Първанов: Големият удар на управляващите е насочен към АБВ

Първанов: Големият удар на управляващите е насочен към АБВ
"Това е най-мръсната и най-грозната кампания", „никога държавната машина не е използвана толкова грубо за разправа с политическите опоненти. Всъщност големият удар на управляващите е насочен към АБВ, никой не обръща внимание на ГЕРБ и никой не забелязва, че голяма част от гласовете им изтичат към АТАКА, заради тяхната антируска политика и заради тяхната политика на послушание и подчинение в лицето на коалиционния партньор ДПС”. Това твърди експрезидентът и лидер на движението АБВ Георги Първанов.
<p><span style="color:rgb(0, 0, 0); font-family:arial,verdana,tahoma; font-size:12px">Георги Първанов смята, че АБВ не прави популистка кампания и всичко на всички няма да обещава, тъй като членовете имат съзнание на държавници и планове да участват в бъдещото управление на страната. </span></p> <p><span style="color:rgb(0, 0, 0); font-family:arial,verdana,tahoma; font-size:12px">&bdquo;Знаем, че като си казал &bdquo;А&rdquo;, трябва да можеш да кажеш и &bdquo;Б&rdquo;, и &bdquo;В&rdquo;, тоест да останеш верен на своите ангажименти. Обещаваш заплати и пенсии космически величини, обещаваш апартаменти и вили, редовна армия, която знаем как се издържа и какво ли не, а за това трябват пари&rdquo;, добави Първанов. По думите му би било жалко, ако хората гласуват негативно, както и ако не гласуват, тъй като това ще означава, че корпоративният, купения вот ще решава изборите.</span></p> <p><span style="color:rgb(0, 0, 0); font-family:arial,verdana,tahoma; font-size:12px">Георги&nbsp;Първанов заяви още, че няма да е никак лесно на българските институции и на евродепутатите да запазят евросредствата, които са жизненоважни за българската икономика. Той е категоричен, че не трябва да се допуска двоен стандарт в отношението към Юга и Севера и по-конкретно към България. &bdquo;За &bdquo;Северен поток&rdquo; всичко е безоблачно, природния газ тече към северните европейски страни, &bdquo;Южен поток&rdquo; няма бъдеще &ndash; защо? Не един, а няколко европейски народа страдат от това&rdquo;, коментира Георги Първанов.</span></p>

Коментари

  • V

    20 Май 2014 19:52ч.

    Най-мръсната и най-грозната кампания е опита на Първанов да разбие БСП,партията,която го изстреля на върха! Жалък предател!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • kibar

    20 Май 2014 20:58ч.

    От седмици представители на БСП дори не споменават АБВ. Но това не пречи на Гоце и ПиаРа му Р. Петков да плещят глупотевини... Много са плоски завалиите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • :)

    20 Май 2014 20:59ч.

    кого е предал? може би трябваше да клепти до съселчо моников докато постигнат резултата на сдс? и не първанов предаде бсп, а ръководството на бсп предаде идеите на партията.който не го разбира нека си гласува за достена и да си гледа любимците да дават пресконференция в изборната нощ в малките часове(трети, четвърти...)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пръвчо мръвков

    20 Май 2014 21:31ч.

    То пък като го гледам този, един идеен, един праволинеен, чак да се просълзиш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • V

    20 Май 2014 21:38ч.

    Целта на Първанов е точно да стигнат до резултатите на СДС,използвайки техния сценарий за разцепление,само че Станишев не се казва Надка инякои хора много оо подценяват! Това са хората,които са анти-европейски настроени и държат да сме придатък на Русия! Точно това е желанието и на Първанов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • :)

    20 Май 2014 22:44ч.

    Станишев не се казва Надка, но не е и Костов - гледам по негово време бсп цъфна и върза - мартин захариев, стоянович, лаверн и т.н.- все леви другари! :))))))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • V

    21 Май 2014 0:00ч.

    Защо външни фактори с позиции в Евросъюза ще оценяват успешните ни политици,а ние само ги плюем/... Прочетете статията за Станишев в списание The Globalist на Денис Макшейн!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • :)

    21 Май 2014 1:37ч.

    защото на външните фактори не им пука как живеем. не е необходимо чужденец да ми казва на кого мога да имам доверие - у станишев има мисъл за социализъм толкова колкото хитлер е бил пацифист.освен това той излъга твърдия си електорат, за него човешкия фактор е нищо - той ще продаде и най-близките си за да се задържи на власт, какво остава за държавата.егоист, апаратчик и лицемер.а това, че го харесват в европа - доста спорно, но ....тема на дълъг разговор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи