Австралия анулира визата на Джокович - очаква съдбата си в хотел за карантиниране

Австралия анулира визата на Джокович - очаква съдбата си в хотел за карантиниране
Австралия анулира визата на тенисист N1 в света, след като при пристигането му в Мелбърн стана ясно, че макар и организаторите на Откритото първенство да бяха направили изключение за неваксинирания Джокович, то местните власти няма да направят същото, съобщава БНТ.

 

Сърбинът и екипът му прекараха няколко часа на летището, в очакване на решение на въпроса, след което Ноле беше настанен в хотел, предназначен за карантиниране.

 

Австралийският премиер Скот Морисън заяви, че в страната му са в сила строги правила срещу разпространението на COVID и те важат за всички, включително за суперзвездата на тениса. В Инстаграм сръбският президент Александър Вучич написа, че е разговарял с Джокович и че Белград застава плътно зад него.

 

Очаква се в следващите часове да стане ясно дали най-добрият тенисист ще бъде принуден да напусне Австралия или все пак ще бъде намерен начин да участва в турнира, който започва на 17 януари.

 

Коментари

 • Обикновен

  06 Яну 2022 8:30ч.

  фашизъм

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • иван

  06 Яну 2022 8:57ч.

  Ноле,ти си Велик и нямаш работа там,за да си чеше някой егото.Просто се махни оттам!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да видим сега,

  06 Яну 2022 9:17ч.

  кой ще ви гледа тъпото първенство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Джокович защитава правото на свободните хора

  06 Яну 2022 9:20ч.

  да работят и да живеят, без да стават опитни животни на група алчни олигофрени! Моите уважения! Не давам съвети на никого, но аз лично не бих отишла!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво, Ноле

  06 Яну 2022 9:40ч.

  Издигна се още повече в очите на нормалните. Аз самият ще бойкотирам АО и няма да гледам дори и нашия Гришо, ако не допуснат Джокович до участие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нещо му се размъти мозъка

  06 Яну 2022 9:41ч.

  Преди време излезе един филм за Австралия през Втората световна война! Та се оказа че австралийските власти тогава са направли концлагер на един остров където са затваряли децата родени от смесени бракове или случайна любов на бели с местните - аборигените. Та същите австралийци подсказват на японците че там трябва да хвърлят бомбите ! Вие какво очаквате от такива хора??

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Австралия анулира визата на Джокович - очаква съдбата си в хотел за карантиниране

  06 Яну 2022 9:51ч.

  Типично за наследници на англо-саксонски маргинали с англо-саксонски "морал". Дано има късмет да се измъкне жив и здрав от концентрационния хотел. Тези не бихаьсе спрели пред това да го обработят с експерименталния препарат или да го хлъзнат по стълбите, за да не разваля дисциплината. Нищо лично, друже Джокович, просто бизнес.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Важно

  06 Яну 2022 9:53ч.

  Джокович е получил разрешение за участие в турнира в Австралия БЕЗ да е ВАКСИНИРАН, тъй като е болен от автоимунно заболяване и лекари са препоръчали да не се ваксинира с оглед здравето му. Това означава, че българските управници, които искат народът да бъде набоден с препарати, без оглед на здравословното състояние, означава че създават опасност за живота на много хора. Редно е незабавно компетентните разследващи органи и в България - прокуратура - да започнат разледване дали лицата, които призовават към задължителна ваксинация знаят, но прикриват факта, че ваксинирането е животозастрашаващо за хора с автоимунни заболявания, подобни на това на Джокович или допускат всъщност да бъде застрашен живота им. Известно е, че не всички българи могат да си позволят лекарски екип от нивото на лекарите на Джокович. На министерството на здравеопазването към настоящия момент все още съществува изявление на министър Кацаров, че ваксините са безопасни и ефективни. Опасни са и намеренията на настоящия кабинет за прилагане на противоправна принуда на лицата, работещи в държавната администрация, където вероятно работят и хора с автоимунни заболявания

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Случаен

  06 Яну 2022 9:53ч.

  За пореден път ми се издигна в очите този велик тенисист.Никога не се води сляпо по мнението на еди кой си и отстоява собствената си позиция без да е арогантен и самовлюбен.Човек с хубаво семейство,сърдечен,щедър и готов да помогне.Никога не забрави корените си и своите хора.Не на последно място,много артистичен и забавен.За съжаление не го обичат много-много англосаксонците,защото е от Сърбия,една източноевропейска бивша соц, държава,източноправославна при това.Много жалко.Дано удържи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не съм ваксиниран. Но предлагам на тези, които мразят Гришо и величаят Джокович да разберат едно -

  06 Яну 2022 10:16ч.

  хората си имат закон и си го спазват ! Докато по нашите балкански ширини, господства друго мнение, което като цяло ни прави заедно със Сърбия да сме на последните места в Европа по законност и развитие! Вижте какви думи реди Вучич, който е обвиняван от опозицията за редица престъпления. В официално изявление, разпространено от Белград късно снощи, държавният глава на западната ни съседка заяви: "Казах на нашия Новак, че цяла Сърбия е с него и че нашите служби правят всичко възможно да прекратят незабавно този тормоз спрямо най-добрия тенисист в света." Без коментар !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • злобар

  06 Яну 2022 10:21ч.

  Защо се излага и пада толкова ниско като подвежда и феновете си . Ти си Балканец бе вдигни гордо глава тегли им една мазна макя и хващай самолета обратно .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хората си имат закон и си го спазват

  06 Яну 2022 10:30ч.

  Разбира се. И Третия Райх си имаше Закони и си ги спазваха стриктно до края на април 1945. Според законите правеха сапун от славяни и цигани , абажури от еврейски кожи. Много е харно да си законо-послушен...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Винаги съм смятал Надал за един от най-големите мазници

  06 Яну 2022 10:44ч.

  Гришо няма да го коментирам, щото все пак е сънародник... Но две думи за Надал. Просто нямате идея какво направиха от Испания и испанците за последните две години ! Това е най-повредената психически нация от ковид-психо-терора. Напълно им е изпила чавка акъла ! Испанците в огромното си мнозинство вярват на 100 % в шашмата на всички времена (ШВВ) ! Искрено тракат зъби, и стоят плътно маскирани дори и там , и тогава, където и когато няма нужда да са маскирани ! Промиха ги до дъното на душите им , взеха им душите ! Силно подозирам, че Надал се мазни политкоректно не само заради кинтите. Вероятно и той е убедено вярващ в ШШВ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Братко

  06 Яну 2022 10:59ч.

  Ние, "българите", анулирахме цяла (съседна, братска ) Югославия, като (ск)верни натовски марионетки, а сега приказваме приказки за колегата на Глигор Де Митрофф. Австралия и името ѝ ни са приятни, затова помилвахме касапина ѝ, професионално умъртвил наш сънародник- студент. Мълчанието е гнило злато, като лъжата на Апостол Петър, когато петлите (из)кукуригаха три пъти в Йерусалим.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Айдеее

  06 Яну 2022 11:15ч.

  Коментиращите, които нямат емпатия, не ги интересува колко хора ще измрат, дали болниците са препълнени, дали има кой да ни лекува, пак се развихриха. Вашият Възрожденец Хинов нали и той беше за свободата и против мерките и ваксините? Сега събират помощи за четирите му сирачета. Ама на вас даже за съпартийците ви не ви пука.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сатанистка орка

  06 Яну 2022 11:21ч.

  Ама с "емпатия" ! Ако това не ви е ясно, това е Новоговор по Оруел

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ние, "българите", анулирахме цяла (съседна, братска ) Югославия,

  06 Яну 2022 11:22ч.

  Когато измамника костов "пусна" коридор на нато да бомбардира дебелите сръбски глави беше единственото хубаво нещо в криминалното му досие. Макар и само като символна политика, щото нямаше начин да откаже на съюзниците от нато.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чезаре Ламброзо

  06 Яну 2022 11:31ч.

  Очакваше се тези англо-саксонски фашизоиди, опитвайки се да компрометират и унизят Джокович да минат с номера - " Ние даваме, но местните власти не дават" и да го "настанят в хотел за карантиниране, т.е. в изолатор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чезаре Ламброзо

  06 Яну 2022 11:47ч.

  Нищо подобно. Затвърдиха мнението, че са държава - концлагер, пълна с психясали фашизоидни поданици (потомствено обременени) на нейно величество. А Ноле си е велик човек и тенисист, и настоящия случай просто затвърждава този факт.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рогата семантика

  06 Яну 2022 11:51ч.

  "Емпатия" е ключова опорка на сатанистките тролове ! Много важна мантра, която те трябва да повтарят непрекъснато ! Да се кичат с "емпатия" и да обвиняват нормалните хора че им "липсва емпатия" . Знач шибаните тоталитарни сатанисти нахлуват в личното ви пространство, искат ДОСТЪП ДО ТЯЛОТО ВИ ! Искат да ви инжектират вредни препарати , душегубки, които вече са погубили дтотици хиляди...Заплашват ви ! И ако вие все пак откажете да си предоставите тялото за екстерминация, ако искате да си запазите душата, ако отхвърлите агресията с логични и научни аргументи - обвиняват ви в "липса на емпатия". Тази чудовищна НАГЛОСТ днес е част от "новото нормално" , а орките които я повтарят получават пари за това.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Емпатия" е ключова опорка

  06 Яну 2022 11:59ч.

  Изобщо не става дума за някакво сълзливо празно съчувствие, това е само повод да се утвърди ексклузивното право на държавата да упражни насилие или принуда върху поданиците, които иначе залитат в една прекалена и вредна демократичност и привидни "права" на една или друга идиосинкразия, което води да разпад и атомизация на общественото съзнание,упадък.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на 06.01.2022 в 11:59

  06 Яну 2022 12:23ч.

  Държава , в националния смисъл на понятието, няма. Това не се нуждае от доказване. Има Глобална Държава представена от престъпни корпорации като Пфайзер, Модерна, ГАФА... И стоящи над тях кукловоди - сатанисти психопати, и НЕхора. Крайната цел на започналата операция е ДЕПОУЛАЦИЯ на населението до 0,5 милиарда, както е написано на камъните им в Джорджия + пълен контрол над останлото население . Политическо робство и безправие, биотерор и ДНК интервенция върху генома на всеки, контрол над мисълта посредством свързване с ИИ и "облак", унищожаване на семейството, 100% колективизация и отнемане на собствеността на хората, разрушаване на религиите, крах за досегашната икономика, постоянни "пандемии", глад и мизерия. 666 под кожата на всеки двукрак (чипиране, вече започна в САЩ, Швеция...) Тази Глобална "Държава" не е нашата държава и всички нормални хора имат правото и задължението (ДАДЕНО ИМ ОТ БОГ) да противостоят на терора, да се противопоставят на станизма. Орките на плата въобще нямат ресурса да зацепят, че това не е обикновен социален или политически конфликт. Това е екзистенциален разлом. И той може да се затвори само с пълната ликвидация (вкл.физическа) на една от двете страни. Ликвидирани ще бъдат сатанистите. Това не е просто вяра. Това е библейски предсказано и видяно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тази Глобална "Държава" не е нашата държава и всички нормални хора имат правото и задължението (ДАДЕНО ИМ ОТ БОГ

  06 Яну 2022 13:32ч.

  бог, национална държава - това са вредни представи в главите, които трябва да се лекуват или в специално място- да речем възпитателен трудов лагер или с по специфични средства, не на последно място с принуда и насилие - приоритети ексклузивно присъщи на държавата , в сегашния случай - зараждащата се глобална държава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • знахар

  14 Яну 2022 10:07ч.

  Англо-саксийте съвсем изтрещеха!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи