Сред сирийските бежанци има внедрени провокатори

Сред сирийските бежанци има внедрени провокатори
"Има хора, внедрени сред бежанците, и това са провокатори, за да ги настройват. Българският народ е толерантен, заяви член на Асоциацията за свободна Сирия. Според него, ако има такива хора, бежанците да ги посочат на полицията.
<p>&quot;Според мен те са малцина и сирийският режим има интерес да има такива хора, които да изопачават истината на бежанците и за сирийската революция&quot;, коментира представителят на Асоциацията за свободна Сирия по повод нападението на сириец над продавачка.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Мъжът превеждаше на тримата, двама сирийци и ливанец, които бяха пребити преди два дни.<br /> <br /> В 20,30 часа отишли да пазаруват от магазина. Излизат оттам и на 10 метра от супермаркета били изненадани и нападнати в гръб от много хора. В разказа си те твърдят, че биячите са били повече от 20 души. Удряли ги с метални боксове и вериги, а някои от тях носили големи ножове.</p> <p>Жертвите потърсили помощ, но никой не се притекъл. Някои от хората са гледали, а повечето са избягали от мястото на инцидента.&nbsp;</p> <p>Само един младеж от заведение е отишъл да им помогне. Той помислил нападателите, които били с черни дрехи, за полицаи. Като излязъл, им казал: &quot;Спокойно момчета!&quot;. Но те и него нападнали и били.<br /> <br /> Жертвите си обясняват нападението, защото говорили на арабски език.&nbsp;</p> <p>От единия бит са взети 300 евро и от друг още 500 евро, разказа единият от потърпевшите.&nbsp;</p> <p>Според Руслан Транд, блогър и действащ във форум за арабска култура, заплахите към тях идвали от екстремистки групи, които не желаят в България да има бежанци и имигранти.</p> <p>&quot;Не мога да кажа кои са тези хора, защото имат фалшиви профили. Но смятам, че това е партия, защото тя цели електорат&quot;, заяви Транд.&nbsp;<br /> &nbsp;</p>

Коментари

 • Shanna

  05 Яну 2014 12:58ч.

  Never seen a betetr post! ICOCBW

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Tilen

  11 Фев 2014 15:53ч.

  That insight solves health insurance coverage comparehealthinsur.com lifr insurance bestlifeinsurpolicy.com online life insurance quotes whole life the levitra us online prescription for heliomeds.com cialis levitra and Thanks! problem.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи