Бареков: Борисов и Цветанов смачкаха Даниел Георгиев

Бареков: Борисов и Цветанов смачкаха Даниел Георгиев
Лидерът на „България без цензура” Николай Бареков коментира новината, че Даниел Георгиев няма да напуска ПГ на ГЕРБпред журналисти в Бургас. Бареков нарече случилото се днес в парламента фарс и обясни, че Даниел Георгиев е бил бит и заплашван. "Завръщането на Даниел Георгиев обратно в ГЕРБ, само ден след като напусна парламентарната група, е в резултат на мощен натиск върху него, оказан му от Цветанов и Борисов", каза лидерът на ББЦ. "Георгиев е свястно момче, обмисляше тази стъпка още преди Великден, искаше да работи и да помага на изборите", обясни Бареков. "Жал ми е за него. Казах му: "Бъди смел, защото с натиск, със заплахи, с милиционерщина и мутренски практики не се стига далеч". Смазали са го. Смачкали са го. Това вече не е партия, това е СИК", възмути се Бареков.
<p><span style="color:rgb(0, 0, 0); font-family:arial,verdana,tahoma; font-size:12px">Николай Бареков бе категоричен, че &bdquo;България без цензура&rdquo; е трета политическа сила и предупреди да не бъдат пипани бюлетините на партията, съобщава Агенция &quot;Фокус&quot;.</span></p> <p><span style="color:rgb(0, 0, 0); font-family:arial,verdana,tahoma; font-size:12px">По-рано, на пресконференция в парламента, Даниел Георгиев заяви: &quot;Категорично, г-н Бареков нищо не ми е обещавал, с нищо не се е ангажирал към мен и с нищо не ме е провокирал да предприема каквото и да е действие по напускане на партията&quot;</span><span style="color:rgb(0, 0, 0); font-family:arial,verdana,tahoma; font-size:12px">. </span></p> <p><span style="color:rgb(0, 0, 0); font-family:arial,verdana,tahoma; font-size:12px">&bdquo;Благодаря за добрите думи на г-н Бареков, които чух в медийното пространство за мен. Аз съм убеден, че и той в неговата партия има доста качествени и доста проспериращи хора&rdquo;, каза още депутатът. Той подчерта, че остава в ГЕРБ. </span><span style="color:rgb(0, 0, 0); font-family:arial,verdana,tahoma; font-size:12px">&bdquo;Оставам в партията не само заради Бойко Борисов. Оставам в партията заради всичките си колеги в парламентарната група, с които сме в изключително добри отношения и в парламента, и навън. Аз ги смятам и за свои съратници, особено когато сме подложени на изпитания&rdquo;, добави той.</span></p> <p><span style="color:rgb(0, 0, 0); font-family:arial,verdana,tahoma; font-size:12px">На въпроса дали се е срещал с представители на &bdquo;България без цензура&rdquo;, Даниел Георгиев каза: &bdquo;Нормално е един политик във времето, когато е във висшия ешелон в българския парламент, да контактува с хора от всички политически сили. Нормално е да се обменят опит и мнения. Категорично казвам, че не съм вербуван от нито една политическа сила&rdquo;.</span></p>

Коментари

  • .

    20 Май 2014 19:51ч.

    Завалията, Даниел Георгиев!!!! Кво ли е изтърпял, та се държи така неадекватно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ruth

    20 Май 2014 20:24ч.

    ами то и за слепия е видно какво се е случило! Кой знае с какви компромати или с шантаж, насочен към семейството му, са го принудили да се откаже от напускане!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Искрица Фидосова

    20 Май 2014 20:49ч.

    Демек бития - бит, ебания - ебан

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    20 Май 2014 22:57ч.

    Този човек, за да запази честта и достойнството си трябва веднага да напусне парламента. Няма да му е лесно да свежда поглед и да не смее да погледне хората в очите! жал ми е за този човек, който е загубил най-важното човешко качество да имаш правото да си ти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи