П. Стоянов: Сянката на менторите от ДСБ още тежи над реформаторите

П. Стоянов: Сянката на менторите от ДСБ още тежи над реформаторите
"Реформаторският блок трябва да спре с колебанията си по отношение на това кого да подкрепи. Нашият Реформаторски блок три пъти досега е подавал ръка на ГЕРБ и три пъти си я е прибирал. С това шизофренно поведение трябва да се спре", смята бившият президент Петър Стоянов.
<p>Според него трябва да има повече яснота, ако РБ не иска да работи с Бойко Борисов.</p> <p>&quot;Реформаторският блок трябва да каже също толкова ясно какво трябва да се направи, ако кабинетът падне. Подобна отговорна позиция ще заслужи уважение&quot;, убеден е бившият президент.&nbsp;</p> <p>Според него сянката на менторите от ДСБ още тежи над реформаторите.&nbsp;</p> <p>&quot;Способността на ДСБ да се възползва максимално от &quot;законните&quot; си възможности, за да постигне своите цели, сигурно е стреснала нейните съюзници.</p> <p>Лично мое мнение е, че именно на ДСБ се полагаше да бъдат най-компромисни, в известен смисъл най-смирени&quot;, коментира Стоянов.</p>

Коментари

  • Живко

    30 Май 2014 16:26ч.

    Шизофренията не е временно състояние, тя е неизлечима болест. Но това господин адвокатът няма откъде да го знае. Олицетворението на това психическо заболяване го видяхме миналото лято.В лицето на един облечен в усмирителна риза злощастник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kp. Kapaкaчaнoв

    30 Май 2014 17:57ч.

    Сянката на ДС и БКП-олигархията са затулили изцяло ДС-катъра \&quot;Виктор\&quot;, известен и като \&quot;Пипи - шантониновото чорапогащниче\&quot;!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петре, петрееее...

    30 Май 2014 18:30ч.

    Скрий се моля те...навремето ти вярвах, но ти стана за посмешище.Моля те скрий се и си остави малко достойнство поне за децата си!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сериозно?

    30 Май 2014 19:28ч.

    Този човек отдавна изгуби легитимността си пред синята част от народа. Можете да чуете разнообразни епитети за него от хората, чиито интереси някога представляваше... За добро или за лошо тези хора сега се представляват само от ДСБ, която остана единствената адекватна, добре организирана партия с разумно ръководство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи