Ангелов към Радев: Може ли човек, източил съзнателно и за лично облагодетелстване НЗОК, да оглавява сега министерството на здравеопазването?

Ангелов към Радев: Може ли човек, източил съзнателно и за лично облагодетелстване НЗОК, да оглавява сега министерството на здравеопазването?
Бившият министър на здравеопазването пита президента Румен Радев „Може ли човек, източил съзнателно и за лично облагодетелстване НЗОК, да оглавява сега министерството на здравеопазването?“ Проф.Костадин Ангелов публикува в социалната мрежа фейсбук коментар по темата с „Пирогов“. Ето какво пише той:

Снимка: БГНЕС

 

С тъга наблюдавам поредната поляризация в обществото. Този път по темата “Пирогов”.

 

Важно е обаче, когато заемаме страна да имаме предвид и следните факти:

 

1. През месец януари гражданинът Кацаров търси лекарска помощ заради оплаквания за последствия от постковидното му състояние.

 

2. Като лекар, какъвто твърди, че е, гражданинът Кацаров още тогава знае, че го хоспитализират, за да не плаща изследванията си.

 

3. Не е ясно дали той иска хоспитализация или му е предложена такава, за да не плаща изследванията.

 

4. Хоспитализирането става с представяне на лична карта, сканира се, подписва се съгласие и т.н. Все неща, които говорят, че гражданинът Кацаров е наясно с целта на хоспитализацията му.

 

5. Сега обаче гражданинът Кацаров, вече служебен министър на здравеопазването, играе ролята на учуден, изненадан, току-що откриващ, че е бил хоспитализиран. Твърди, че лекарите, които изнесоха на плещите си цялата КОВИД криза, са се облагодетелствали от неговата хоспитализация.

 

6. ЕДИНСТВЕНИЯТ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАН Е ТОЙ!Съзнателно хоспитализиран на хартия, за да не плати скъпоструващи изследвания и лечение.

 

Не е странно защо сега служебният здравен министър Кацаров си "припомни" за тази хоспитализация. Дали не е подвел лекуващите си лекари, за да бъде хоспитализиран (с цел безплатни изследвания) и дали днес не използва това си укоримо действие, за да обясни поведението си спрямо ръководството на “Пирогов” в медийна сензация, която да прикрие вендета срещу ключови за борбата с КОВИД лечебни заведения?

 

Щом говори свободно за фалшивата си хоспитализация, нека служебният министър отговори и на други въпроси:

 

1. Бил ли е януари на преглед в “Пирогов”?

2. Какви изследвания са му направени?

3. Колко струват?

4. Платил ли ги е?

5. Подписал ли се е на всички документи за приема му, за изследванията, направени му в лечебното заведение?

6. Подписал ли се е някъде, че не желае да лежи в болницата, въпреки че е хоспитализиран?

7. Ако твърди, че хоспитализация не е била нужна, то каква е щетата за НЗОК, която е нанесъл с незаплащането на извършените му изследвания и манипулации?

 

И, ако позволите, един въпрос към президента Радев:

 

Може ли човек, източил съзнателно и за лично облагодетелстване НЗОК, да оглавява сега министерството на здравеопазването? 

 

 

Източници: Фейсбук, tribune.bg

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Маги

  18 Юли 2021 13:37ч.

  Може ли за това да е бил нагласеният номер с престоя на Кацаров в Пирогов? Това не бива да се оставя, без да се разбере истината! Много е грозно...На какво ли не са способни хората, но това надминава всичко...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От гербаджии

  18 Юли 2021 13:40ч.

  всичко може да се очаква. Спасяват си кожата и са готови на всичко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Най-противното и омерзителното

  18 Юли 2021 13:54ч.

  от герберасткото наследство е наглостта и арогантността на няколко корумпирани ръководители в здравеопазването - наглост и арогантност, съизмерими с тези на боса им Борисов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мечо Кух

  18 Юли 2021 14:16ч.

  А може ли човек, източил съзнателно и за лично облагодетелстване Александровска болница и след това оглавявал и министерството на здравеопазването със същата цел, да получи депутатски имунитет ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уилт

  18 Юли 2021 14:20ч.

  https://www.youtube.com/watch?v=3jVc8coAUhc

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Д-р Андрей Коцев

  18 Юли 2021 15:06ч.

  Д-р Андрей Коцев: “Александровска” болница, г-н министър на здравеопазването. Помните ли я? https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=918018952055382&id=505326393324642

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Помпео

  18 Юли 2021 15:10ч.

  И Тези Не стават, нали?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дръжте крадецааа!

  18 Юли 2021 16:09ч.

  Провикна се проф. д-р,акад.полк.Ангелов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • с робите, така

  18 Юли 2021 17:00ч.

  Егати и наглеца/ите! Източил я е доцентът приятел и докторската свидетел. Давай Кацаров!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 6.5 млрд. е бюджетът за 2021 г. за здравеопазване

  18 Юли 2021 17:12ч.

  Всеки министър знае грубо колко от тези пари се крадат: - от "лекарствената мафия", - от националните и общински болници, - от Здравната каса и т.н. В повечето държави Здравната каса поема от 70 до 80 % от цената на лекарствата. У нас всеки си плаща като поп, а държаната ни удържа и ДДС. На два пъти съм купувал лекарства от Гърция, там цената е 2-3 пъти по-ниска от тази у нас. Веднъж работещия отчислява сериозни суми за здравно осигуряване, много често си плаща за преглед и изследвания кеш, защото човек, който си цени времето ни иска да минава по целия този административен маратон. В болниците се купуват с комисионна определени лекарства, плаща се по най- скъпоплатените пътеки за по-дребни заболявания, храната се взема с комисион от приятелски фирми, правят се малки ремонти за много пари, закупува се апартура на надути цени и т.н и т.н. В същото време на младите лекари се плащат малки заплати и те бягат в чужбина. Другари, тук трябва трибунал, а не разговори по ФБ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До горните:

  18 Юли 2021 17:16ч.

  Вместо да дрънкате за некви хипотетични и - засега - абсолютно недоказани "огромни кражби" от НЗОК, съсредоточете се върху ДОКАЗАНОТО МОШЕНИЧЕСТВО И ЛЪЖА на Кацаров.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 123

  18 Юли 2021 17:24ч.

  Само ботокс и пак ботокс, искам ботокс! Това е пътят към моралните и християнски ценности. А тези хора знаят ли, че ковчегът няма джобове...............може би не . Хора, тук на Земята се временно........явно не го осъзнавате всички.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Предложение

  18 Юли 2021 17:55ч.

  Дайте номер на дарителска сметка да внесем по някоя тугрица за прегледите на социално слабия здравен министър! Доктори от всички държавни болници, извинявайте!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Подобните се привличат

  18 Юли 2021 19:21ч.

  Кочана в защита на Мутафа, Балтията, Гелето, медицинската бригада от групировката на Тиквата. Като под прикритие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Как

  18 Юли 2021 21:21ч.

  Как се ориентирате, кои са добрите и кои лошите в тази кална борба?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  19 Юли 2021 10:33ч.

  аз в началото на служебния кабинет написах че наи лошото попадение е кацаров кои даде списъка с министрите на ген радев сега обаче на нищо не се учудвам сдс боклуците от костовото време срещу сдс боклуците в сегашно време и винаги в средата пирогов използван за политически цели аз съм лежала в кардиологията преди години и съм си плащала скъпото изследване друг е въпроса дали е било належащо

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Том Сойер

  19 Юли 2021 11:09ч.

  Ангелов, скрий се, бандюги сте, всеки се е сблъсквал със системата

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Атанасов

  19 Юли 2021 13:44ч.

  Много "работа" за цензора. В тая жега - поздравления! "Когато дебатът е загубен, клеветата става инструмент на губещия". Щом като един крадец от Александровска болница доскоро заемаше този пост, друг, обвинен за такъв и онакъв , да не може?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • байо Петко

  22 Юли 2021 21:29ч.

  Д-р Кацаров подписал, че страда от декомпенсирана цироза?! Айде бе.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи