Кейт Мидълтън свири на пиано пред голяма публика (видео)

Кейт Мидълтън свири на пиано пред голяма публика (видео)
Съпругата на британския принц Уилям Кейт Мидълтън свири на пиано на коледния концерт в Уестминстърското абатство, видеото се появи в YouTube канала на певеца Том Уокър. 39-годишната херцогиня на Кеймбридж показа скрития си талант и се представи като поп звезда по време на коледния концерт пред 1200 зрители. На събитието присъстваха родителите на Мидълтън, нейният съпруг, братя и сестри.

 

Кейт, херцогинята на Кембридж и съпруга на принц Уилям, изненада британците с появата си като пианист в нова песен за Коледа на музиканта Том Уокър. Видеото към нея ще бъде излъчено днес следобед от тв канала ITV. в предаването "Кралски коледни песни: Заедно на Коледа". С него се отдава почит на хора, подкрепили своите общности по време на пандемията.

Записът на "За тези, които не могат да са сред нас" е направен тайно и Уокър споделя, че предложението дошло от Кейт. "Репетирахме 9 пъти, после тя продължи да свири още няколко дни вкъщи и се появи за записа. Бях наистина впечатлен, защото едно е да свирим само двамата в студио и друго, когато е на живо със струнен квартет и бек вокали."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • vitory

  27 Дек 2021 10:30ч.

  Много приятно за слушане. Браво на Кейт !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  27 Дек 2021 11:58ч.

  Още от времето на лейди Годайва е традиция английската аристокрация да извършва добрини за народа. Първоначалната идея на принц Уилям е била да се придържа стриктно към канона, който повелява Кейт да свири на пиано, покрита единствено с косата си. На тази идея решително се противопоставил Том Уокър, който заявил, че не желае да му излезе прякорът "надничащият Том" (peeping Tom). Въпреки това изпълнението е сполучливо и приятно за слушане.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи