Бареков иска предсрочни парламентари избори

Бареков иска предсрочни парламентари избори
Държавата е в тежка ситуация, много хора се превърнаха в политически трупове, включително и премиерът Орешарски: това каза на пресконференция след европейските избори в неделя лидерът на "България без цензура" Николай Бареков. Обръщаме се към президента - искаме план за излизане от кризата, предсрочни парламентарни избори, служебно правителство, подкрепено от Росен Плевнелиев, избори след два-три месеца, категоричен бе Бареков. По думите му нова зима за България с Орешарски, Местан, Станишев, не може да има.
<p>Трябва да изработим национален консенсус за националните приоритети, като на първо място за мен е социалната политика, каза лидерът на ББЦ, посочвайки, че деца, възрастни, млади хора, безработни са оставени сами на себе си да оцеляват.</p> <p>Това е нашият план, ние сме европейци центристи. Искаме България да бъде уважавана и чувана в Европа, каза още Николай Бареков. Той повдигна и въпроса за еврокомисаря, който България трябва да предложи. По думите му Сергей Станишев и Пламен Орешарски нямат право да излъчат сами българския еврокомисар, а трябва да бъде чута думата и на ГЕРБ, и на ББЦ, и на ВМРО, и на &quot;Гергьовден&quot;.</p>

Коментари

  • да

    26 Май 2014 7:37ч.

    И правилно я иска!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Priest

    26 Май 2014 7:59ч.

    Абе, що всички политици в България изглеждат като не за пред хора :))))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Раша

    26 Май 2014 8:31ч.

    Дудука обеща да вкара Тиквето Бойко в затвора !?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хан Крум

    26 Май 2014 11:01ч.

    Основни изводи от състоянието на политическата ни действителност след вчерашните изборите са: 1.Бившите сини ръководители не съществуват в политическия живот. СДС дори не бе погребан, зомбирано подкрепи снахата на другаря Пръмов. 2. ДПС не е българска , а етническа башибозушка партия, партия на селските турски и цигански етноси. Българинът Пеевски го оттеглиха за пореден път като в играта \&quot;Тука има, тука нема\&quot;. 3.Победата на Правешкия клан бе отново затвърдена. Масовото участие на дс-агенти в изборите показателно говори, че родово комунистическата, милиционерска,ДС-каста печели безапелационно с трите си мастодонта - ГЕРБ, БСП, ДПС и партията на кумеца на пазванта на Тато. 4. Мюретата Каракачанов и Дилов пристанаха при Бареков. 5.БСП няма нови авторитетни политически лидери. Изваден бе от нафталина номенклатурния комунистически кадър Пирински, а дъщерята на Пиргова, живееща във Франция, ще получава по-добра заплата в Страсбург. 6. Симеон Сакскобурготски уби монархическата идея. 7. На българските избиратели бе предложена гладиаторска пародия. За обикалящите простовати политически бойци гласуваха плебеите, искащи кебапче и чалга-зрелище. 8. Волгин Сидеров се поклони на Кобзон, вместо на българите. Ще има пари за Риц и шампанско. 9. Първанов ще складира безполезно разочаровани парчетии от одъртяващия твърд партиен електорат на БСП. 10. Емигрантите ще нараснат бързо до три милиона. Младите българи не искат да живеят в Евразия . 11. Простотията в популизма на Бареков надмина Борисовата. Чалга-популацията бе зашеметена от възторг. 12. Журналистите и социолозите оформиха тортата. 13. Андрей Райчев и Кольо повториха подвига на Гюро Михайлов, останаха до смърт около комунистическата касичка. 14. На сцената до старите журналистически брантии се появяват млади комунистически филизи-политолози. 15. Ходът на ДС-едо Патриарх с гласуването му от Москва бе върхът на сладоледа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи