Велизар Енчев: В кабинета има организирана престъпна група, търгуваща с европейски паспорти

Велизар Енчев: В кабинета има организирана престъпна група, търгуваща с европейски паспорти
Френският „Нувел обсерватьор“ написа черно на бяло: ВМРО е замесена в криминална търговия с български паспорти, а лидерът й и негово протеже в Агенцията за българите в чужбина дълбоко са бъркали в кацата с меда! В резултат на което стотици македонци и албанци от Македония и Косово незаконнно са влезли в Евросъюза, а в черната каса на „Пиротска“ влезли десетки милиони евро, написа във "Фейсбук" бившият депутат и председател на движението за радикална промяна "Българска пролет" Велизар Енчев.


Вместо медиите да гърмят, Народното събрание да създаде анкетна комисия, а военният министър да дава обяснения в прокуратурата, в България цари пълна тишина. И нито един тв водещ не смее да зададе този въпрос на вицето Красимир Каракачанов. Тази сутрин Виктор Николаев отново обгрижи евродепутата на ВМРО Ангел Джамбазки и отново забрави да го попита за публикацията на френското издание. Да не говоря за държавните БНТ и БНР, в които Каракачанов и неговата чета са пълновластни господари.

 

При това публикацията на френските журналисти не е новина за българската аудитория. Още преди четири години Агенция БГНЕС изнесе същата информация, а през 2017 година сайтът „Афера“ бе цензуриран от Централната избирателна комисия заради публикуването на тези разкрития по време на парламентарните избори.

 

Имам сериозни съмнения и е време да ги изрека на глас: На „Пиротска“ се е настанила шайка мафиоти, търгуваща не само с патриотичната кауза, но и с европейското гражданство. И тъй като у нас полицаите, следователите и прокурорите са безсилни пред лицето Красимир Каракачанов, което е вицепремиер и военен министър, налага се спешно да сезирам европейските институции в Брюксел и Европол.

 

Време е Европейският съюз да разбере, че в българското правителство има организирана престъпна група, заради която България не бива да бъде допускана до системата „Шенген“. Докато член на Европейския съюз, при това временно председателстващ същия съюз, е управляван от престъпна група, търгуваща с европейски паспорти, нейните външни и вътрешни граници са незащитени, заявява Енчев.

 

 

 

 

Коментари

 • В. Николова

  29 Март 2018 17:16ч.

  Опаа, това е моята тема. Надявам се че няма да ми изтрият пак коментара защото не е според бъл пропаганда . Но аз откога пиша тази истина тук , В Македония и Албания се шетат българи и с пари примамват македонците да се пишат българи за да кажат "вижте, те признават че са българи и какво малцинство имаме ..." На македонците в Албания обещават безплатно висше образование ако се пишат българи , а те визамат паспортите и духват по Европата . Да не пиша че никой от тях не се чувства българин . България трябва да бъде съдена за това престъпление . г-н Милен Врабевски пък шета по училищата там и промива мозъците на децата и се надява да оправят демографския сриф на България като ги привиква тук . И господина от снимката върши подобни неща като шпионин който слухти там . Няма никъде такава държава която да раздава паспорите си като семки и бонбонки . Съд за такива и такава държава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до В. Николова

  29 Март 2018 19:08ч.

  Стринке, динамиката на живота и шумотевицата предизвиква стрес у Вас. Чувствате се преуморена и изнервена. Не пренасяйте настроението си на другите, те не го заслужават. Излезте сред природата, ще почувствате обновяващата й сила. Вижте се с приятели. И продължете към психиaтрията. Поздрави, д-р Стефанов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В. Николова

  29 Март 2018 20:36ч.

  Това ли е коментарът ви по статията "иди на психиатър" . Вашия коментар моля за раздавачите на бъл паспорти . Типично по български недостойно и мръсно обръщение правите . Всъщност статията трябва да се казва "Как и по какъв начин получихме бъл малцинство в Албания и Македония " . Истината ще излезе на яве рано или късно ...и ще си платите . Но трябва независими чужди журналисти да разнищят как , по какъв начин и с какви цели българи раздават паспорти . И същите да получат европейски съд заради престъпленията си . Друг начин няма . В бг цари цензура за това и сте до Уганда по свобода на словото .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до В. Николова

  29 Март 2018 21:18ч.

  Стринке, Вашата злост не се отразява добре на Вас самата. Вие упорито преследвате своята линия, и както ще покаже времето - напразно. Разходка сред природата или отпускащи и релаксиращи духовни практики ще ви заредят с енергия. В размишления по пътя си, ще стигнете до местния център за психично здраве. И там Ви очакват: Държавна психиатрична болница – Карлуково, Обл. Ловеч, общ. Луковит, с. Карлуково, п. код 5782, Гара Карлуково, 0697/2337 – централа; 0697/5035 – факс. Поздрави, доктор Стефанов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В. Николова

  29 Март 2018 22:41ч.

  За психиатър сте вие бягащи от реалността . Аз го питам, има статия , но лудото си е в друг свят на друга планета . Жалко създанийце

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До николова

  30 Март 2018 10:17ч.

  От къде черпите дълбоките си познания върху дейността на "човека от снимката"? Може би сте троен агент на службите? Или просто се нуждаете от специализирано лечение?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • анонимен

  30 Март 2018 10:39ч.

  атаката срещу Каракачанов е защото не допусна изменението на Закона за българското гражданство, предложен от ДПС

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • анонимен2

  30 Март 2018 13:30ч.

  Стефанов, не се прави на доктор. От космоса личи, че си едно обикновено магаре.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи