Георги Кадиев: Борис Бонев взема 4000 лв. от участие в управлението на общински фонд, докато Терзиев се възмущава. Това е лицемерие

Георги Кадиев: Борис Бонев взема 4000 лв. от участие в управлението на общински фонд, докато Терзиев се възмущава. Това е лицемерие

Георги Кадиев във Фейсбук:

Слушам по бТВ Васил Терзиев, който обяснява как управителните съвети на разни общински фондове имат повече членове, отколкото служители.

Прав е.

Това обаче не пречи на водача на листата на ПП-ДБ-Спаси София Борис Бонев да кисне в съвета за управление на Столичния общински приватизационен фонд и да прибира по 3-4 хил.лв. на месец без никаква работа.

Знам това, защото някога и на мен го предлагаха (отказах).

Ето това е лицемерие.

След като сте същите като тях, не ми се правете на реформатори.

 

 

 

Коментари

  • Вили

    19 Окт 2023 23:57ч.

    На Васко Терзията правилно му разчепкаха родословното дърво и БКП+ДС-обвързаностите му! А защо за Бобо Бонев се мълчи?! Иначе Бобо беше най-върлия подръжник за удължаване на концесията на Соф.вода за още 35 години за френската Веолия! За да дерат от гърба на софиянци €5-6 млрд. на година чиста спекулативна печалба за Франция! Също предлагаше и увеличение на цените на билетите за градския траспорт! Комисионните които е получил от инсталирането на абсолютно ненужните бутони за зелен сигнал за ПЕШЕХОДЦИТЕ - за осуряване на незаконно предимство на общинските чиниовнически лимузини за сметка на създаване на неудобства и престъпни препядствия за инвалиди, следпи, възрастни и майки с колички?! Отделно са комисионните поделени с мъпета Контрера за разхитителството от над 100млн.лв. за камерите в траспорта и милионите за годишна поддръжка и милионите за таксите за GSM-операторите за безжичното предаване на видеосигнала в реално време в неидентифициран чужбински сървер, релизирайнки противоконституционно следене на гражданите без съдебно разрешение! А другите общински далавери, комисионни, ивеличения на общинските данъци такси, които е замесен и планира Бобо и хомо-дружинката, с която движи непрекъснато, са особено отвратителни с агресивната защита на Бобо от неудобните въпроси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • по темата "Веолия" (Софийска Вода)

    20 Окт 2023 6:49ч.

    контролира достъпа до питейна вода на София, където живее около 70 % от населението на страната, и много по-голям % от работоспособното ни население. Много лесно могат да ни "разболеят" от нещо, или да обработват със стерилизиращ химикал като Fluoride. А ние ще си се чудимЕ до Второ Пришествие, защо се раждат все по-малко деца / защо почти всяка двойка има проблеми с възпроизводството... Питейната вода е национален СТРАТЕГИЧЕСКИ ресурс и трябва да се контролира от държавата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Veolia

    20 Окт 2023 6:50ч.

    "Софийска Вода" ежедневно извършва "профилактика" (спира водата) поне на един софийски квартал. Всеки ден си правят сухи тренировки за деня, в който могат да ни врътнат кранчето както това се случи преди една седмица в Газа... Преди години "Веолия" е била изгонена с ритници от Монтреал, Квебек (където хората не плащат за питейна вода, защото общината поема всички разходи - градът е разположен на остров в реката Св. Лаврентий, вода в изобилие, остава само обработката и... а в Квебек са против флуорната профилактика). Късмет, че завладяха водата на Софийската община с такива толерантни лобисти като Б. Бонев...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Софийска Централна Баня и Музея на София

    20 Окт 2023 7:08ч.

    С мощното участие на Борис Бонев преди няколко години общинската фирма "СофПроект" обяви/след това прекрати архитектурен конкурс за уж мащабна реконструкция на сградата на Софийска Централна Баня и Музея на София. Събраха идеите на участниците и ... спряха проекта, защото от години не се занимавали с арх. конкурси, освен това "попаднали на перспективен концесионер (от Япония)", който да "направи ремонта" и да поеме експлоатацията на минералния извор в центъра на столицата... Ако си мислим, че ДПМ (Дънди Прешъс Метълс) ни ограбва подземните ресурси, то как стои въпроса с това концесионерско начинание? И до кога такива агенти на чуждо влияние като Борис Бонев ще прекрояват всичко в София, спасявайки я?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николай II

    20 Окт 2023 10:08ч.

    Това е право в целта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вода за продан / Water Makes Money (2010)

    20 Окт 2023 18:52ч.

    https://youtu.be/UpaBljWlzHE?si=yPHtgq4ETuIPu_Eb

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво са се нахилили тия!

    20 Окт 2023 5:46ч.

    Няма да ги бъде! Амин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво са се нахилили тия! 20 Окт 2023 5:46ч.

    20 Окт 2023 19:00ч.

    Любов ли бе, да я опишеш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    20 Окт 2023 9:00ч.

    За Кадиев 4000лв за жълти стотинки, ама за пролетарий като Бобето това си е пара ... Нема как да ги откаже, мама ще го счупи от бой вкъщи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Америка за България

    20 Окт 2023 10:10ч.

    Само 4000 лева? Колко нули има зад тази цифра?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БСП за Спаси София

    20 Окт 2023 10:16ч.

    И Иван Таков мези гювеч. Даже повече от Бонев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 20 Окт 2023 10:16ч. И Иван Таков мези гювеч. Даже повече от Бонев.

    20 Окт 2023 18:54ч.

    Аха, гледам, че и Мартичка е в кюпа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    21 Окт 2023 9:36ч.

    Жална ни майка, ако такива ни управляват! Бонев съм го виждала няколко пъти, другия го мернах случайно преди ден, ми той едва мърмореше нещо. Баси и милионера!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шиши

    21 Окт 2023 18:57ч.

    Браво Кадиев! Значи за пред хората лаем, а зад гърба им печелим!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи