Момчил Неков: Другарят Станишев сам заяви, че ще се откаже от мястото си в ЕП

Момчил Неков: Другарят Станишев сам заяви, че ще се откаже от мястото си в ЕП
"БСП не е на ръководството, тя е на всички членове", заяви Момчил Неков, който с преференциален вот изпревари лидера на партията Сергей Станишев.
<p>Младият социалист, наричан &bdquo;техническа грешка&quot; от ръководството (номерът му съвпада с номера на КБ в бюлетината), заяви, че е спечелил 34 хиляди гласа с &quot;искреност, непринуденост, с това, че съм млад - явно им е харесал профилът, в който се представям&quot;.</p> <p>&quot;Хората искат да видят човек като тях в политиката&quot;, коментира новият евродепутат.</p> <p>По думите му да си неизвестен не означава да си неизбираем.</p> <p>&quot;Има много известни и неизбираеми хора&quot;, отбеляза Неков.</p> <p>&quot;Това е Изборният кодекс на Мая, той сработи. Самата преференция сработи. Той даде надежда на хората, че не са безгласна буква&quot;, коментира Неков и призна, че се &quot;изплъзнал&quot; от неизбираемото иначе място.</p> <p>Неков твърди, че от &quot;Позитано&quot; не са го притискали да се откаже.</p> <p>&quot;Ние сме в една листа, другарят Станишев заяви още преди кампанията, че ще даде първото си място. Ние имаме обща цел&quot;, заяви Неков и добави, че все още не е разговарял с лидера на партията.<br /> &nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • Незнайко

    30 Май 2014 18:34ч.

    Да Д-я СтаниШев заяви,че няма да е депутат в ЕС още преди това, аз се питам защо му трябваше да се бута в тая листа и кой нормален би гласувал за такава листа? Той е печелил НИКОГА и НИКАКВИ ИЗБОРИ! Освен ХIX00-я конгрес на партията, където са отишли все ОТБРАНИ кадри :) Гласовете сега отварят писанията за него да се излее парата на съпартииците и.т.н.., пък като наближи конгреса ще се потопи ген.сека :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи