Вучич към Цветан Василев: Засрами се, Цветане!

Вучич към Цветан Василев: Засрами се, Цветане!
Сръбският премиер Александър Вучич се обърна задочно с остър тон към българския инвеститор в страната Цветан Василев заради неизплатени сметки за ток и газ на стъкларския завод в град Парачин, собственост на Василев, съобщи сръбският сайт "Блиц".
<p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="http://glasove.com/img/news/53881_Z1B3w5LOTadMM4q3lv0gmL24bwWLJW.jpg" style="height:250px; width:450px" /></p> <p>&nbsp;</p> <p>Вучич заяви, че няма да позволи държавата и гражданите да плащат сметките, докато магнатът трупа печалби и ги прави на глупаци.&nbsp;</p> <p>Служителите в предприятието протестират от четвъртък заради очакваното спиране на тока в компанията, което според тях ще доведе до неизмерима екологична катастрофа. Те заплашват, че ще блокират магистралата &quot;Ниш - Белград&quot; - нещо, което властите искат да избегнат. &nbsp;</p> <p>Засега на Василев е даден срок до края на месеца, за да погаси задължението в размер на 20 млн. евро. Българинът е в Сърбия повече от година, където очаква местните власти да решат дали да го екстрадират в България. Той е обвинен от прокуратурата за длъжностно престъпление заради фалита на Корпоративна търговска банка, чийто мажоритарен собственик е.&nbsp;</p> <p>Изданието коментира, че ако парите не се намерят, Сърбия ще промени отношението си към Василев, определян доскоро от президента на страната като добър инвеститор.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

 • Нали си го пазят - сега да му плащат вересиите. Като дават убежище на престъпници

  20 Юли 2015 2:50ч.

  това ще им се случва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Запознат

  20 Юли 2015 7:33ч.

  Откога Гласове цитира \&quot;Блиц\&quot;- най-жълтия вестник в Сърбия. Все едно да цитирате Пик - да има нещо вярно там?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Към гонещия престъпници

  20 Юли 2015 7:34ч.

  Ало, престъпление се доказва в съда, а не по телевизията от Деска Прашката (пардон, Десислава Атанасова). Като имат доказателства, защо Прокуратурата не внася делото в съда...вече една година?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Експерти по репиватизация

  20 Юли 2015 20:15ч.

  ВСИЧКИ сметки на Цветанов са блокирани , затова всички предприятия му ще фалират, а после ще му ги вземем, ха , ха , ха!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Wiurigo

  18 Ное 2020 8:56ч.

  Реставрация на бани с акрил в Mytischah https://megaremont.pro/kurgan-restavratsiya-vann

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи