Румен Гечев: От БСП ще зависи дали ще се формира кабинет

Румен Гечев: От БСП ще зависи дали ще се формира кабинет
Няма основания да считаме че при нови избори резултатът на БСП ще бъде по-лош, допълни той

 

Ако има още едни избори ще отидем по-напред, тъй като ако отидем на нови избори, тези които обещаваха промяната, а не са я направили, те ще загубят. Това коментира депутатът от БСП Румен Гечев в предаването "Денят започва с Георги Любенов" на БНТ.

Няма основания да считаме че при нови избори резултатът на БСП ще бъде по-лош, допълни той. 

"Ние трябва да видим кои са факторите за резултата, който получи БСП. Запазихме трета позиция, това не е извинение. Не е важно колко депутати имаш. В случая БСП се намира в прекалено отговорна позиция, защото ще се окаже така, че от БСП ще зависи дали ще се формира кабинет или ще отидем на избори", смята Гечев.

 

Коментари

 • зелен чорап от НАТО

  18 Юли 2021 10:19ч.

  Ето заради такива като Гечев БСП умря и сега вампирясва. За 4 години изгуби 520 000 гласа, сега е 13%. И след 4 април врещяха комунягите, че ще са по-добре, а ето фактите. На 11 юли БСП губи 115 хил.гласа, а върхът на позора е, че 36 хиляди гласували за тях на 4 април сега избират Слави. Та и сега, на третите избори за годината, ще стане същото и гечевщината ще дооглозга БСП.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За натовската партенка и КО

  18 Юли 2021 10:49ч.

  https://www.youtube.com/watch?v=zFc8E4jk8MQ https://www.youtube.com/watch?v=NNtPQ9HjDkA

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Непротивобайхуйствателствайте

  18 Юли 2021 15:02ч.

  доц. Валентин Вацев защо БСП се срина два пъти на изборите? Може ли и трябва ли Корнелия Нинова да поеме политическа отговорност? Какви са проблемите на левицата? Кои са въпросите, които раздират БСП и поставянето на които може да върне доверието в левицата? Последната перестроечна партия ли е БСП и ако да, то как това й влияе? Вижте в интервюто. /ВИДЕО/ https://www.youtube.com/watch?v=eFiLu5TVx-s

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи