ми прилича на КТБ. Преди нейния фалит, така се заплашваха един дебел и един мустакат мъж.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Боец за демокрация

  23 Дек 2019 6:34ч.

  Крайно време е горе цитираните олигарси да се настанят за дълго в Софииския Централен. Черепа го чакаме вече 30 години!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Васко Черепа/ВАСИЛ БОЖКОВ

  23 Дек 2019 19:06ч.

  ДОВЕЧЕРА ИЗВЪНРЕДНО ПРЕДАВАНЕ НА САШО ДИКОВ ЗА ВОЙНАТА НА EFBET С ВАСИЛ БОЖКОВ! КЪДЕ Е ПЕЕВСКИ ВЪВ ВОЙНАТА И ЗАПЛАШВАН ЛИ Е БИЛ И КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Министърът на бетонната среда Ненчо

  24 Дек 2019 12:50ч.

  Обикновен мутрокапитализъм, сър!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Zmeja

  24 Дек 2019 12:52ч.

  Съвремените милионери: ""При комунизма редовно обискираха панелката ни заради търговия с валута и покупки от "Кореком".""

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SIMO

  26 Дек 2019 16:56ч.

  Е сега тия "сладурани" яко настъпиха мотиката......В. Божков не банкера Ц. Василев.....Ще има интересни сериали през 2020г.........

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 112

  29 Дек 2019 12:53ч.

  Да е какъвто ще Васил Божков, само да ви гръмне заедно с Гелосания Домус, жалки герберски подлоги!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи