Борисов към Радев: Откъде знаеш кой ще е новият главен прокурор? (видео)

Борисов към Радев: Откъде знаеш кой ще е новият главен прокурор? (видео)
Бойко Борисов: Днес президентът Радев казва, че най-важните ми думи щели да бъдат пред новия главен прокурор. Откъде знаеш кой ще е новият главен прокурор? Кой ще е той и защо точно моите думи. За твоите думи да попитат - за торбичките на Пламен Узунов -Пловдивски, или Копринката. Може първо този нов главен прокурор тях да попита. Или за всичките ти там далавери на твоя кръг”

 

"Очаквахме, че поне на днешния ден, този, който по Конституция е призван при острия дебат на политическите партии – защото това е смисълът на  демокрацията, целта на президентската институция, ще успее да потуши неразбирателствата". Това заяви в Пловдив бившият премиер Бойко Борисов в отговор на острите критики на президента Радев. 

 

"Имали сме такива президенти като д-р Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов, Плевнелиев, които при такива кризи са успявали да намалят напрежението, да правят срещи и накрая да излезе държавата от кризата. Защото днес – когато сме в Пловдив – всички помним историята. Кой е бил най-против Съединението на България и кои в момента имат изгода България да е толкова безпомощна", подчерта Борисов. 

 

"Минах покрай стадионите на Пловдив, по 3-4 работника, не строят Околовръстното, колко се направи, площадът, Базиликата, всеки един обект знам защо и как. Вместо днес само да си честитим празника и всеки от днес само да каже какво значи Съединение. Ние проведохме най-успешното председателство. Но Съединението, Радев, не е само да си гледаш твоите хора, а другите да са ти лоши. То значи да направиш така че с най-големите си врагове или политически противници да можеш да говориш. Вече няма да оставям ненаказана лъжа или нападка. Нови избори идват, така ли ще продължаваме, попита лидерът на ГЕРБ.

 

Днес той отива и казва как вижда съдебната система. Телефоните на неговите съветници стояха 1-2 преди съдебните решения да излязат и ги проверяват дали ще му харесат. Днес президентът Радев казва, че най-важните ми думи щели да бъдат пред новия главен прокурор. Откъде знаеш кой ще е новият главен прокурор? Кой ще е той и защо точно моите думи. За твоите думи да попитат - за торбичките на Пламен Узунов -Пловдивски, или Копринката. Може първо този нов главен прокурор тях да попита. Или за всичките ти там далавери на твоя кръг”, посочи Борисов.

 

 

 

 

 

Лидерът на ГЕРБ допълни: „Той отсега знае какви задачи ще даде и на главния прокурор. Затова е този зор да се сменят прокурорите. Мен не ме е страх. Толкова много неща мога да кажа на новия главен прокурор за Радев и неговата компания, че разговорът ще тръгне в друга посока”, каза Борисов.

 

Ами какво каза по темата, че зам.-председателят на НС да предлага по половин милион лева за депутат, коментирай какво са направили твоите хора днес. Нито един, нито другия ми е симпатичен, но или единия укрива престъпление, или другия - това е такава корупция, не съм чувал да има такава някъде. Ами да се върнем назад, кой каза, че управлява протестите от интернет с пари, защо беше най-важен законът за НСО, за да се оголи главният прокурор, да стана лесна мишена", допълни той. 

 

Отново на Радев бил му виновен бюджетът, хем да си направи пиар, хем нищо да не направи, че зам.-министъра на БСП си управлява. Абдикираха от най-важната си задача, те убиха ваксинационния план, дразнеха се, че съм измислил "зелените коридори", каза Борисов.

 

Надявам се, че в Пловдив няма да допуснете да затварят бизнеси без да ги обезпечават. Ние затваряхме, защото светът не знаеше какво става. Затова затваряхме. Нямаше лекарства, нямаше ваксини. Но дадохме пари на всичкия бизнес, включително на свободните професии, по 5, по 6 милиона. Сега има казват който иска да си вземе кредит. Направете си тази нова политическа партия около Радев. Как ще затварят бизнес?", отчете още председателят на ГЕРБ.

 

"Строителството всичко замря. Децата още не знаят ще учат ли, а майките, бащите, не знаят как да си направят програмата. Спомняте ли си, понеже виждам, особено тези микрофони, колко репортажи имахте за цените на горивата? Помните ли Христо Иванов пред МС? Вие минавали ли сте покрай бензиностанции да видите цените? С по две-три стотинки тогава се вдигаше и правиха репортажи. Газта се вдигна със 101%, вдигна се тихомълком хлябът, но няма репортажи, Радев трябва да излезе успешен до изборите. Сега ще видите и с тока какво ще стане. Колко помощи дадохме на селското стопанство? Миналата година в кризата само пет пъти давахме помощи, сега няма нищо. В коя сфера? И вместо днес да каже, кой с опита си, нещо да се направи, вече темата корупция се пренесе в парламента. Там се купуват депутати и се правят кабинети със суми от по 500 000. Ето това са те. И мълчанието на агнетата, тишина. И Тошко Йорданов каза, че тя пише едни цифри на листчета, управлението на листчетата на Румен Радев, това се прави в момента. След новите избори се надявам Пловдив, като един от градовете на интелектуалците и поетите, да мислят хората не с емоциите си, а повече с разума си. Съединението прави силата. И Господ го е казал - всяко разединение отвътре, е пагубно. Каква е вината на ГЕРБ? Че по техните правила сме първа политическа сила. И честни ли им са правилата? Радев призна, че без да се броят квитанциите от машините, изборът е манипулиран. За един ден преброиха 99,2%, а за три дни броиха 0,8%. Това са фактите", коментира още Бойко Борисов.

 

"Тошко Йорданов си каза как са искали да му разцепят партията, накарах да ми свалят записа от БНР, не повярвах. Но той го каза. Победих Дончева на изборите в София за кмет, те нямат победа срещу мен. Кой им даде тези огромни пари да купуват депутати. И ако аз не повдигна тази тема, няма кой. Но Борисов не пропусна, нали? Освен мен той няма политически противник. Зад нас стоят 650 000 души, стояли са и 1,5 млн. и пак ще стоят, те видяха за какво става въпрос. "Тракия" плаче за трета лента, не се говори нищо, само дай да купим пенсионерите. Ами децата с уврежданията? Има ли го това, за което майките идваха при нас? Манолова вкарала ли го е това увеличение? Тя си изгради популярността върху нещастието на тези хора. Киро ще прави партия. Ами да прави. Много хубави работи направиха в държавата, партия ще правят. Исках да е празнично, да дам и аз на политическия опонент заслуженото, да намалим заедно напрежението. План за възстановяването, няма го. Ние още план нямаме, другите държави похарчиха парите", завърши Бойко Борисов.

 

Това знаете ли откога е така? СДС не си спомням, аз не си спомням партия сама да е правила правителство в съзнателната ми политическа кариера. Аз съм правил правителство на малцинство, покажете му на Радев, правил съм и в коалиция с РБ. И почва сега той, ама те не могат сами. Направихме тогава коалиция. После с патриотите, противоположни партии бяхме, но изкарахме 4 години. Какво умно ни каза той днес? Че без първата политическа сила, какво? Избор след избор ГЕРБ печели, това е оценката на народа. Кой компромат, който ми спретнаха неговите хора, не е станал достояние на всички българи. Едното е снимка, някой ме е заснел, докато спя самичък, отворил вратата и щракнал. Другото е някой снимал, докато ме няма. Прекрасен компромат направи и въпреки това народът си гласува за нас", коментира Борисов думи на Радев.

 

"Безсилие, страх, че ще загуби изборите. Видя хаоса, в който вкара секторите. Той преди това трябва да отговаря за търговия с влияние, на телефоните на неговите хора излизаха съдебни решения, Пламен Узунов се разхождаше като абсолютен мафиот с торбички, идва, вижда листчето, прибира. По-притеснителното е, че той знае кой ще е следващият главен прокурор и как ще бъде избран, това явно му липсва, да не нарежда само на Рашков и прокурорът да задържа политическите му противници. От цялото нещо ще му остане тази реплика. Той ме плаши или мисли, че ме притеснява със следващия главен прокурор. Нали имаше разделение на властите? Попитахте ли го откъде знае кой ще е следващият главен прокурор? Той плаши, диктаторът плаши политическите си опоненти. Дойдох до тук само, за да му отговоря. И чух, че младежите са тук, сложих цветята на паметника и дойдох да му отговоря. Откъде-накъде ще плаши държавен глава най-голямата политическа партия в опозиция? Откъде-накъде?, попита той.

 

Бившият премиер коментира и проведените парламентарни избори. „Ние сме разединени защо? Каква е вината на ГЕРБ? Че сме първа политическа сила по техните правила? А честни ли са им правилата? Защо, след като дори и Радев призна, че без да се броят квитанциите от машините, изборът е манипулиран?”, посочи той.

 

 

 

Източник: "Труд"

 

 

 

 

 

 


 

Коментари

 • зелен чорап от НАТО

  06 Sep 2021 17:12ч.

  Като шеф на ГЕРБ Тиквата може да накара своята ПГ да поиска импийчмънт за Льотчика, защото с наглото си изявление за следващия главен прокурор директно нарушава конституционното разделение на властите и се бърка в независимата съдебна власт. Наглостта на самозабравилия се диктатор, узурпирал цялата власт, кара дори Тиквата да изглежда като дребен джебчия пред терорист от Ал Кайда!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мутрос

  06 Sep 2021 17:23ч.

  се е запенил и ще се удави в собствената си пяна. Или ще получи апоплектичен удар.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  06 Sep 2021 17:31ч.

  Обикновените хора не бяха допускали, че може да има такава огромна корупция каквато Борисов създаде. Но беше обсебил всички власти и се считаше за недосегаем. А сега той ще ни говори за корупция!!! Не се спря даже на празника. Все Президента му е виновен, понеже стриктно спазва Конституцията и това го съсипвало. Борисов не е за затвора, толкова е неадекватен, че му е нужно спешно лечение. Ако беше малко по-умен, още преди година щеше да изчезне от България и да ни освободи от нескончаемите си глупавви изяви. Сега със сигурност ще отвърне хората от ГЕРБ и ще я съсипе, а там макар и малко има и почтени хора.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 3,14К

  06 Sep 2021 17:33ч.

  Защо бе Дачков?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Христо

  06 Sep 2021 17:45ч.

  Проф. Стив Ханке: „Един и същ кукловод дърпа конците на Борисов, Нинова и Радев.”

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да не забравяме какво се случва на 6 септември. Да помним кой беше "за" и кой "против" Съединението. И на този ден пак се ядем - Борисов - Радев и обратно !

  06 Sep 2021 17:49ч.

  На 6 септември 1885 година е извършено Съединението на Княжество България с Източна Румелия. Освободителката на България Русия се разгневява на българите, а руският император Александър III се обръща към турския султан с настояване да въведе редовна османска армия и да възстанови статуквото. Русия е тази, която нареди на своя съюзник Сърбия да удари България в гръб и така да възстанови споразумението от Берлинския кангрес, същият който беше виновен за разделението на Отечеството. Русия си изтегли офицерите за да бъде разгромена току що създадената българска войска. През 1975 г. военният кореспондент Артур фон Хун споделя с германското общество и изненадата си от огромния напредък, който българите са постигнали само за 6-7 години след Освобождението си: приветливи и некорумпирани български гранични служители, говорещи немски и френски, новопоявилите се в северозападна България спретнати и чисти хотели с европейско обслужване и разнообразно меню, отбелязва с възторг новите пътища и добрите комуникации: „При пътуването ми за София срещнах още много други неща, които са най-доброто доказателство, че българите не са спали от времето на освобождението си, а са работили твърде много. Признаци на цивилизацията и напредъка са пощенските кутии, които намерих почти във всичките по-големи села. В турското време не видях нито една диря от пощенски кутии в България.“ Той е смаян, че в България „има превъзходни училища, добро съдебно производство и изрядна администрация“ и с удивление добавя: „Младата държава спести за шест години 43,5 милиона златни лева… Другите държави не могат да спестят ни една продупчена пара, не могат дори да си покрият разноските, а правят ежегодно борч.“ Но защо Русия е против Съединението? Години анред и не случайно ни бе внушавано, включително в училище, че ние българите имаме робска психика. Но ето какво пише германският познавач на Балканите и Русия: „Че България не е Туркмения, която може да се управлява просто с камшик, това Русия трябваше да знае.“ – пише Артур фон Хун. И продължава: „Ако другите не са знаели туй нещо, то е простимо. Но за Русия не е простимо, защото България беше за нея през цял един век главната точка за източната ѝ политика. Русия, следователно, трябваше да познава България и българския народ, както себе си. Но не това беше случаят. Руските дипломати не изучиха добре характера на българския народ, та затова се излъгаха горчиво. Те мислеха, че ще могат да управляват българите с камшик, както татарите и туркмените. Не господа, руски дипломати, българите не са родени за камшик и робство, а за самостоятелен, свободен живот. Лозунгът на българския народ е: „Свобода, независимост и България за себе си.“

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от НАТО

  06 Sep 2021 17:52ч.

  На тоя велик ден, много по-велик от 3 март, двамата генерали освиниха Мрежата с поредните си замеряния с кал.Като един от мнозинството българи, непонасящи нито един от двамата, съм омерзен от това.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • София

  06 Sep 2021 18:00ч.

  До кога ще ни занимавате с тоя невменяем шопар ? Слушаме глупости , простотиии и нагли лъжи повече от 12 годивни , превърна прекрасната ни страна в кочина , крайно време е да бъде озаптен !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КАЗАНО

  06 Sep 2021 18:01ч.

  "Кой ще е той и защо точно моите думи. За твоите думи да попитат - за торбичките на Пламен Узунов -Пловдивски, или Копринката. Може първо този нов главен прокурор тях да попита. Или за всичките ти там далавери на твоя кръг” .................... Боко Боко, нали имаш Гешев, защо ти е нов прокурор? Гешев да ги съди, не се ли сещаш, че сега твоят човек е прокурор, ако той не ги осъди..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ввв

  06 Sep 2021 18:04ч.

  Тоя пак слага думи в устата като проста улична интригантка, резидента не казвал кой ще е. Друг е въпроса че (п)Резидента синергетик с дневния ред на САЩ шари фифти фити торбички и никой не моее го барне...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • https://narod.bg/2021/09/06/narod-bg-подава-сигнал-към-спецов-бойко-запо/

  06 Sep 2021 18:06ч.

  Пачките на Бацко!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  06 Sep 2021 18:54ч.

  На тоя велик ден, много по-велик от 3 март, двамата генерали освиниха Мрежата с поредните си замеряния с кал.Като един от мнозинството българи, непонасящи нито един от двамата, съм омерзен от това. какъв генерал е твоята Тиква, на коя армия е генерал ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сия Диева

  06 Sep 2021 19:02ч.

  Няма никаква статия за исканото отстраняване на шефа на СГС. Дали има някакво руско влияние и тук?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  06 Sep 2021 19:03ч.

  Корупцията засяга всеки един човек по отделно, начинът на корумпиране на човека е вътрешен, въпрос на избор. Проблемът с корупцията е когато стане организирана до степен, че завзема цялата власт, както прави Радев. Има голяма разлика между това при едно дълго управление, без да нарушаваш Конституцията, да се надушат някакви крастави магарета и да правят заедно бизнес на ръба на закона. Това винаги се случва и историята е доказала, че няма организация, дори основана от най-безкористните светли личности, която с времето да не е отстъпила, да не се е корумпирала, важи за всички цивилизации и култури. Който ви каже, че не се случва, нека посочи исторически пример за нещо, което не се е дискредитирало, няма да открие такъв. Това, което хората трябва все пак да възпират е частни случаи като на Радев - лице облечено в най-висока политическа власт, буквално да нападне останалите власти и открито да назначава навсякъде свои хора. Единствената институция, която не е подвластна на Радев и задкулисията зад него е институцията на гравния прокурор и той се пресяга открито към нея. Радев в момента като президент изкриви напълно конституционната роля, дадена на президентството, той действа против демокрацията и авторитета, който Конституцията дава на другите субекти в политическия живот. Иска му се той да надделее над всички, има очевидно партии на неговия личен протест, които се „създадоха под неговия юмрук“, цитирам г-жа Атанасова. Партии, които открито го боготворят като субект, който едва ли не поради някакви лични свои качества има правото да се кара на всички като малки деца, понеже само той е почтен. Ако бяха успели да получат мнозинство, ако Манолова беше успяла да стане кмет на София, след като обезглавиха всички институции и ако посегнат и на главния прокурор, просто ние ще се окажем в друг тип държавно управление. Действително щеше да бъде точно това, в което обвиняваха предишните - институции, които няма да се помръднат без изричната заповед отгоре. Борисов е прав и за медиите, медиите мълчат за много неща, защото Радев трябва да спечели избори. След това изведнъж задържаното напрежение ще избухне и задължителните ваксинации и напрежението в службите за сигурност и за цената на енергията и за ужасните назначения на Радев. Но представяте ли си с овладени медии, служби, прокуратура, как ще се противопоставяте? Висшият съдебен съвет избира главния прокурор, Гешев е избран по правилата. Наистина, откъде Радев знае, че ще изберат някой различен от Цацаров или Гешев? Радев дори не се крие, заблудени фанатици...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Христо

  06 Sep 2021 19:04ч.

  Парадоксално, но точно Бойче казва това, коеко мисирките и нааканите протессъри знаят вече, но не могат и не искат да си признаят каква простотия направиха със счупването на държавата... Честито, съединение на България! (на летеца не чесситя, той е виновен за днешвото разделение и омраза...шапкарска му работа)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Flick

  06 Sep 2021 19:05ч.

  Крайно време е за усмирителната риза!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от НАТО

  06 Sep 2021 19:26ч.

  Лудия, кравешкият ти възторг по натовеца е вече патология.При цялата му противност Тиквата никога не е изричал това: " Главното сега е постигането на синергия със стратегическия дневен ред на САЩ", Румен Радев, 10 юли 2021, конференция Три морета. Всеки, възхваляващ тоя пудел на американската посланичка, няма нищо общо с българщината.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от НАТО

  06 Sep 2021 19:35ч.

  Кукловодите на бб най-добре е сега да го дадат курбан ,защото след като спечели втория мандат Радев освен тиквата на тиквата ще иска много повече,а така само могат да добавят голям плюс

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  06 Sep 2021 19:53ч.

  Да си спомним думите му пред напусналите Родината, за собствено благоденствие, май беше в гр. ЧИКАГО. А обръщението беше към повечето останали в нея! "Менталност"! Е, какво друго?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  06 Sep 2021 20:03ч.

  Този който 12 години съсипва Родината ни така не се спря и в този светъл ден! Страх го е за пълните чекмеджета за които вече 4 месеца няма пълнене. Трябва повече да се стрхува за здравето си, защото погледнато от страни си е направо пътник, няма да изкара дълго. Той нали си е прост, така и неразбра, че Президента е с много нива над него. Освен това Радев се бори за възтановяване на държавата, да има поне малко справедливост и свобода, каквато се загуби през тези 12 години. Рабира се слугите на мафията са озверели и пишат лъжи, инсинуации и глупости, даже и в този сайт. Неповторим е мръсния Чорап който пуска само тъпи клишета, той и друго неможе!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тома Илков

  06 Sep 2021 20:18ч.

  Плевнелиев ще го пуснат отново в надпреварата за президент.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Я, зеленият чорап се клонирал ...

  06 Sep 2021 20:20ч.

  И сега не се знае кой е истинския ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  06 Sep 2021 20:46ч.

  на 06.09.2021 в 20:18 И каква разлика виждаш между Радев и Плевнелиев, която да не е в полза на Плевнелиев? И Плевнелиев се радваше като малко дете на самолетчетата на НАТО, все едно гледа хвърчила и той доста натискаше за каквото там беше подкован, но тропането му с крак беше търпимо и никога не е преминавало границите на Конституцията. А Борисов беше принуден да плаща данък на онези кукувици, които снасят яйцата си навсякъде и в лявото ив дясното, точно за да стоят поне малко мирни. Понеже те мирни не седят, все пак шефовете им се изживяват за господарите на света. Обаче като минат границите някак се озоваваха извън управлението или не получаваха втори мандат. Сега ето ви го освободения от контрол Радев, сам юнак на коня, какви ги върши. Направиха му и клонирани партньори, за да не се съобразява с никой.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 555

  06 Sep 2021 20:59ч.

  Думите на един между бедрен триъгълник като борисов, не са в състояние да очернят президентът Радев! Тиквата от Банкя няма полезен ход!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • михайлов

  06 Sep 2021 21:35ч.

  Абе зелен чорап от НАТО,що не четеш внимателно какво е казал Президента,а четеш измислишльотините на кауна БМБ ! Казал е : следващия прокурор !!! А кауна си прииначава,както му е удобно !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СМЕХХХ

  06 Sep 2021 21:51ч.

  Не новият, а следващият! Не знае кой ще е, но явно предполага, че няма да е твое леке! Изобщо на тиквата и тиквичките трябва да им се обяснява като на малки деца!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поручик Галицин

  06 Sep 2021 22:15ч.

  Лелееееееееееееее, каква разлика между двамата!!! Единия е много далече от другия и визуално и интелектуално и етично!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван

  06 Sep 2021 22:24ч.

  Радев нарушава всеки ден конституцията. Не може президент да дава мнения за главния прокурор просто защото не му изнася доказателствата за аферата с Грипените да са в прокуратурата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Българина

  06 Sep 2021 22:34ч.

  Докато чичко Бойко и президент Радев 'си го мерят', БГ затъва. Газ - нагоре, ток - нагоре, влезеш в бакалията - ВСИЧКО нагоре! А те си го мерят на @КОЙ е по-по-най! Отврат!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin

  06 Sep 2021 22:56ч.

  Кой го интересува какво бил казал този тулуп ? И какво толкова може да каже един еднокнижник ? И защо всеки ден е така старателно цитиран като щедро финансираната чалга музика ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Просто решение

  06 Sep 2021 23:37ч.

  Тъп въпрос,който е зададен от типичен тъпанар,но неограничено безсрамен при това. Мизансценът е ясен. Един криминален боклук се бори за кожата си и се опитва с всякакви средства да обработва, дори индиректно, обществено мнение.Отговорът е пределно прост. Въобще не е необходимо да се знае името на конкретния нов главен прокурор. Всеки (кой да е) средноподготвен юрист, който заема тази длъжност, след запознаване с фактически материал, стъпвайки на материалния закон и съвестта си, без никакви затруднения ще изготви крайно убедителен обвинителен акт, с който ще аргументира близкото познанство на БХ с Бай Ставри.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  07 Sep 2021 9:06ч.

  Двамата да излезнат на тепиха и в честен двубой да определят кой от тях е прав. Пред публика, за да е демократично.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  07 Sep 2021 9:11ч.

  До "Да не забравяме какво се случва на 6 септември. Да помним кой беше "за" и кой "против" Съединението. И на този ден пак се ядем - Борисов - Радев и обратно ! на 06.09.2021 в 17:49 " Ей, боклук! Да си затваряш лайняната уста от която излизаха коловете на които бяхте набучени през ануса 500 години, мършо! А Банкянския див селянин е вашата очевидна долна генетика...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи