Читатели на “Гласове”: ДБ с 8% от гласували 40% има нахалството да дава тон на външната политика. Кой си ти, че да говориш от името на българския народ?

Читатели на “Гласове”: ДБ с 8% от гласували 40% има нахалството да дава тон на външната политика. Кой си ти, че да говориш от името на българския народ?

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

ГЕРБ и ДБ внесоха проекторешения за даване на тежко оръжие на Украйна. Христо Иванов за Радев: Който не иска да подкрепяме Украйна и санкциите, работи Русия да надделее

"До вчера един председател не можаха да си изберат, не са приели бюджета, не са оправили пенсиите и се захванаха с оръжието за Украйна. А после, защо хората не отивали да гласуват. Ами няма да идат!";  "С такива политици война не ни трябва"; "Въпросът вече не е да се избегне страданието, а кой ще страда най-много!"; "Екстремизмът отгоре поражда екстремизъм отдолу": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

бизонитес

ДБ с 8%от гласували 40% или3-4%от гласоподавателите има нахалството да дава тон на външната политика.....ако на знае да знае ,че като обяваваме война на САЩи Англия народните депутати викат ура и мятят шапки......после леле защо Русия ни обяви война........

 

Пак сме от страната на булката

Нямам коментар

 

НЯМА

До вчера един председател не можаха да си изберат, не са приели бюджета, не са оправили пенсиите и се захванаха с оръжието за Украйна. А после, защо хората не отивали да гласуват. Ами няма да идат!

 

Отвратен

А липсата на суверенитет обезсмисля всички държавни институции. Държавните органи представляват външния интерес, подреден вече добре в наднационални институции, неизбрани от никого. Това обяснява защо 70% от българиет не гласуват! Въпросът е ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ?!

 

Отвратен

Решенията, които засягат България не се вземат от попадналитте поради конюнктурата в НС. Те се спускат от чиновниците и войнолюбците в Брюксел и щаб-квартирата на НАТО. От там идват и средства, удобни за раздаване, от там се инсталират на най-важните постове в държавата персони, които не отстояват българските национални интереси! България не е парламентарна република.

 

Foxxxy

Няма ли кой да ги махне тези ? Щял бил да помага на урките . Кой си ти че да говориш от името на българския народ ? Кого представляват всъщност тези , че искат да вкарат България във реална война ???

 

Поручик Галицин

Христо Иванов и Даниел Митов да заминават да се бият в Украйна за Зеленски.

 

ДБ в Украйна

Предлагам да изпратим на Украйна цялата парламентарна група на ДБ, заедно с Плевнелиев и Паси. Много се надявам веднага да ги изпратят на фронта. Тази военна помощ никак не е малка, защото тези хора са едно от най-отровните оръжия, с които нашата изстрадала България е унищожавана от години.

 

Мери

Клетата ми родина е в ръцете на Кюлчета, Двойни граждани, Засмени инфлуета от Карловските кални бани и пр. додатъци.... Прелюбопитен факт - защо няма новини по телевизиите за положението в наводнените селища... Или предизборната ви кампания мина! Грозна гледка!

 

Кон пасе тор ки

Тази зима плащаме сметките за компенсациите за ковида с компенсации за енергийна бедност. Догодина ще дойде сметката за енергийните компенсации и подозирам, че ще трябват компенсации за хранителна бедност. Изобщо живеем си в една компенсаторна икономика.

 

майор Майор

С такива политици война не ни трябва.

 

анонимен

кои ви е избрал да разпределяте нашите пари спрете оръжието за украина и направете финансов одит сащ запалиха конфликта сега те да плащат

 

Woland

Тези временно управляващи България не знаят ли , че са на гости. Управляват все едно са завинаги закотвени на тази позиция. Повече смирение не е излишно за тях. Позволява им се да управляват , но това е ОТГОВОРНОСТ.

 

33 години по-късно - пак същото, този път от капиталистите

Върнахме се към социалистическите лозунги от реалния соц. Тогава често звучаха подобни тиради за колективно затягане на колани по интернационални подбуди, въпреки поначало оптимистичните пропагандни опорки.

 

Четящ

След като разграбиха всичко ще се опитат да ни върнат при модела на управление на Тодор Живков, но без никакви социални придобивки за местните аборигени. За мен "пряка демокрация" ще ни извади от блатото или ще прекрати тази безсмислена агония.

 

Мери

ДОПЪЛНЕНИЕ: Как нямате грам милост за този объркан, оскотял от простотия и бедност народ, за децата, за бебетата, за старците, за болните, за здравите....за простите, за умните, за добрите, за лошите, за работливите, за мързеливите!

 

мислещ

Войната следва своя естествен ход и вече никой от основните играчи не се опитва да го промени.Въпросът вече не е да се избегне страданието, а кой ще страда най- много!

 

Новият

Световен ред, почуква на вратата. Украйна е поредната стъпка.

 

Американци, радвайте се на Путин, докато го има

Следващия няма да е продукт на Перестройката, останал с впечатлението, че в т.нар. "Западна" т.нар. "цивилизация" има нещо нормално.

 

Читател

Екстремизмът отгоре поражда екстремизъм отдолу.

 

Необичаен

Белия хетеросексуален англосаксонски мъж умря! Да живее политкоректния цветнокож емигрант ,роден в страната,която го е приела, с широки разбирания за сексуалността на другите. God save каквото е останало от разума на тези хорица.....

 

 

 

Коментари

 • Копейкин

  25 Окт 2022 21:30ч.

  с 10-те си процента лумпени ли да дава тон ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Копейкин" има 10 % поне

  25 Окт 2022 23:34ч.

  а американската подлога с визия на неандерталец облечен зорлем в лошо скроен костщм и толкова няма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Необичаен

  25 Окт 2022 22:03ч.

  Явно съм пропуснал хейта,но нейсе. Та на въпроса. Миналата седмица излезе една статия в която се разглеждаше употребата на ирански дронове с радиус на действие от 1000-2000 км. И леко намекваха,че.те могат да достигнат източноевропейските страни членки на НАТО. Сещайте се кой влиза в това число.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  25 Окт 2022 22:11ч.

  Няма да имаш това щастие да ударят България, евреите им занулиха завода на вашите ирански другари, спи спокойно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kisyova

  25 Окт 2022 22:32ч.

  А Русия занули байрактарите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  25 Окт 2022 22:48ч.

  Работи си завода в Турция и изнася дронове за Украйна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Странно, защото

  25 Окт 2022 23:37ч.

  ако евреите наистиня бяха "занулили" завод в Иран, сега Израел би бил тотално "занулен". Ама айде - карай да върви... Удари още 2 шльокавици и продължавай с фейка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • лалю

  25 Окт 2022 23:03ч.

  Нормално е елита да дава тон. Умните му предложения ще бъдат одобрени от Болшинството народни представители и така визионерските пориви на градцаката десница ще бъдат претворени в славни дела!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "елитът" ни отдавна даде тон...

  26 Окт 2022 10:23ч.

  още на 28 март т.г. https://glasove.com/novini/bivshi-ministri-na-otbranata-prizovavat-balgariya-speshno-da-pomogne-za-otbranata-na-ukrayna

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нашите продажници ще пращат

  25 Окт 2022 23:14ч.

  оръжието,което е на минимум за нашата отбрана и като се обезарожим и ще викаме ела мечко да ни изядеш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • colibri

  26 Окт 2022 6:23ч.

  "Странно"е, че има партии в бълг.парламент, които искат на практика да отслабят армията. Надяват се, че бързо ще стане замяната на оръжие-това не става от днес за утре.При соца чужди войски имаше само за учения-след това си заминаваха. Сега има постоянни бази на НАТО, но затова армията ни има недостиг на личен състав! Случайност? Не мисля.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тука сме настръхнали срещу курубсията

  26 Окт 2022 8:36ч.

  а не правим сметка колко по-тежко престъпление срещу народа и държвата е въвличането във война - огромни човешки жертви и ранени, неописуемо разрушени градове..., заради политическото оцеляване на един тулуп и жалката комплексарщина на един посредствен адвокат с небългарски антропологични черти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Случаен непознат

  26 Окт 2022 23:25ч.

  Сектата ДеБъ се държи изключително нагло и арогантно все едно държавата им принадлежи при положение, че дори не са изкарали поне 50+ % на избори. Като толкова много искат да пратят оръжие нека те да идат, защото в една война е важен човешката капацитет, тъй като без него оръжията, техниката и т.н на бойното поле не са пречка за противника.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  27 Окт 2022 15:28ч.

  ДБ и БВ, също като балтийските джуджета, се мислят нещо за умни и гледат да диктуват на по-силните, "смелите" си въжделения, но на чуждо дупе. Хай, организирайте се твърдо с мекия и на фронта, освободете ни ни от боклуци-филантропи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи