БСП предаде на прокуратурата данни за 20 случая на корупция

БСП предаде на прокуратурата данни за 20 случая на корупция
БСП предостави на прокуратурата данни за повече от 20 случая на корупция в управлението на ГЕРБ, предаде БГНЕС. Информацията е била предадена на главния прокурор Сотир Цацаров по време на среща с ръководството на БСП в петък. Сред случаите фигурира скандалът с Мишо Бирата, чийто бизнес с покровителството на премиера Борисов не преминава митническа проверка, търговете на гори и разпродажбата на дюни, унищожаването на тръбите в "Напоителни системи", "поръчката" на Ахмед Доган за Бойко Борисов, както и сигнали, свързани с транспорта в Столичната община.
<p>Депутатът от "Коалиция за България" Михаил Миков заяви, че тези сигнали са подадени от депутати, кметове и общински съветници на левицата "и не бива да останат без адекватен отговор от прокуратурата. Определено срещнахме разбиране от страна на главния прокурор, който пое ангажимент в разумен срок да се извърши проверка по тези сигнали", заяви още Миков.</p> <p>На срещата са били обсъдени включително и изменението и методическите указания за прилагане на специални разузнавателни средства във връзка с предстоящите избори.<br /><br />Според депутата от "Коалиция за България" Мая Манолова БСП е категорично против използването на СРС по време на изборния процес, но от ГЕРБ не са възприели това предложение.<br /><br />"На практика в момента СРС се използват безконтролно", каза още Мая Манолова.</p>

Коментари

  • Sin

    15 Март 2013 21:50ч.

    И партиите - като съдебната система. Определено предизборно пъчене - защо в продължение на поне 3 години не подадоха тези сигнали ? Дори предишният главен прокурор беше от техните редици. Ясно е защо - защото заедно с Герб, Атака, Кунева, НДСВ, ДПС, ТИМ са си едно и също нещо - БКП. Или мафията кагебистка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • размишляващ

    15 Март 2013 22:00ч.

    Дано има някакъв ефект от въпросните сигнали и ако въпросният прокурор не вземе твърдо отношение по безобразията сътворени от герб,Борисов,Цветанов,Фидосова и всички останали следва същия този държавен чиновник да бъде сменен веднага при мандата на новото правителство!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разтревожен

    15 Март 2013 22:29ч.

    Силно се надявам на чувството за самосъхранение на Цацаров. То ще предпази не само него, а и държавата. Престъпленията (т.е. потъпкването на закона) от ГЕРБ (правителството им) и персонално от Борисов не подлежат на съмнение. Всички ги знаем. Та, ако гл. прокурор продължи да ги маже във витиевати фрази не някой друг - улицата ще го размаже! Улицата ще получи една, персонална мишена и .. жална му майка. И обратно - сега е шансът му да се превърне във всенароден любимец - главен прокурор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЧОВЕК

    16 Март 2013 18:31ч.

    НЕКА МУ Е НА БОРИСОВ ЩОТО НЕ ВЕ НАБУТА И ВАШИЯ ВЕСТНИК ЗАЕДНО С ТЕЗИ ДЕТО НЕ СПРЯХА ДА ПРАВЯТ ЗАМЕНКИ НА ЗЕМИ ДА КРАДАТ ЕВРОПАРИТЕ И ЕВРОПА ГИ РАЗБРА ЧЕ КРАДАТ.И ВСЕКИ ДЕН СЕ УСЕЩАШЕ ЧЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ КРАДЕШЕ ОТ ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ ДВА МИЛЯРДА ОРЕШАРСКИ КЪДЕ РАЗПРЕДЕЛИ.ПОТЪНАХА.И МНОООООГО ДРУГИ ДОЛНИ КРАЖБИ КОИТО БОЙКО БОРИСОВ ЗНАЕШЕ А НЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ТА НЕ ГИ ОКАУШИ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЧОВЕК

    16 Март 2013 18:33ч.

    НЕКА МУ Е НА БОРИСОВ ЩОТО НЕ ВЕ НАБУТА И ВАШИЯ ВЕСТНИК ЗАЕДНО С ТЕЗИ ДЕТО НЕ СПРЯХА ДА ПРАВЯТ ЗАМЕНКИ НА ЗЕМИ ДА КРАДАТ ЕВРОПАРИТЕ И ЕВРОПА ГИ РАЗБРА ЧЕ КРАДАТ.И ВСЕКИ ДЕН СЕ УСЕЩАШЕ ЧЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ КРАДЕШЕ ОТ ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ ДВА МИЛЯРДА ОРЕШАРСКИ КЪДЕ РАЗПРЕДЕЛИ.ПОТЪНАХА.И МНОООООГО ДРУГИ ДОЛНИ КРАЖБИ КОИТО БОЙКО БОРИСОВ ЗНАЕШЕ А НЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ТА НЕ ГИ ОКАУШИ.\\r\\n

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КАКА ЗЛАТА

    18 Март 2013 17:05ч.

    ПОВРЪЩА НИ СЕ ВЕЧЕ ОТ ВАС СТАРИ КРАДЛИВИ МУЦУНИ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи