Йордан Йовчев стана заместник-министър на спорта

Йордан Йовчев стана заместник-министър на спорта
Известният състезател по спортна гимнастика Йордан Йовчев стана заместник-министър на спорта, предаде БНР. Това стана ясно сутринта в петък, когато новият министър Петър Стойчев представи екипа си. Другият заместник-министър беше запазен от предишния екип, това е Иван Ценов. Новината идва в момент, в който част от българските спортисти крикикува назначението на Стойчев. В четвъртък треньорката на националния отбор по художествена гимнастика Илиана Раева се обяви против избора на нов министър.
<p>"Приятно е да си в такъв екип. Ще работим в името на спорта и за положителните емоции от него", коментира Йовчев, който вече е подал оставка като президент на федерацията по спортна гимнастика. Досегашният му пост ще бъде зает от треньора му Красимир Дунев.</p> <p>40-годишният Йордан Йовчев е първият гимнастик в света, участвал в 6 поредни олимпиади. Той е носител на четири олимпийски медала, като два пъти е двоен световен шампион на земя и халки на първенствата от 2001 и 2003 година.</p>

Коментари

  • У..............

    15 Март 2013 22:06ч.

    Не съм очаквал от това момче да падне толкова низко и се съгласи да слугува на един явен престъпник какъвто е Борисов или индивид-рледател на каузи какъвто е новият ни министър-председател!Жалко за този гимнастик,имах по-високо мнение за него като човек!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи