Дърева: В момента не можем да говорим за предсрочни избори

Дърева: В момента не можем да говорим за предсрочни избори
В момента не можем да говорим за предсрочни избори, каза пред БНР Велислава Дърева, журналист и член на НС на БСП, и добави, че в парламента конфигурацията не е променена.
<p>По думите й в Народното събрание има две партии, които имат интерес от бързи избори - ГЕРБ и ДПС, &bdquo;но не мисля, че ДПС ще се подаде на изкушението&quot;.&nbsp;</p> <p>&bdquo;Атака&quot; в никакъв случай няма да бърза с предсрочни избори, защото е в много трудно положение и оттук нататък винаги ще присъстват в парламента&quot;, добави тя.&nbsp;</p> <p>Според Дърева пред това правителство има много сериозни неща, които трябва да се свършат. Едното от тях бил &bdquo;Южен поток&quot;.&nbsp;<br /> &bdquo;Ако то не реши въпроса с &bdquo;Южен поток&quot;, тръбата е ни заобиколи. И тук не става въпрос за някакви руски интереси, а за нашите собствени. Това е една от причините, заради които няма да се бърза с предсрочни избори&quot;, подчерта Дърева.&nbsp;</p> <p>Тя изрази своята убеденост, че БСП ще успее да излезе от тежкото състояние, в което се намира в момента. Това ръководство има да свърши много важни неща, каза още тя.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • Джейнс Ривю

    30 Май 2014 2:03ч.

    По повод постинга на ГРАЖДАНИН - Да дойдат белите престилки да приберат избягалия си пациент \\\&quot;джейнс ревю\\\&quot;!!! Моля ви побрзайте,.... Въпросният комунист ГРАЖДАНИН да обясни защо комунистите се целуваха с Рибентроп, а после маршируваха с Хайнц Гудериан на общ парада на победата в Брест, само ГОДИНА и ПолОВИНА преди да им го ОТЦЕПИ ЗДРАВО на 22 юни 41 година и да ги НАДРИСКА в ГРАНИЧАНАТА ПОЛОСА докато си обуваха ОСВОБОДИТЕЛНИТЕ БОТУШКИ, на много красноармейци БУТУШКИТЕ са ИМ ГОРЯЛИ на краката защото немците ги били с ПРАВО МЕРЕНЕ докато ония ТИЧАЛИ ПО БЕЛИ ГАЩИ! Егати излагацията и тия нямат оправяне мужиците и до ден днешен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    30 Май 2014 7:55ч.

    И този хиподрил тъгува за Южен поток. За интернационални дружби и мафиоти-братя. Каква гнус !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи