Бабикян обядва с Камен Костадинов от ДПС

Бабикян обядва с Камен Костадинов от ДПС
Арман Бабикян от "Изправи се! Мутри вън!" и Камен Костадинов от ДПС се срещнаха на работен обяд в заведение в центъра на София. Това показва снимка, изпратена от читатели на "Гласове". Ставаме ли свидетели на нова завера за бъдещ кабинет? Нашите източници ни съобщиха, че снимката е направена преди две седмици в арменски ресторант в центъра на столицата.

Снимка: "Гласове"

 

Интересното в тази среща е, че днешният представител на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“, които изградиха кампанията и пиара си на предишните избори чрез анти-ДПС реторика, се среща с техни високопоставени представители, без дори да се крият.

От известно време не е тайна, че хората на Мая Манолова дори очакват подкрепа от хората на Доган за съставяне на следващото правителство. Не го крият и хората на Христо Иванов. А запознати със задкулисието на властта отдавна твърдят, че партията на Слави Трифонов е инициирана и подкрепяна от Доган и Пеевски. 

Камен Костадинов е депутат от ДПС в няколко поредни парламента. Член е на националното ръководство на партията и има сериозната подкрепа и уважение на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

 

Коментари

 • нема да повтарям!

  07 Юли 2021 14:27ч.

  Няма по-голям майстор в купуването на гласове, казват добре информирани!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Такааа

  07 Юли 2021 14:29ч.

  Някой да е очаквал нещо друго от "партиите на протеста"? Единият беше министър в правителството на ГЕРБ, другият омбудсман с гласовете на ГЕРБ... За пред хората са против статуквото БСП, ДПС и ГЕРБ, а правят задкулисни договорки с ДПС. Ще изчегъртвали ГЕРБ. Че с какво самите те са по-добри от ГЕРБ в този случай? Не ги слушайте какво ви говорят, а гледайте какви ги вършат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Петър

  07 Юли 2021 14:33ч.

  Ходете и гласувайте пак за тях.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Явор Дачков

  07 Юли 2021 15:45ч.

  Банерите на мутри вън излизат през рекламата на гугъл

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • опаа

  07 Юли 2021 16:17ч.

  .... това ми се струва долничко материалче. Може да се провери в архива на "Гласове", но аз лично съм чел материал от явор дачков в подкрепа на иван гешев. В краткия материал, господин дачков, много добре оплюваше протестиращите срещу избора на гешев за главен прокурор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коалицията е азър /готова/, доуточняват се некои подробности

  07 Юли 2021 16:57ч.

  Да ви изброя ли кои ще "гризнат" дръвцето след 11 юли ? Безплатно ви ги напиша прецаканите - БСП, Дай България. Това е положението. Който много приказва накрая остава на пътя !!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от НАТО

  07 Юли 2021 18:38ч.

  Льотчикът е нагласил далаверата - правителство на трите негови подлоги ИТН, ДБ и Мутрите, с гласовете на ДПС, герб и БСП духат супата, ама избирателите комундели сляпо му вярват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Даам!

  07 Юли 2021 18:39ч.

  Накъде без вечния балансьор? Това с ДПС-то след 1989 г е гениална комбинация! Дори хамериканците не могат да ги съборят! Само не знам повод за радост ли е или дойде време да се преосмисли бг политика?! Като знам мисленето на нашите пишман- политици, с двата крака сме в батака! Тъжно, но факт!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Никола

  07 Юли 2021 18:55ч.

  " Гласове ", питайте го тоя барбарон Бабикян дали е ял чушка-бюрек с Костадинов и за какво са си говорили, моля.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Атанасов

  07 Юли 2021 19:24ч.

  Срещнали се двама (случайно). Било обяд, решили да похапнат. Пък някои: "работен обяд, избори, конспирации". "Нищо човешко не ми е чуждо".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  07 Юли 2021 19:48ч.

  Не бих се учудил, ако единият е подарил бутилка ром и пури на другия, а телефоните им са били някъде другаде.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  07 Юли 2021 22:12ч.

  Дачков, както си тръгнал да беше публикувал снимката как Мутрагеньо разтрива ушите на бай Тошо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Партиец

  08 Юли 2021 8:28ч.

  Най-типичните партии носят името: "СТДСА" - "СТАНИ ТИ ДА СЕДНА АЗ"...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • курти

  08 Юли 2021 12:03ч.

  Костадинов е завършил Търновския и като председател на студентския съвет качваше и сваляше ректори срещу солидни суми. Тези ректори бяха предимно агенти или резиденти на ДС. Бабикян е водач на листа във В. Търново. Така, че какво по добро сътрудничество между владеещия търговията с гласове в региона Камен Костадинов и арменеца.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Д.ИВАНОВА

  10 Юли 2021 20:05ч.

  И без социологически проучвания на българина му е пределно ясно,че всичко предварително е избрано и решено.Машинно гласуване без право на избор,никакви бюлетини-така са решили народните избранници...и защо трябва да искат нашето съгласие! Давате ли си сметка,че сме съучастници ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи