Премиерът Главчев разпореди да се отмени решението за частна детска болница

Премиерът Главчев разпореди да се отмени решението за частна детска болница

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Днес министър-председателят Димитър Главчев разпореди да бъде отменено приетото вчера решение за създаване на „Многопрофилна болница за активно лечение „Мама и Аз“ в гр. София.

Ще бъде потърсена отговорност от хората, внесли решението за разглеждане от Министерския съвет. Ако докладът за отмяна на решението не бъде депозиран днес от министъра на здравеопазването, премиерът Главчев ще предложи на президента Румен Радев министърът на здравеопазването Галя Кондева да бъде освободена от поста, съобщиха от Министерския съвет.

Източници: dariknews.bg, "24 часа"

 

 

Коментари

  • Лили Иванова

    01 Май 2024 17:13ч.

    Аз съм кукла на конци-и-и-и-и...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фори Ъ.

    01 Май 2024 17:39ч.

    Кихни Главчев от снимката, та се облекчи…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    01 Май 2024 18:55ч.

    Независим си е Главчев и туй то !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ние сме на всеки километър

    01 Май 2024 17:16ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=gzLpb3oAzWE&ab_channel=StamatGeorgiev

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Християнски празници са! Спрете с гаврата с българския народ!

    01 Май 2024 17:27ч.

    Абе държавници и олигарси спрете се поне за малко през Великденските празници с тия корпоративни излагации за схеми и търговия с влияние! Който иска да лобира чрез Америка да заминава там и да не се връща, който иска чрез Турция, айде към Капитан Андреево, който иска Украйна да тръгва към фронта! Стига сте си въртели задните части пред света, че сте надминали магистралките по простотия и нечистоплътност!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един

    01 Май 2024 17:30ч.

    Коментара ти е класа! Само така!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    01 Май 2024 17:53ч.

    От 30 години държавата се управлява на принципа "проба-грешка" или казано по друг начин:ако далаверата мине - добре,ако не мине или ще измислим нов начин да ви изпързаляме,или ще преминем към друга далавера.А колкото до здравеопазването:нещата станаха ясни за всеки мислещ човек,когато здравеопазването се превърна в стока и част от пазарната икономиката.Същото като образованието.Или спорта.И май като всичко в живота ни,дори и в погребенията ни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ElCondor

    01 Май 2024 19:27ч.

    От 35 година държавата се управлява на принципа "проба-грешка-грешка-грешка..." И проби няма вече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ало, позитановски политически мошеници!

    01 Май 2024 17:55ч.

    Сблъсъци с полицията избухнаха на първомайската демонстрация в Париж На първомайската демонстрация в Париж избухнаха сблъсъци с полицията.Life.ru Скоро след началото на демонстрацията радикали започнаха да чупят витрини и да хвърлят петарди и бутилки по полицията Преди началото на акцията, според парижката префектура, са били задържани 15 души.REN TV Очаква се днес на митингите в цяла Франция да участват между 100 и 150 хиляди души

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Респект! един от малкото политици, с ОВ

    01 Май 2024 18:15ч.

    Такива ни трябват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сговорчив е, не може да му се отрече!

    01 Май 2024 18:19ч.

    Макар че ...! Абе, гербер, "дялан камък", от баце! Как да се противи, като и делянчо ну нашока канчето ...! Българийо???? Народе???? Анадънму?😭😭😭

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Към стадото

    01 Май 2024 18:23ч.

    ... защото вие го заслужавате!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Държавата даде 60 дка на БФС за новата спортна база в супер здравословната среда до резиденция Бояна

    01 Май 2024 18:39ч.

    При положение, че в трите водещи български отбора - ЦСКА, Лудогорец и Левски - играят основно чернокожи, тоест НЯМА българи. Защото няма деца, няма детски и младежки футбол за Българския футбол. ... За какво са им на БФС - 60 декара, като няма здрави български деца?!?!? .... ЗАТОВА ГЛАВЧЕВ и всички български държавници, спешно се договорете с "преуспешният" ни БФС и вземете 10-20 дка от отдадените под наем общо 60 дка за БФС сред зеленината в Бояна под Витоша! .... Или вземете 10-20 дка от резиденция Бояна, защото кого ще обслужва държавната резиденция Бояна, когато няма български деца?! Цифрите са за ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ! Всяка години се раждат по 500 деца със сърдечни малформации. ... Всички сте за разстрел - от Борисов през шарлатаните, та до Радев!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ето картинки за базата на БФС, който футбол не е български, без бъдещето на българските деца

    01 Май 2024 18:41ч.

    Новата спортна база на БФС от проектантите ... https://amfion-bg.com/portfolio/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%84%D1%81/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сабрутко Сабрутков от сабрутковците на Киро и Кокоро

    01 Май 2024 18:41ч.

    Верен ученик на банкянската тиква: проба - грешка, една напред - две назад!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Здравната министърка обясни, че 7 месеца щели да разчистват някакви гнусни стари сгради в Горна Баня

    01 Май 2024 18:46ч.

    И чак след това да се започне със строителството на детска болница, щ.която щели да построят за 4 години! Четири години! Абе, вие имате ли акъл бе! Става дума за ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ СЪС ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА - ДЕЦАТА НИ ИМАТ ВИСОКО КРЪВНО, ИМА ДЕЦА С ИНСУЛТИ! Вие всички сте за разстрел. Спешно за 12 или макс 18 МЕСЕЦА бързо да се изгради детска болница - до резиденция Бояна! .... Базата на "щастливото" ни БФС я изградете е на този терен със старите гнусни сгради в Горна Баня. Готово, трябва отговорност към българския народ! Ай сиктир и на българоуправляващите негрижещи се за децата на България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    01 Май 2024 19:06ч.

    Шишанката, като срита кученцата и те подвиват опашчица 🤭😄

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хич не е до смях, човеко, хич!

    01 Май 2024 19:12ч.

    Направо си е за рев, при демографската катастрофа, които сътвориха чуждите агенти спрямо собственият си народ! Защото чуждите агенти изпълняват "заповедта", която предвид фактите вече НЕ Е никаква конспирация - до 2030 г. няма да има нито българи, нито България! АКО НЕ СЕ ОБЯВИ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА ДЕТСКОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ и профилактика генетична на родителите (не ромските) а на българските родители, на българите гените нещо взеха да дават фира!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е за рев

    01 Май 2024 21:28ч.

    А за хващане на сопите и по бързата процедура,кой каквото е заслужил.Без това има нужда от неквалифицирана работна ръка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    01 Май 2024 19:23ч.

    Толкова години не могат да се разберат, къде и какво да строят, ама частната им е проблема! Сега, нито държавна, нито частна. Вярно детското здраве е приоритет на държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • добре, че Свинчо се изока, та да стресне Главока

    01 Май 2024 19:27ч.

    мръсник до мръсника. Хайде избирайте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прав сте, така е!

    01 Май 2024 19:59ч.

    Оня, дето е правен в час по трудово, като пр@дне и някой министър се н@сира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • горката ни Сметна палата

    01 Май 2024 19:57ч.

    Нещото Главчев да не се оправдава с други, че са внесли проекта, защото само от него зависи дали ще го подпише. За това само и единствено бойковия главанак Главчев е виновен и зад подписа му стоят галеми пачки!Оправи изборите та се захвана веднага с далаверите...пълен нещастник и непрокопсаник

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    01 Май 2024 20:56ч.

    "Сърце, мозък"Мама и аз" и т.н. - всичките са рожжи на Тишо Каменов - "Търговска лига". Компанията, която завзе целия държавен бизнес с лекарства, аптеки и т.н. като изпра червените пари на БКП след 1989. Сега едно вносно лекарство у нас струва 100 лева. В съседна Гърция същото е 15лв. Скрит с години зад политически похлупак адвокат Каменов разраства империята си и присъства вече и в Западните Балкани. самият той живее в Швейцария. Олигарх - като Домусчиев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    01 Май 2024 21:09ч.

    Частната детска болница за чий деца ще е ? За помазаните? И целата пара пак там, щото са помазани. А-ре сиктир на капитала и сатанизма. Пред Бога всички сме равни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • служебните

    01 Май 2024 23:01ч.

    завъртяха далаверките! А трябваше само честните избори да организират!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мен

    01 Май 2024 23:19ч.

    Познавам перипетиите да водиш дете в спешен кабинет, и ако е през нощта, още по-зле. Никой не ти обръща внимание, не им пука, макар че им се плаща да се грижат за деца. Така е в София, не искам да си представя, как е в някое село в северозапада. Хората и сега опират до частни лекари, по един или друг начин всичко се плаща в тази колония България. Ще спрат шумно и предизборно този проект, а по-нататък тихомълком ще го пуснат. Проблем е друго: ако продължим да сме АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ, ЩЕ ПРИКЛЮЧИМ КАТО УКРАИНЦИТЕ, ИЛИ КАТО ИНДИАНЦИТЕ. САМО ВИЖТЕ КАК НИ ГРАБЯТ ЗЛАТОТО, ПОСЛЕ ХВЪРЛЯТ 30 СРЕБЪРНИКА НА НЯКОЙ НАШ ПРОДАЖНИК, И ТЕ ПРОДАВАТ ЗЕМЯТА НИ, И ВСИЧКО ЦЕННО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жув

    02 Май 2024 8:35ч.

    А бе, Главчев, главанак такъв, къде беше, когато се взимаше първото решение! Управлението на държавата не е "иди ми, дойди ми"! Как пън нито един кух, дървен политик не разбра, че в управлението на държавата не е като в политиката- да правиш глупости и да поемаш политическа отговорност! Безплатен съвет нъм кухите лейки: не мислете само за лапане и вземане, мислете и за даване, а ако искате да ви нарекат "успешнш политици" или "държавници" трябва повече да давате, отколкото до лапате. И учетер четете и слушайте само доназано умни хора, но знайте, че около вас такива няма!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    02 Май 2024 8:56ч.

    прочетете за каменов собственик на аптечната лига които иска да строи в казичене само по снимката се вижда с какво си имаме работа и кои внася тези скъпи лекарства

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи