Читатели на “Гласове”: Военен парад няма, но прайд ще проведат задължително

Читатели на “Гласове”: Военен парад няма, но прайд ще проведат задължително

Днес е Гергьовден без военен парад в СофияЗапрянов: Ако догодина има военен парад, може да летят и първите Ф-16Радев: Във време на кризи и войни не можем да неглижираме Българската армия. "Ам, чи то няма с какво. Нашето останало оръжие е вече на по-добро място и ръждясва. Евентуално на Червения площад може да има някое-друго спасено като сувенирче. Смешници!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Бай Иван

Тази сутрин включвам Канал 1 за да видя празничната им програма по случай Гергьов ден и осветяването на знамената и ето ти изненада! Сякаш не е Деня на храбростта, а е ден на Предателя! По телевизията се изреждат известни български национални предатели на които се отделя много от скъпото телевизионно време! Първи се пъне да ни обяснява, че нашата армия не се е обезоръжила за пореден път, като предава оръжията си боеприпасите на нацистката хунта в Украйна! След дългото и пространно интервю се появява не кой да е, а Веселин Методиев-този, който въведе в учебниците по история термина "османско присъствие" вместо турско робство! И той на дълго и на широко ни обяснява, как историята трябвало да се изучава такава, каквато била според него и неговите западни спонсори! И този новоеничар учел младите в Нов български университет! Представяте ли си, какви млади българи ще израстнат под зоркия му новоеничарски пофлед! Само едно ми остава да кажа : БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ, че ние не успяхме!

 

Капитан Кук

Глупашко оправдание с Великден. Той беше вчера, днес е Гергьовден, какво пречеше да се отпразнува, както си му е редът - с военен парад. Вместо това ще има джендърски паради. Идиотска държава!

 

Зодия Прасе

Барем камите и сабите от паното на Тагарев не са ли останали да минат по площада за кадем? Военен парад тази година може и да няма, но "Прайд" ще проведат задължително.

 

Тези паради са ретроградна суха отживелица.

Къде по-интересни и забавни са шарените прайдове.

 

Име

Ам, чи то няма с какво. Нашето останало оръжие е вече на по-добро място и ръждясва. Евентуално на Червения площат може да има някое-друго спасено като сувениче. Смешници!

 

онуфри

Няма да имате пари дори за заплати. За парад въобще не може да става и дума.

 

Който не храни своята армия

Храни чуждата ! България има нужда от българска армия. Суверенна, и пазеща нашите граници с достатъчно оръжие и жива сила. Поне 80 000 численост ! Поне 400 модерни танка. Поне 4 ескадрили модерни МФИ . ПВО , хеликоптери, 8-10 корвети в Черно Море. Независимо военно командване ! Без чужди военни бази у нас ! Българският ВПК да работи за Българската Армия !

 

Мери

Както е тръгнало, догодина може да няма и водосвет. Бог да ни пази!

 

BhBp

Мисля, че американците постигнаха много повече от финансирането на военно-промишления комплекс. Ясно е, че войната зя тях е като жътвата за земеделеца. С тази разлика, че жътвата за земеделеца е броени дни през лятото, а за военно-промишления комплекс жътвата е 24/7/365. Дори и смотаните български политици тръбят колко печелившо е военното производство в България, колко много нови работни места има и че се работи на три смени и че износът на оръжия е много печеливш. Малка, западаща, изчезваща популация и т.нар. демокрацийка, но с остри зъбки - и тя иска да ръфа. Кошмарната ос Индия - Китай - Русия - Европа не се състоя. Или се състоя от части, без Европа. Не зная колко е отслабена Русия - може би колкото отслабва огромен мечок по време на зимния си сън. Но като се събуди пък - направо не ми се мисли. Абсолютно сигурно е, обаче отслабването и деградацията на Европа, добре режисирано и насочвано. Дори Тръмп имаше конкретни стъпки чрез повишаване на мита за метали и автомобили от Европа. После гръмнаха газопровода, Кримския мост и пр., заканваха се как ще вземат Москва и т.н. перверзни фантазии. Е, бива, бива, но не може да дърпаш мечока за опашката, а той глупаво да ти се усмихва като Чебурашка. На никой май не му се вярва, че Русия ще натисне червения бутон. Че те и за Украйна не вярваха. Въпреки, че Русия много пъти казваше какво я притеснява, какво иска и какво ще предприеме. Е, и за червения бутон го е казала. Спокойна вечер на всички евроатлантици на път за Дубай и ОАЕ. Но светът е твърде тесен, твърде досегаем.

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

 • Ghost

  06 Май 2024 23:31ч.

  Шматки, остана ли Нация че да има идея и Знаме?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Костадин

  07 Май 2024 2:39ч.

  Разбира се Кирчо и компания цветни объркани същества прости парад ще си имат.но за съжаление такива сме си калпаво и невежо общество.няколко поколения затрити от чалгата,на първо място в Европа децата и са по пушене,взимане на дрога,пене на алкохол и на наи млада възраст започване на полов живот.но по интелигентно сме пълна нула.мутрите,политиците,американците и евро съюза не ни затриха младото тъпо малоумно поколение което расте ще ни.дано да върнат казармата но и за момичетата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хер Барий

  07 Май 2024 13:47ч.

  За да има парад,трябва и техника.Техниката,техниката...де е ?Осемте морално овехтели Ф 16 няма нищо да променят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Курнела

  07 Май 2024 19:31ч.

  Искам и мен да ме цитирате при следващото цитиране. Пиша с никнейм Деса, Курнела, Кузелич. Благодаря!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 007

  08 Май 2024 11:09ч.

  Какъв парад като няма техника, всичко е заминало в посока Украйна. Не знам как още не са им дали и изтърбушените Мигове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Критичен читател

  08 Май 2024 13:58ч.

  Ще перифразирам Илиян Илиев-Льоня, което беше писал в една своя книга: Военният парад не може да стъпи на малкия пръст, на поддръжниците, на демокрацията, събрали се на гей парада.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи