Синдикатът на българските учители одобрява тестването на ученици всяка седмица

Синдикатът на българските учители одобрява тестването на ученици всяка седмица
Синдикатът на българските учители към КНСБ одобрява идеята на Министерството на образованието и науката ученици да бъдат тествани всяка седмица за Covid-19, заяви лидерът на синдиката Янка Такева. Тя коментира и призива за ваксиниране на преподавателите:

 

"На 1-ви, когато се върнем на работа в учебните заведения, както и в София, и във Варна, във Велико Търново, РЗИ-тата ще минават по учебните заведения. Ако учебното заведение иска учителите и останалия персонал да се ваксинират, РЗИ-то да отиде на място".

 

 

 

 

Източник: БНР

 

 

Коментари

  • диктатура

    26 Авг 2021 18:56ч.

    А родителите дали го одобряват?! Давате ли си сметка какво означава седмично бъркане в носа или гърлото? И до каква психоза води това? Стрес и дресировка, това да не са ви животни?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рицЪр

    26 Авг 2021 19:10ч.

    Ги ди Тамплиерка, Янка !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • катар

    26 Авг 2021 19:11ч.

    Стига с тоя биологичен редукционизъм им пробутвайте жижите на генномодифицираща основа за поемане от невинни възрастни и деца бе! Пощадете българския народ, никой не ви е длъжен, особено ако има висше образование и е самостоятелно мислещ. Вие знаете ли какво ще ни докарат на главата проклятията, които ще изрекат хората, които служат на Небесната Истина, ако продължавате така да лъжете и себе си, и тях с тия тестове и ваксини, които вдигат заболеваемостта и смъртта вече повече от 59 пъти спрямо миналата година? Докога мислите да ни излизате с тоя вехт номер, че ние сме будали, а вие всичко знаете и владеете?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • топ 10

    26 Авг 2021 19:23ч.

    Пазете децата и помнете, че все повече такива случаи ще излизат наяве: "Датската агенция по лекарствата обяви, че изследват възможна връзка между проява на мултисистемен възпалителен синдром и ваксина срещу Ковид-19 при имунизиран юноша в страната, съобщи АФП. Датската агенция по лекарствата съвместно с Европейската агенция по лекарствата разследва дали проявата на рядкото заболяване мултисистемен възпалителен синдром при децата, наблюдаван досега като страничен ефект на инфекцията от Ковид-19 при деца и юноши, може да възникне в резултат на ваксинация", съобщиха от датското ведомство. В съобщението се уточнява, че връзка с ваксината не е документирана, но не може да бъде изключена". И не вярвайте на учЕните, вярвайте на интуицията си. - https://dnes.dir.bg/obshtestvo/prouchvat-vrazka-mezhdu-vaksina-sreshtu-covid-19-i-multisistemen-vazpalitelen-sindrom

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • топ 10

    26 Авг 2021 19:30ч.

    Между другото, новината от Дания е свръхманипулативно написана, доколкото съдържа хипотеза за развитие на такъв синдром при боледуване от коронавирус, а детето, на което е поставена ваксината никога не е боледувало от ковид-19. Тоест, няма никаква достоверна връзка, изказана в хипотезата, че синдромът съпътства заболяването; напротив, той най-вероятно съпътства ваксинирането срещу заболяването.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Синдикатът на българските учители одобрява тестването на ученици всяка седмица

    26 Авг 2021 20:13ч.

    Синдикатът да си тества всяка седмица синдикалните членове и членки и най-вече онова, което имаме на снимката, и да не се занимава с чуждите деца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eisblock

    26 Авг 2021 20:51ч.

    Top 10 - Една от хипотезите изградена над безспорното пръскане на обширни територии с наночастици на оксиди на алуминия и бария - уж за борба със засиленото слънчево облъчване - другата дъвка за идиоти ("глобалното затопляне"), но пръскане за инициране на "вирусното заболяване" - с графени, обяснява слабата поява при заразени не ваксинирани, спрямо натъпканите с графен, ваксинирани. Освен опасността да се предизвика масово мултисистемен възпалителен синдром при децата, не по-малко опасно е непрестанното ръчкане с клечки и с незнайно какво, напоен накрайник в носовете на децата. Опасността е да не се пробие преградата между носоглътката - от една страна и към мозъчната кутия над нея!!! Освен това вече обявиха, как негодното средство за диагностика PCR след нова година ще отпадне. То не разграничава обикновен грип, от подобреният му вариант КоВид. След като вече е повече от ясно, че "пандемията" е чудовищна атака срещу човека като цяло, целяща широко унищожаване на популцията (а от къде да започнат най-ефективно? - Децата!), е редно замесените съучастници и в тази територия да се замислят каква ще е наградата им, когато започнат своята работа трибуналите! А реалността на подобен вариант за краят на "пандемията" става все по-възможен. Не може да се случи нещо друго за завършек, освен един огромен "Нюрнберг 2", Трибунал!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анализ

    26 Авг 2021 20:53ч.

    Синдиката не е легитимен,защото не е одобрен от родителите.Коментарите на мнения както и медиите по въпроса са незаконни и неморални.Нарушавате нашите свещени права.Ние не одобряваме.Пълен бойкот,не спазване,закриваме институцията училище и мон,ние ще си направим наша.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба Пена

    26 Авг 2021 21:27ч.

    На всеки опит да се бръкне на дете в носа или гърлото БЕЗ ИЗРИЧНОТО ПОЗВОЛЕНИЕ НА РОДИТЕЛ - първо на тях и на ТЕЗИ, които са ги пратили - да им се бърка - да видим, аджеба, дали ТЕ не са заразени първо, как така непроверени с тест ще се "грижат" за чуждите деца... КАКВОТО ПОЧУКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО. КАКТО ТЕ, ТАКА И НИЕ. ВРЕМЕ Е, българи... Ваксани или не - трябва да сме заедно, иначе... не ми се мисли... А те точно на това разчитат - да сме разединени!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар /задължително/

    26 Авг 2021 21:38ч.

    Малиии! Некой "правилен човек" с лаборатория как "ще захлеби" само. Ще има и за "ресто". На ход са родителите. Колкото по-далече са децата от съвременното обрЯзование и лоботомия по програма /учебна/, толкоз по-добре за тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ!

    26 Авг 2021 22:33ч.

    Всички тези СА излишни тестове защото опасността от заболяване при децата е по-малко от 3 %, а смъртна опасност е хилядни частички от тези 1-3 процента. Но това са и пари върху пари, похарчени без полза за нашата икономика, които НЗОК и държавата трябва да отклонят от други ресори... И в същото време това са и допълнителни огромни количества биологични отпадъци (каквито са маските, ръкавици и какви ли не още лични предпазни средства), които замърсяват природата и трябва да се отстраняват/неутрализират... Проклети да са всички глобални дизайнери на тази простотия К-19!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оставете поне учениците на мира!

    26 Авг 2021 22:48ч.

    Както е известно Израел е държавата с най-голям % ваксинирани, в която всеки ден имат над 6-7 000 нови случаи от К-19 (делта или там какъвто нов вариант и да е), като 80% от тези нови заболяли са напълно ваксинирани! В Палестина пък, до която заради ембаргото не достигат ваксини, почти няма нови случаи! Така че оставете на мира и децата, и пенсионерите, и медиците, и учителите! Справихте се с академиците - след ваксинациите в БАН са ни починали 5 академика! Оставете поне учениците на мира! А ако наистина мислите за здравето на българския народ - нека да внесат руска ваксина, която реално би запазила живота на хората, и то на пенсионерите, които масово я предпочитат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сатанистка пача

    27 Авг 2021 0:11ч.

    Настояваме всеки ден децата да се тестват по два пъти с бъркане в носа. А на седмица по един бустер с Файзера ! Ваша янка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Желев Желязко

    27 Авг 2021 0:47ч.

    И тут Киса Воробьянинов понял, что сейчас его будут бить - возможно, даже ногами...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И аз настоявам

    27 Авг 2021 10:45ч.

    подчертано настоявам да Ви кажа, на всички учители и "експерти" като тази госпожа на снимката да им се бърка у нослето колкото пъти бъркат и на децата. Да няма ден в който се тестват децата и да не се тестват всчики учители и екперти от районни инспекторати и от министерството. До един! Всички с един аршин нали така? Тестваш дете - тестваш учител! А да видим кой ще издържи повече и кой първи ще отмени мерките?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи