В Славянск са изпратени спецчасти, където неизвестни са завзели полицейско управление (обновена)

В Славянск са изпратени спецчасти, където неизвестни са завзели полицейско управление (обновена)
Въоръжени лица са завзели районно управление на полицията в Славянск. Това съобщи министърът на вътрешните работи на Украйна Арсен Аваков във „Фейсбук”, предаде УНН.
<p>&bdquo;В Славянск въоръжени лица в камуфлажно облекло завзеха районно управление на полицията&rdquo;, съобщи вътрешният министър на Украйна и добави, че реакцията на властите ще бъде много твърда.</p> <p>По-късно Арсен Аваков съобщи отново във &quot;Фейсбук&quot;, че украински спецчасти вече са изпратени в град Славянск, Донецка област. &bdquo;В Славянск са изпратени спецчасти&rdquo;, написа Аваков в личната си страница.</p>

Коментари

  • ААА

    12 Апр 2014 18:28ч.

    Това съобщи министърът на вътрешните работи на Украйна Арсен Аваков във Фейсбук - тежко и горко на Украйна с тези инфантили за министри дето управляват чрез Фейсбук. То ако със Сураттефтера може да се управлява държава, да вземат да се пробват с някой петокласник - при всички случай средностатистическия тинейджър е много по-напред с материала за социалните мрежи от тези смешници в правителството на Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Hunter Douglas

    12 Апр 2014 18:49ч.

    Свободата ни е дар от нашите източни братя. От пролятата кръв на финландци, румънци, руси и българи. Истината пишете и помнете. Истината е в братска православна Русия. Анатема за предателите - еврейчето Паси-вен педерас, помачето Прецедент Плевньо...анатема за вси изменници на Български род Родина и Народ. Тато бе последния родолюбив истински политик. Светла му памет. Поклон! И помнете!!! Помнете,знайте и предайте на децата си, че няма ни един янки пролял кръвта си за да ни има като Народ! За да я има Православна Майка България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи