Холандия прекрати разследването на катастрофата на малайзийския самолет

Холандия прекрати разследването на катастрофата на малайзийския самолет
Предвид влошаващата се ситуация в Източна Украина, Холандия спира издирването на останки от жертви на катастрофата на малайзийския самолет. Премиерът на Холандия Марк Рюте обеща на семействата на жертвите, че издирването ще бъде възобновено в бъдещ подходящ момент.
<p>&quot;Германският канцлер Ангела Меркел призова в телефонен разговор руския президент Владимир Путин да работи за стабилизирането на Украйна&quot;, съобщи в комюнике германското правителство. Меркел изразила загриженост, че сепаратистите се снабдяват през Русия.&nbsp;</p> <p>Канада наложи нови санкции на Русия с аргумента, че Москва продължава да играе роля за събитията в Украйна. Новите икономически санкции засягат 22 компании, които работят основно в банковата сфера.&nbsp;</p>

Коментари

  • .

    07 Авг 2014 17:33ч.

    Дали не е заради това, че се убедиха, че самолета не е свален от руснаците?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • въпросче

    07 Авг 2014 17:34ч.

    Тезата, че по самолета е стреляно от друг самолет отдавна беше изказана от КАНАДСКИ експерт с УКРАИНСКИ произход, който ПРЪВ Е ПРИСТИГНАЛ на местопроизшествието. Дори да не попитаме кой и защо е отклонил курса на самолета, кой и защо започна да бълва помия още преди телата на загиналите да паднат на земята, редно е да се запитаме - защо едната страна представи фактология, а другата - само шашмалогия? Къде са снимките от американските разузнавателни спътници? Къде са другите обективни факти?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи