Министърът на околната среда и водите: Заварвам перфектна организация

Министърът на околната среда и водите: Заварвам перфектна организация
Новият министър на околната среда и водите Юлиан Попов заяви, че е впечатлен от начина, по който е работила досега институцията. „Това е една перфектна организация", каза Попов пред Дарик радио. "Друг е въпросът дали гражданите и експертите са съгласни с една или друга позиция, но вътре работи много добре”, добави той. По думите му най-важните задачи, които стоят пред министерството, са свързани с придвижването на ред процедури, които са задвижени във връзка с европейските фондове.
<p>&bdquo;От гледна точка на обществените нагласи, аз мисля, че е много важно моето министерство да започне да общува и комуникира по-активно с експертните граждански организации. Организацията да се отвори към диалог на средно равнище. Това министерство е с фантастични експерти, които аз много искам да разговарят директно с обществените организации&rdquo;, каза още министър Попов.</p> <p>Според него основният приоритет пред новото правителство като цяло е да запази ефективното и стабилно функциониране на институциите. &bdquo;Без съмнение най-важното е да осигури стабилността на институциите, да запази всички оперативни процеси на държавните институции, за да може държавата да продължи да работи добре, да вдъхне доверие на хората в тези институции и да съдейства за подготовката на честни избори. Правителството не може да осигури честни избори, но трябва да съдейства по всички начини&rdquo;, уточни новият министър на околната среда.</p>

Коментари

  • Ели

    16 Март 2013 18:41ч.

    Не се и съмнявам, че има перфектна организация за приемане на рушвети. А от няколко решения на това министерство имам сериозни съмнения за компетентността на служителите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един от улицата

    16 Март 2013 19:16ч.

    Юлиянчо, герберстче ухилено, ние не питаме за организацията, а за убиващата корупция! Това първо. И второ - кой ти обади, че това министерство е твое? "Моето министерство" те издава чия креатура си - на тиквата, дето с разтворен портфейл раздаваше пенсии, заплати, строеше магистраааали, виадууукти..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • панчо

    16 Март 2013 19:56ч.

    Вече ни е ясно Роската какви галфони ни докара,по-големи и от него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гледач

    16 Март 2013 23:16ч.

    Добре де,няма ли да има край тоя цирк вече?Отвратително племе сме!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • иван

    16 Март 2013 23:48ч.

    ще се излиза отново по улиците!И тези няма да си мръднат пръста за хората!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • батБойко

    17 Март 2013 2:17ч.

    Тъпо момченце, каня те на 17 март 2013 г. да се явиш пред МИЕТ с плакат 3 на 2 метра:"АЗ СЪМ НАЙ-ТЪПИЯ МИНИСТЪР НА ОВОС ОТ ТУК ДО КРАЯ НА СВЕТА!". Къде ги намира Плевнелиев такива олигофрени? Явно доста се е постарал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отвратен

    17 Март 2013 6:56ч.

    Тези изявления на "министъра" показват единствено нивото му на "компетентност" и "познания" в областта на околната среда, които вероятно "притежава". Подобни изказвания за доказано най-слабо компетентното и некадърно министерство, лишено от елементарна експертиза и качества на персонала, звучат повече от нелепо... А що се отнася до личните качествата на Анчо, когото уви познавам твърде отдавна, бих казал, перефразирайки един друг политически "гений": Егати държавата, след като ти й стана министър...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи