Момчил Неков: Ще отида евродепутат по волята на българския избирател

Момчил Неков: Ще отида евродепутат по волята на българския избирател
Получих единна и красноречива подкрепа от Софийската организация – всички народни представители, общински съветници и 24-те председатели на районните съвети на БСП в София. Това обяви Момчил Неков, 15-тият в евролистата на "Коалиция за България".
<p><span style="color:rgb(0, 0, 0); font-family:arial,verdana,tahoma; font-size:12px"><em>&bdquo;Нееоднозначно вече Централната избирателна комисия (ЦИК) окончателно потвърди, че такава е конституционната воля на българския избирател. Що се касае до моята позиция да бъда евродепутат, считам, че аз съм я показал още със съгласието си да бъда номиниран и издиган от основните партийни организации в БСП. В такъв дух е и позицията на председателя на Младежкото обединение на БСП. А извън нашите структури, тъй като телефона ми беше изключен, получавах стотици съобщения във фейсбук на ден в моя подкрепа. Това са реалностите към днешна дата. Още сега искам да заявява, че аз в чужди битки нямам намерение да участвам или да изпадам в подобни полемики. Искам да ви се представя с няколко думи, за да осветля картината около мен. Магистър съм по политология и Международни икономически отношения. В момента съм докторант в Софийски университет. Автор съм на две книги на политологична тематика. Младостта ми също не я смятам за порок, а напротив за необремененост и за желание за трупане на още целенасочен опит&rdquo;</em>, казва още бъдещият евродепутат пред Агенция &quot;Фокус&quot;.</span></p> <div>&nbsp;</div>

Коментари

  • Ww

    29 Май 2014 20:29ч.

    Браво, момче! България се нуждае от истинска левица и истинска десница . Ти си \&quot; бялата лястовица\&quot; на левицата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • georgieff/vienna

    29 Май 2014 20:49ч.

    bravo! bravo,my boy! we love thee! we*re with you! ahead!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джейн

    29 Май 2014 23:54ч.

    Не се заблуждавайте, дори ако е непорочен, ще го развратят много бързо болшевишките курви! Те са потомци на политбюро дето беше затворило българит в КОНЦЛАГЕР и само те убавците одеха на ЗАпад да дрискат и да си носят разни работи тука на курвите. Ми кой беше дето легаше на сцената и караше момичета в национални носии да му играят ръченица над главата да им гледа пликчетата? КОй беше не помня точно, но имаше такъв урод от тех, некво дете на некой от тех. И тва момче като му сложат една такава гъзеста да му играй над главата и е свършено с него. Щот комунистите са ебът без пари като партийно поръчение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • beriq

    30 Май 2014 5:31ч.

    Дано Момчил XV-ти не “скочи” от самолета за Брюксел без парашут, както го направи другаря Станке Димитров – по заповед на другаря Сталин . . .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фатум

    30 Май 2014 15:38ч.

    Обикновено кариеристче, докоснато от средния пръст на съдбата. Просто още не знае за стария принцип: Какво губим, когато печелим. Нищо, и него ще го донесе реката :) Мандатите са най-краткото нещо на света

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи