Rammstein очаровани от чалгата

Rammstein очаровани от чалгата
Ден преди началото на най-големия рок фестивал в музикалната история България Rammstein покориха чалга сборището на Студентски град. Едни от хедлайнърите на Sofia Rocks 2010 – Rammstein, бурно са се забавлявали в "Ориент 33" в Студентски град. Очевидци разказват, че Rammstein изключително много се забавлявали с ориенталските ритми, като дори помолили DJ-я на заведението, да им направи диск с подбрани чалга песни.
Групата, която днес има концерт на Sofia Rocks 2010, е стояла до шест и половина сутринта, като не спирала да се забавлява и да се снима с фенове.<br /><br />От "Ориент 33" коментираха, че другите хедлайнъри на фестивала, Metallica, също е трябвало да присъстват на купона, но поради закъснение на полета им пропуснали. Въпреки това траш металистите най-вероятно ще купонясват там след концерта си или утре, като финал на фестивала.<br />

Коментари

  • Дачков е прав!

    24 Юни 2010 5:44ч.

    Ето я връзката между чалгата и хевиметъла. Карбовски е зъл и малък като ДСБ, Дачков е голям. И образован. Долу Карбовски и Патрашкова, да живеят Явор и Люба! Искам Лили Попова пак да е начело на БНР...!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи