Признаха Гислейн Максуел за виновна за сексуален трафик на непълнолетни

Признаха Гислейн Максуел за виновна за сексуален трафик на непълнолетни
Съд в Ню Йорк призна британката Гислейн Максуел, светска личност и приятелка на самоубилия се преди две години в затвора финансист Джефри Епстийн, за виновна в множество сексуални престъпления и главно трафик на непълнолетни момичета, подлагани на сексуално насилие от Епстийн, предадоха световните агенции.

 

Федералният съд в Манхатън води дело срещу 60-годишната Максуел от края на ноември по шест обвинения, включително, че е примамвала непълнолетни момичета, които бившият ѝ приятел е насилвал сексуално, посочва Франс прес.

 

Максуел бе обвинена, че между 1994 г. и 2004 г. е подмамила четири такива момичета. Според Ройтерс за повдигнатите ѝ обвинения тя може да получи до 70 години затвор.

 

 

 

Коментари

 • нещо му се размъти мозъка

  30 Дек 2021 9:17ч.

  нас какво ни вълнува това? Това са американски мурафети!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Както се знае

  30 Дек 2021 9:48ч.

  Сексуални престъпления съществуват единствено в САЩ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уморените бушони ги изхвърлят, нали ?

  06 Яну 2022 11:59ч.

  Бушонът Епщайн директно го строшиха, а Гислейн щe бъде натикана в джейла , вероятно и тя - докато й се "случи случка"... Така "Пица гейт" няма да има свидетели и главните педофили - Бил и Хилари ще избегнат разследване.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уморените бушони ги изхвърлят, нали ? на 06.01.2022 в 11:59

  12 Яну 2022 16:16ч.

  Наистина. За какво беше цялата патаклама? Бил Гейтс, Стивън Хокинг и няколко още нобелови лауреати, Принц Ендрю и, разбира се, Бил Клинтън, да са off the hook? Или, пък, още нищо не знаем? Видя се (като че ли не го знаехме и преди) колко мощни в манипулацията са световните частни медии, които от едно нищо изфабрикуваха световната лъжа “пандемия от Ковид-19”, та няма да свият сармите на някаква си. Но, както се доказа чрез абсолютен аргумент, че “пандемия от Ковид-19“ няма, нищо чудно и за това да бликне отнякъде истината, която няма да им се удаде да скрият.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не че е от значение,

  12 Яну 2022 19:57ч.

  но защо да не го знаем? Произнасянето на френското име Ghislaine е Гилен или Жислен. На английски го произнасят Гилейн.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи