Строителните работи по "Южен поток" край Варна започват през май или юни

Строителните работи по "Южен поток" край Варна започват през май или юни
"Строителните работи по реализацията на морската част от проекта "Южен поток" край Варна ще започнат през май или юни." Това съобщи на дискусия в курорта "Слънчев ден" Игор Елкин, изпълнителен директор на "Южен поток - България", цитиран от БНР.
<p>Елкин допълни,че проектът се движи по график и работата с Европейската комисия и Европарламента ще продължи, защото политическите аргументи не трябва да надделяват над икономическите.&nbsp;</p> <p>Игор Елкин информира, че вчера Алексей Милер, председател на Управителния съвет на &quot;Газпром&quot;, се е срещнал с австрийския министър на икономиката и се очаква &quot;Южен поток&quot; да преминава и през територията на Австрия.&nbsp;</p> <p>У нас се очаква да бъдат открити над 5000 работни места, а инвестицията от реализацията на проекта в страната ни да бъде на стойност над 3 милиарда евро. &nbsp;</p>

Коментари

  • Ww

    24 Апр 2014 0:39ч.

    Нагли руснаци! Ако не бяхме в ЕС и НАТО, сега България щеше да е пълна с руски войски ! Южен поток няма да има - набийте си го в червените кратуни !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Hunter Duglas

    24 Апр 2014 0:44ч.

    Ако искате да разберете кой у нас е пълен боклук, ще го познаете по отношението му към Южен поток. Само един родоотстъпник и продажен боклук е против този проект. Внимавайте когато гласувате, мислете с главите, а не със задните си части!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи