Байдън помилва две пуйки по случай Деня на благодарността

Байдън помилва две пуйки по случай Деня на благодарността
Байдън каза за двете птици, избегнали участта на милиони други пуйки в Деня на благодарността, че имената им - Фъстъчено масло и Желе, му напомнят за любимите му сандвичи, съобщава БТА.

Снимка: АП/ БТА

Американският президент Джо Байдън помилва вчера две пуйки по случай Деня на благодарността и каза за двете мъжки бели птици, че са били избрани въз основа на техния "темперамент, външен вид, и предполагам, ваксинационния им статус", предаде Асошиейтед прес.

 

"Вместо да бъдат приготвени в сос, тези две пуйки днес ще получат подсилваща доза", пошегува са президентът.
Байдън бе във весело настроение, когато се появи пред служителите на Белия дом и техните семейства в Розовата градина , за да помилва пуйките от щата Индиана, които издаваха весели звуци по време на събитието. Байдън каза за двете птици, избегнали участта на милиони други пуйки в Деня на благодарността, че имената им - Фъстъчено масло и Желе, му напомнят за любимите му сандвичи.

 

Помилването идва на фона на успехи за Байдън - в понеделник той подписа инфраструктурния си план на стойност 1 трлн. долара , а вчера Камарата на представителите прие плана му за засилване на социалната сигурност и борба с климатичните промени на стойност 1,75 трлн. долара.

 

Коментари

 • хаха

  20 Ное 2021 13:27ч.

  Тия па! Инфантилна нация. Ако изобщо е нация...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Молба

  20 Ное 2021 13:35ч.

  Байдън, помилвай и българите и си вземи Херото Мустафа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ха ха ха

  20 Ное 2021 14:04ч.

  Това ми напомня серията от "Всички обичат Реймънд" където сготвиха за денят на благодарността имитация на пуйка от сварени соеви зърна.А Реймънд тайно си бе поръчал печена пуйка от ресторанта .Която накрая всички ядоха , даже и тези които бяха инициатори на вегетарианската пуйка.Не обичам месо от пуйка (фитка, мисирка) с изключение на бялото от което стават хубави пържоли, а и кайма...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Swen Sodenkreker

  20 Ное 2021 14:15ч.

  Дедо Димо-комшията също помилва една мисирка по главата докато хранеше ятото.Но тя не оцени ласката и го клъвна по ръката.Затова сега е във фурната в тава с кисело зеле.Дедо Димо има известни угризения,но наточи една ОКАНИЦА ново вино и чака на диванчето в кухничката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Софиянец

  21 Ное 2021 23:02ч.

  Вие от Гласове защо ни занимавате с тези глупости? Кой у нас се интересува за нищо незначещия от нас празник "ден на благодарността" и че склерито Байдън бил помилвал 2 пуйки (за което той едва ли помни, че го е направил).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Месията

  25 Ное 2021 16:34ч.

  Бай Дън, помилвай и нас месното туземно население на Булгаристан, вземи си фитката Херото Мустафа !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи