Режисьорът Оливър Стоун се е имунизирал с руската ваксина

Режисьорът Оливър Стоун се е имунизирал с руската ваксина
Американският режисьор Оливър Стоун съобщи в интервю пред Първи канал на руската телевизия, че преди няколко дни се е имунизирал срещу COVID-19 с новата руска ваксина, предаде ТАСС.

 

"Аз се ваксинирах преди няколко дни. Не знам колко ще ми помогне това, но чувах много положиштелни неща за руската ваксина. Предстои ми втора инжекция , така че отново ще трябва да дойда тук в Москва. Но съм доста обнадежден и считам, че вашата ваксина е полезна", заяви Стоун, цитира думите му БТА.

Режисьорът изказа недоумението си защо Западът игнорира руската ваксина. "Америка, в своето безумие, счита Русия и Китай за враждебни страни, въпреки че лично аз не съм на същото мнение. Русия и Китай биха могли да станат чудесни партньори на САЩ. Заедно бихме могли да изградим едно по-добро бъдеще. Проблемът е в това, че не всички гледат на нещата по този начин" изтъкна Стоун.

Коментари

 • Айде, айде!

  15 Дек 2020 13:04ч.

  Няма нищо за чудене. Просто някои в САЩ виждат бъдещето без другите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стоун е много умен човек и знае още повече

  15 Дек 2020 13:12ч.

  Прави страхотна реклама на руската ваксина, защо Европейският съюз нагло я пренебрегва, ясно защо. Няма печалба 20:1(Били Ваксъра направи световен гаф с това изказване), създадена е по класическия векторен метод и не може да навреди. Докато нашите тъпаци не осъзнаят съмненията на хората към американските ваксини, ще мине много време. Междувременно руските ваксини ще бъдат търсени и намирани по най-различни начини. А бе, малоумници, може ли да се разхождате из пунктове за ваксинации, без да знаете с какво ще инжектирате хората? Нали изпълняват политически поръчки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  15 Дек 2020 13:20ч.

  Този случай предизвиква въпрос: Служителите в посолствата в дадена държава с местната ли ваксина ще се ваксинират? До сега, повечето чуждестранни политици и известни особи посетили Русия, се ваксинират със "Спутник v". И много от тях го направиха преди да започне масова ваксинация.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  15 Дек 2020 13:23ч.

  "Режисьорът изказа недоумението си защо Западът игнорира руската ваксина." Не всички на Запад я игнорират. AstraZeneca не я игнорира. А и какво означава "Запада"? В Латинска Америка (доста на запад) ще ползват предимно нея.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Апокалипсис сега

  15 Дек 2020 13:30ч.

  Камъкът оливин - истинският камък. Казват, че метеоритът паднал на 28 февруари 1966 на пасището в село Павел, Полски Тръмбеш, бил каменен, но не бил от Петър, защото съдържал така наречения перидот или оливин, а по онуй време във Ватикана бил паднал друг камък, с откраднато име ПавелVI, в който не било установено нито съдържание на оливин, нито пък някакви други признаци на извънземен произход. Камъкът от Полски Тръмбеш, щял да смени още един двоен Павел, преди да дойде полския двоен Павел, с който да се прокара пътя на немския черен Петър, който пък решил да абдикира на 28 февруари 2013 година, точно 47 години след падането на камъка "Павел" в Полски Тръмбеш, за да проправи път на друг адски камък, паднал в Аржентина. Защоо Алхимикът знел, че среброто е с атомен номер 47 и че номерът му настъпва във високосие като това в 2020. И така били осребрени 30-те сребърника на Юда, който после като разбрал какво е направил се бил обесил, за разлика от Петър, който отрязъл ухото на слугата на първосвещеника, за да заеме един ден мястото му, за вечни времена, докато си потривал ръцете и се греел на кладата, на която най-накрая са дошли времената той сам да седне и да опита от огъня, с който е горила Светата му инквизиция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • има едно загадъчно изказване на Христа за Савел, преди влизането му в Дамаск - да се проучва и тълкува от окултистите

  15 Дек 2020 14:14ч.

  Да не забравяме, че Тръмбеш бил Полски като Пол-ичба за идването на Полския Папа Йоан-Павел ІІ, който олигави и вяра, и разпятие, запращайки и Изтока по пътя към разврата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Българина

  15 Дек 2020 14:16ч.

  Ами зашото не еюдеин и не следва глобалистката юдейска хунта всички срещу Русия и Китай. Сащ подскачат срещу държави по над 1000 г всяка, и си мислят, че като ги издигнаха технологично все ЕМИГРАНТИ ТОЧНО ОТ ЕВРОПА И АЗИЯ ще е все така?! Предстои тежък залез на евроолигофренски ценности

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "ГЛАСОВЕ"

  15 Дек 2020 14:18ч.

  отново рекламира руската ваксина. Какво е това: платена реклама или принадлежност към "Русский Мир" ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 1234

  15 Дек 2020 14:18ч.

  Пфайзер да си вземат турско немската ваксина с американски дистрибутор заедно с хладилните камери и да си ги за врът където искат

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лицемери

  15 Дек 2020 14:22ч.

  Палачинката се обръща. При ссср всички плюеха запада но гледаха цветни тв сони. Сега Запада плюе Русия, но хайлайфа ще се ваксинира масово със Спутник 5! Дори Б Гейтс си го мисли, сигурен съм, шото става дума за собствената кожа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • muncho

  15 Дек 2020 14:31ч.

  Оливър Стоун е просто един полезен идиот.... Има ги много такива.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Полезни идиоти много особено в Гласове.

  15 Дек 2020 14:41ч.

  Ама ги разбираме. Трябваше да им се дигне малко ностроението след тъжната вест за избора на Байдън за президент. А днес още не бяха казали и добра дума за руската ваксина. Но късмет - Оливър Стоун се престраши и се ваксинира.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • след тъжната вест за избора на Байдън за президент.

  15 Дек 2020 15:36ч.

  а защо си мислите, че на някой друг освен на американците трябва да им е тъжно? На нормалните хора по света им е все тая кой ще е , все едно американските президенти са кукли на конци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "ГЛАСОВЕ" на 15.12.2020 в 14:18

  15 Дек 2020 16:27ч.

  Цензура ли искаш да им налагаш на Гласове... сигур още едно време си бил свиреп цензор от някой ОК на БКП още преди Десети и после си се преквалифицирал в седероуродство, сменяйки червената боя на синя за една нощ... Вълкът козината си мени, но нрава не, дрОгарю цензуракис; ако искаш ще ти го кажем с още една мека поговорка, тъкмо за тебе: "От тоталитарни джибри демократична ракия не става". Искаш ли още, джибричке недоубита или сам ще вземеш мерки повече да не се появяваш с това втръснало тъпо парче?...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хе-хе трола от 16:27

  15 Дек 2020 16:35ч.

  Някой те убоде с карфица .......някъде ЛИ? То и умрелите вече разбраха за рекламната дейност на Гласове в полза на нещастната ваксина, дето вече трета държава им я връща или я задържа за допълнителни изследвания. Явно с тази ваксина има проблем, но за това не може да се говори защото на русофилите не им харесва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар

  15 Дек 2020 19:31ч.

  Значи, може само да го твърди. И няма как да го проконтролираме. А може и, както е отбелязал по-горе “muncho”, като един полезен идиот, така Владимир Илич е наричал симпатизантите на руската революция на Запад, да е сключил сделка, ваксина и реклама срещу нещо в брой. Би се ваксинира и с венецуелска ваксина, стига да имаше такава. А иначе беше добър режисьор. Не от най-големите, но не и от средните.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • българите трябва да имат право на избор

  16 Дек 2020 19:55ч.

  разбира се ,че всеки нормален и разумен човек ще предпочете руската ваксина. В Русия има морал ,Никога Русия няма да злоупотреби с народа си, с армията си, с децата си. Народа на България трябва да има възможност да избира между ваксината на православните ни братятя или тази на чуждите англосакси.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Anonimen robot

  24 Дек 2020 3:33ч.

  Ами като не знае дали ще дочака друга... ко да праи, сиромаха?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ивайло

  26 Дек 2020 22:16ч.

  Няма да се трови със Западните боклуци я...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи