Читатели на “Гласове”: Контрабандист, милиционер, контрабандист, милиционер! Гугутки! 😂😂

Читатели на “Гласове”: Контрабандист, милиционер, контрабандист, милиционер! Гугутки! 😂😂

Радев: Връзки между Живко Коцев и контрабандисти е подигравка с държавността. Какъв главен секретар на МВР си, ако не знаеш с кого влизаш гол в сауната?!. "В сауна и баня разговорите не могат да се подслушват и това се е правило даже в СССР от бъдещата "демократична" общност !"; "Само се изумявам, че са се снимали, за другото не се учудвам. Тия не знаят ли, че каквото снимаш със смартфон или таблет, е потенциално в разузнаването"; "Тези снимки са правени с такава цел. "Има те и тебе там. Ако аз потъна, идваш с мен"; "ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА! И тя е само за богатите!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Жълтохубавец

Ех, каква драма...Едната по старата мафия надцаква зараждащата се жълтопаветна мафия. Но имам лошото усещане че америкосите ще подкрепят поне не явно жълтоидиотите...защото много обичат противопоставящия се модел по принципа Дивиде ет импера- Рзделяй и владей ..Но нали не си правите илюзии че тия фойерверки не са станли с разрешението на америкосите...напротив дори са поощрили това.

 

В различни светове живеем...

5-6 години му трябват на човек с минимална заплата(725лв нето),само за да му минат тези пари през ръцете. А за да ги спести, при условие че заделя 30% от дохода си: над 15 години. Господин гл. секретар ги получава като подарък от частно лице да си ги носи на китката, защото е много симпатичен, навярно. Уличаващи факти нямало, ама загубил моралната битка. Познавам хора, навремето за 2 грама марихуана им съсипаха живота същите тези ченгесари, осъдени, лежаха по затвори,сега не могат да си намерят работа. А г-н секретар излиза в болнични с идеята ,че ще му се размине. И да не му се размине, ще му намерят място някъде, ако не в МВР, на държавна работа където не се работи, а се взимат прилични пари и после прилична пенсия. Тотална несправедливост, за какви морални битки говорим изобщо. Да идва който е нужно: русниците, китайците, джихадистите, ако трябва, народен съд, 2-3 века робство, изчистваме се от паразити и почваме да градим държава на ново...

 

Манол Кехая

Добре бе, пич, не ми философствай. Кой според теб е дал снимките.

 

thenewone

Същността на нещата е, че снимачите са на върха на властта. Ако шлосерът Иван беше направил снимки на пачките на стругаря Петър, нямаше да бъде толкова миризливо. Но да се правя на претръпнал, демек колко съм ги виждал аз такива, колко съм ги тиквал в панделата, че на мен ли тия, че аз им знам схемите - единият заснема другия, а третият заснема и двамата, не. Не съм претръпнал.

 

Ооо, да

Тези снимки са правени с такава цел. "Има те и тебе там. Ако аз потъна, идваш с мен".

 

прави ми впечатление, че политиците се правят на разсеяни, все едно тези снимки ги няма

Дали не е защото се притесняват да не лъснат и те на кадър с кученце и пачки? Тези на снимките очевидно са познавали мнозина.

 

 

Тихомир Томов

В сауна и баня разговорите не могат да се подслушват и това се е правило даже в СССР от бъдещата "демократична " общност !

 

Ауууу, жива да не бях!

Ама много са сладки двамата на снимката в леглото!🧑‍🤝‍🧑 Контрабандист, милиционер, контрабандист, милиционер! Гугутки!

 

Петър

И този е Главен Секретар?? До къде ще потъваме?? 😂😂

 

аз искам кученцето

Тези пачки да не са великденсските добавки за пенсионерите?

 

Кученцето е клонинг на Щирлиц, агент провокатор и шпионин на Путин. То е организирило цялата афера само за да дискредитира Добрите Сили

За сетен път злият и кървав, закусващ с бебета и невръстни трансджендъри тиран се опитва да дискредитира нашия славен свободен и обединен съюз на щастливите евроидиоти.

 

Мимето

Най-жалък в цялата тая работа е Бойко Рашков, дето се пенявеше, че ще унищожи гербаджийската мафия, представлявана от Борисов.

 

Поро

Ха Ха Бойко е готвел Бойко на бавен огън а тъпите полицаи са суровите дърва

 

Спиноза

Само се изумявам, че са се снимали, за другото не се учудвам. Тия не знаят ли, че каквото снимаш със смартфон или таблет, е потенциално в разузнаването.

 

Мислещ

Уважаеми читатели на "Гласове " искам да ви успокоя , че в митниците, МВР , в правителството , в парламента , в правосъдната система и във всички институции без изключение , отдавна е така- пълно разложение и никакъв морал и ще става още по- зле. За това сме виновни всички ние, включително и аз. И понеже сме заели ролята на публика, от време не време ни се подхвърля някакъв скандал. Подхвърля се на правосъдието някой или някои, които толкова са се компрометирали , че вече са непотребни .Възмущаваме се и псуваме с пълно основание. После спим спокойно. А тези , които организират шоуто, прибират печалбите и вече подготвят следващата партида . Приятно гледане !

 

"Когато преди десет месеца връчвах мандата на г-н Денков го призовах да не го реализира, заради антидемократичните заявки в записа на заседанието на ПП. Въпреки това кабинетът беше създаден и той се провали – от властолюбие и корист"

Като се сетя, че Байдън спомена името на тоя Кирчо и не доумявам, кои са реално властта, кои са всъщност политиците ни, не само нашите, изобщо!

 

Няма кой да си посипе главата с пепел.

Кой ни ги натресе? Този, който казва: "не нося отговорност"!

 

smb

Натресъл ти ги, ама някой е гласувал за тях. Бойко кой ти го натресе? А Пеевски? Тошко и Коцето кой ти ги натресе? А Яне Янев, Волен Сидеров, Мая Манолова и Каракачанов? Ами Иван Костов и Симеон Сакскобургготски кой ти ги натресе? Все някой друг е виновен и то завинаги и постоянно...

 

thenewone

Ние си ги натресохме, аз, Вие и т.н. Когато президентът гласува, неговият глас е точно толкова значим, колкото моя, Вашия и т.н. Ако гласуваме. Това е ясно за всеки малко от малко мислещ индивид. Но, обяснете ми, моля, каква работо Ви върши това безкрайно глупаво прехвърляне на вина и отговорност върху президента. И каква очаквате да се свърши занапред. Моля.

 

Ghost

Солунската митница е институция.

 

бай Бай

който не е разбрал това представлява демокрацията! В началато на нашата демокрация 1991 -1992г. излезе една книжка малка, но много интересна 20 далавери и корупционни скандала в ФРГ. Та същата тая книжка много ясно описваше шмекериите на политиците с бизнесмените, мафиотите и служителите на сигурноста. Сега връщайк исе на зад виждам и разбирам че всичко което бе описано там за черните партийн икаси, подкупите, авантите от държавните поръчка се случват и тук към едно само че с балкански привкус!! ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА! И тя е само за богатите!

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

 • А къде е Рашков ?

  09 Апр 2024 12:45ч.

  Що не му се чува коментара за снимките по медиите ? Къде се е скрил ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  09 Апр 2024 13:29ч.

  Рашков е най-жалката и най-тъжната част. Тъжна, защото цялата му дълга кариера е била по върховете на управлението на МВР и държавата ни. Има и академична кариера, което прави нещата още по-жалки и по-тъжни. В неговата персона в тази история се фокусират всички уродливи явления в обществото ни - корупция, наглост и безсрамие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Клюкарка

  09 Апр 2024 14:46ч.

  Ясно , че Рашков е кръстника , ПП - ДБ тата са сватбарите , но не ми е ясно кой го играе жената и кой мъжа в тази сладка любовна двойка - Живко или баш контрабандиста . Кученцето как се казва , женско ли е , мъжко ли е или джендърче ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мимето

  09 Апр 2024 13:33ч.

  Вътрешният министър на Кирил Петков (Бойко Рашков), главният секретар на МВР при Николай Денков (Живко Коцев) и назначената от Асен Василев шефка на митниците(Петя Банова) са новото лице на мафията в България. Това е по логиката на завинаги бившия финансов министър Асенчо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  09 Апр 2024 13:34ч.

  тези пачки да не са фалшиви селският цирк продължава и всичко това е в резултат на вашето гласуване вие сте ги пратили там и сега никои да не писка и да се учудва всичко е закономерно

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Митрофанова

  09 Апр 2024 13:50ч.

  А тука форума е рубладжия, комунист...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  09 Апр 2024 13:56ч.

  И тук-там некой гей.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Митрофанова

  09 Апр 2024 14:00ч.

  Селски, я раздуй какво е джендър.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На майка ти синът

  09 Апр 2024 20:23ч.

  какво друго.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до "Митрофанова"

  09 Апр 2024 21:01ч.

  Ами премести се във форума посланник , джендър , посланник , джендър , че да си дойдете на думата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • РУБЛАДЖИЯ

  09 Апр 2024 15:41ч.

  Спешно отваряне на Белене ! И първият "посетител" там-"Дамаджаната"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прости хора сте рубладжиите

  09 Апр 2024 19:01ч.

  Какво Белене бълнуваш, бе ? Тука всичките сте за Орландовци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  28 Апр 2024 4:22ч.

  А, немой с лошо! Знаеш ли какво пише на входа на Орландовци: "И ние бяхме като вас, и вий ще дойдете при нас!"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БАЧЕ КИКЕ

  09 Апр 2024 20:55ч.

  А на драгите "обективни" медии КОЙ им даде снимките и ЗАЩО? М? ТОВА защо никой не пита? Още древните са казали. Най- важният въпрос е- QUI BONO? Кой има полза. Просто е.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Заглавието ви е тъпо!

  10 Апр 2024 17:53ч.

  Много по истинско щеше да бъде - Зад всеки политик има поне по един контрабандист.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Админ

  11 Апр 2024 2:08ч.

  моабет да стане...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • С.Т.

  14 Апр 2024 8:21ч.

  Изборите се фалшифицират, подписките за референдуми се пренебрегват, на походите за мир никой не обръща внимание. Какво точно зависи от нас, че да сме виновни? Гласуваш, не гласуваш – все тая. Ще ти спуснат поредната марионетка и ще кажат, че си я избрал ти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  28 Апр 2024 4:24ч.

  Проблем с подписките и референдумите бледнее пред проблема с повиквателните! Яжте гъби! По-скъпи са от бананите и къде-къде по-ефективни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  28 Апр 2024 4:18ч.

  И какво и е на снимката?! Просто два дизайнера в сауна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи