Богомил Бонев: Бойко Рашков има огромен принос да няма присъди срещу организираната престъпност

Богомил Бонев: Бойко Рашков има огромен принос да няма присъди срещу организираната престъпност
Богомил Бонев във Фейсбук: Бойко Рашков има огромен принос да няма присъди срещу организираната престъпност. Воюваше срещу вътрешния министър. На страната на Татарчев. И на страната на мутрите.

 

Не искам да разочаровам късопаметните фенки на този Бойко, но тогава свихме перките на герберския лидер. Беше още малка заплаха. Не знам Рашков къде се слага. По-важното е, че тогавашният  главен прокурор Татарчев  кадруваше на маса с мутрите. Пример Кърджали. Така Роко назначаваше окръжни прокурори. А Бойко Рашков воюваше срещу вътрешния министър. На страната на Татарчев. И на страната на мутрите.

 

Като първоначално мина етап на сервилност. Покана в "Славянска беседа", угодничество. Започна да ми писва от позьори и безпаметно население. Тази пудра никога не се е борила срещу мутрите. Напротив!
Да не говорим как саботираше работата на собствените си следователи - Боби Карайотов и Олег Янев - по доказване на убийството на Луканов.

 


Знам, че сега не е популярно сред неосведомените да се припомнят тези факти. Но това протеже на Ани Крулева има огромен принос да няма присъди срещу организираната престъпност. Каква е тази амнезия сред населението, нямам представа.

 

И сега е само пара под налягане. Прилича на пенсионер угодник на президента, който се оказва лековерен и неосведомен. Татарчев, Бог да го прости,  неговото алтерего се вихри. Безкритично приемано. Добре че Петър Стоянов не му подписа указа. Щеше да продължи да саботира всяко действие срещу мутрите.

 

Гешев е цвете в сравнение с това, което тези направиха преди 25 години.

 

P.S.: Любопитно ми е непредубеденото мнение на психиатри за поведението му пред камера. Аз съм му сложил диагнозата преди четвърт век. Ясно е, че сега е "наш кучи син". Но да не забравяме какъв кучи син е тоя нарцис.

 

 

Богомил Бонев, Фейсбук

 

 

 

 

Коментари

 • Не е нужно да говориш всичко, което знаеш, важното е да знаеш какво говориш

  24 Юли 2021 16:00ч.

  Богича е малко прав. И на мен истерията ми идва малко в повече. Много пушилка, малко резултати. Аз предпочитам да не се говори нищо предварително и да се подгрява непрекъснато напрежението, а да се свърши реалната работа и да видим Борисов закопчан с белезници. Сега ще извадя тоя списък, утре ще извадя оня списък, …и ….НИЩО! Докато Гешев го изпревари и вади списък, в който всичко е ОК. Върви сега доказвай обратното.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • наистина, когато се говори, трябва да се мисли повече

  24 Юли 2021 16:07ч.

  Заплахите на Рашков към Борисов са в полза на тоя циркаджия, който дупе дава за да се изкара жертва. Сега вече може да стане и политически бежанец в Дубай.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  24 Юли 2021 16:50ч.

  Бонев ми е симпатичен, по принцип, но стана в очите си ангел! А не е ! Помним го като капитан, който обучаваше в базата на "Кинтекс", "Романика", на Цигов чарк " над Батак под базата на Прокуратурата, екип от две до три дузини, офицери, под нечие ръководство, не българско Шест месеца, май? 0Татарчев обичаше тази база, заедно с един депутат, българин от ДПС. Вулгаристът писател Христо Калчев, май го беше избрал за" прототип" на герой "генерал". Помним и кафето на зърна и първите вединг автомати. Помним и работата му при кума му Георги Гергов, приватизирал "законно" Пловдивския/Българския/ панаир. И Нинова от там също! Та Дачков, не трий, за да знаят и младите. Ти знаеш това!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • имам въпрос

  24 Юли 2021 16:57ч.

  Как може такова като Рашков да сложат за силов министър? Тръгна да уволнява журналисти, след тава не спря да вилнее Като сатрап от епохата на Ежов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Атанасов

  24 Юли 2021 17:00ч.

  "Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш" "Ако те възхваляват от сутрин до вечер имаш право да нямаш никакъв здрав разум" - Волтер. Един „индобългарин“ свирел на ъгъла на улицата на цигулка. До него се поспрял един човечец, слушал, слушал, пък не се въздържал и въздъхнал: "Ехххххххх, същински Паганини!!!" А римлянинът се обърнал с лош поглед, изгледал го от горе до долу и отсякъл: "А ти па си много убаф, нема що!"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  24 Юли 2021 17:00ч.

  RE :имам въпрос на 24.07.2021 в 16:57, Драги ми милиционер, защо се връщаш толкова назад във времето? Имаш си Борисов, и като лидер и като пример. Вместо Ежов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цензурке!

  24 Юли 2021 18:15ч.

  Защо триеш въпроса? Бонев знае и може да обясни всичко за Рабфак ДС Атанасов!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • костов и бонев

  24 Юли 2021 21:42ч.

  легализираха мутренските бизнеси, тъй че ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р

  25 Юли 2021 0:56ч.

  Акцентуирана личност от емоционално-неуравновесения кръг е Рашков. Даването на власт в ръцете на такива субекти е опасно и за самата нея, и за хората около нея, и за обществото в обсега на тази му власт. Обаче сложен веднаж от Радев на този силов пост, много е трудно да го махне оттам.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Адвокат от САК

  25 Юли 2021 8:12ч.

  Мутрите при Бонев вилнееха в държавата. Убийствата бяха в пъти повече, рекет, контрабанда, канали изток-запад. Точно тогава избягаха стотици хиляди от България. Бандитската приватизация на колегите му по кабинет бошкофф, сталийски, бакърко, Костича и др. подобни артисти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гери

  25 Юли 2021 9:26ч.

  Бонев мак гледа в чуждата паничка. Сякаш иска да каже: Що Рашков бе, мен трябваше да турите за силов министър! А то хвани единия, па удари другия. От миностър на Костов, гравитира около БСП, т.е. все на хранилката и сега тоя Рашков да му отмъкне кокала. Ей, Бонев, с нищо не си по-добър от Рашков.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • имам въпрос

  25 Юли 2021 14:26ч.

  Мерси за отговорите. Не разбирате ли, че Ивермектин-ът се прави от бактерии, които съществуват от милиарди години и са съвместими с човека. Една от причините част от хората по света да не боледуват от COVID-19 е, че имат тази бактерия в червата си. Бактерията не убива вируси, а блокира един белтък, който се използва, за да влязат вирусите в клетката. Тази бактерия парализира паразитите. Но, по темата. Нашареният като папуас Трифонов обира ония, които му слушат чака-раката, а тоя електорат е априори твърд, като канара, не можеш да го вдигнеш от масата и затова е многолюден. Аман от нашарени телеса... Относно мене (като мен): наистина съм на хапчета и червено вино, щуро е в жегата, ей-сегинка си пускам Лиле Иванова от НДСВ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стоянов

  25 Юли 2021 20:02ч.

  Гн Бонев ще умреш от завис.Ти фалира,гн Бойко Рашков щее новият гл Прокурор.А ти за никакъв уй не ставаш.Рашков щете арестува след някой ден.Притеснявайсе,вместо даго подкрепяш ти го дърпаш за уя.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи