Фейсбук вече се нарича Мета

Фейсбук вече се нарича Мета
Американската компания Фейсбук променя името си на Мета (Meta), съобщи днес на презентация онлайн нейният основател Марк Зукърбърг, цитиран от световните агенции. "Сега се наричаме Мета", каза Зукърбърг.

 

Новото название на компанията майка ще представя по-добре всичките ѝ дейности, но името на различните мрежи ще остане непроменено, отбеляза той.

 

Коментари

 • Новата Диктатура

  29 Окт 2021 8:29ч.

  Не случайно са избрали думата МЕТА - с пълна скорост към метафизичната реалност, където биологичният пол не е основополагащ елемент в общественото устройство, където мангизите са на върха на пирамидата, морала и нравствените вектори на бунището. Хайде да Ви е честита новата реалност !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • етимологията идва от

  29 Окт 2021 8:36ч.

  МЕТАСТАЗА

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Правилно, всичко върви по Плана, даже малко го изпреварва.

  29 Окт 2021 8:36ч.

  И "МЕТА" си е на мястото - СЛЕД (края на това, което сме приемали за нормално - традиционни добродетели, два пола, месоядство, прилично и присъствено образование, свободно влизане в магазин, ресторант, на работното място, нормално човешко общуване, правото на родителите да вземат решения за децата си, свобода на изразяване на мнение, държавен суверенитет, приоритет на Конституцията и националното законодателство и пр.). Не мога само са си обясня как е възможно все още милиони хора да висят на тоя във Фаца му.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не ползвам никакви мрежи...Никакви!

  29 Окт 2021 8:44ч.

  Много хора са се зомбирали с тия фейсбуци, туитъри и каквито там има.Да се показват и "разголват" пред непознати.Върви и гледа телефонът а не кой минава, къде минава....Зомбита!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • легисти

  29 Окт 2021 8:46ч.

  Защо крадат древногръцки бранд? От философска гледна точка, същността на метафизичната реалност не е задължително да има нищо общо с техногенност и цифра, и даже напротив. Ако аз бях на тяхно място,щях да се самонарека Пара, че поне евфемизмът да си дойде на мястото. САЩ винаги ще си останат жалки и недоразбрали епигони и нескопосани плагиатори на всичко велико, което е създавал в стари времена древнобалканският дух. Дано Провидението ги измете по-бързо от сцената!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЛЯВО ИЛИ ДЯСНО

  29 Окт 2021 8:46ч.

  Евреите са с 50-60 години пред всички - като ходове, планове, в играта. Ако не знаете, че Живков и Горбачов са планирали капитализмът и техните хора още са на власт, то това е казано още от Джордж Оруел във "Фермата на животните". И капитализмът ще похвали партийците - че работниците от соцът са по работни, а нали сега го виждаме, на запад - пък и в другите не-соц страни не им се работи всяка работа, и правят стачки. Англия и Германия има нужда от соц закърмени работници. Безкласовото общество привиква към трудът. Оруел е предвидил това трудолюбие и липса на стачки. Но той е от конспирацията, на евреите, пък и 30 години от началото на държавата на работниците е видял преди да напише това. А пък сега, и след 30 години няма стачки и работниците са добри. ........................... Макар доходите да са спаднали два пъти от тогава, но това само обезсмисли образованието и оставането в България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Предлагащ

  29 Окт 2021 8:59ч.

  Най-точно ще е да се нарича "Метастази на ЦРУ"... Хем актуално, хем в пряка връзка с действителността...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Евреите са с 50-60 години пред всички - като ходове, планове, в играта"

  29 Окт 2021 9:08ч.

  Не те са напред, а ние сме изоставащо назад - познанието е грях, а познанието тръгва от Адам и Ева в момента, в който Адам позна жена си. Това се нарича еманиране от Единното, и това отпадащо еманиране в концепцията за световна история, ни довежда до евреите с техния свят на демонизъм и духовна мизерия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • :-)

  29 Окт 2021 9:58ч.

  Цуки е гледал 'Каприка' (https://www.imdb.com/title/tt0799862/). Е, ще минат години, докато стигне дотам, но натам е тръгнал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  06 Ное 2021 12:57ч.

  На мен още ми седи старото F. Да не е Фета?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • mitaka

  06 Ное 2021 15:59ч.

  То някой взема ли насериозно сайт който те следи нонстоп дали спазваш общо приетото световно мнение?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи