Златомир Иванов-Баретата е в тежко шоково състояние

Златомир Иванов-Баретата е в тежко шоково състояние
Златомир Иванов – Златко Баретата, е в тежко шоково състояние в „Пирогов”, след като бе прострелян тази сутрин пред Съдебната палата. Това съобщи хирургът от "Пирогов" д-р Стоян Сопотенски, цитиран от Агенция “Фокус”.
<p><em>Той е след огнестрелно нараняване, с увреда на органи в корема. Няма куршуми в корема, има проникващи наранявания, с увреда на тънко черво, дебело черво, пикочен мехур, както и кръв в корема. Той е в шоково състояние вследствие кръвозагубата. Има увреждания и на крайниците</em>, каза хирургът.</p> <p>Травматолозите от "Пирогов" са обработили раните на крайниците на Златомир Иванов. Той има огнестрелно счупване на бедро и огнестрелно счупване на подбедрица.</p> <p>Златомир Иванов беше прострелян с четири куршума тези сутрин около 9,30 ч. на влизане в Съдебната палата. Ранен е и неговият бодигард Атанас Станков, който е стрелял по посока на нападателите. Срещу тях е стреляно от таванското помещение на сградата, която се намира срещу Съдебната палата с малокалибрена пушка с оптика без заглушител, съобщи "Дарик".</p>

Коментари

  • ММ

    30 Яну 2013 3:29ч.

    Добра новина!Е,може да е още по-добра!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Томов

    30 Яну 2013 3:38ч.

    А къде е родната полиция-ни пази? Какво Цвъчко,ще каже сега,какви лакърдии ще ни разтяга?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не искам да ги знам

    30 Яну 2013 4:14ч.

    От привържениците на властта днес заявиха, че това е поредната симулация. Точно така каза по БТВ един от адвокатите на Бойко и Яне - някакъв Емил- приличаше на Кошлуков, но не беше той. Те очевидно се размножават чрез клетъчно деление. Нека тези мъже с меки китки застанат срещу оръжие за да научат какво е симулация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бяла Нощница

    30 Яну 2013 4:17ч.

    Мене ме интересува къде изчезна интервюто с генерала? :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • .........

    30 Яну 2013 5:05ч.

    дачков,Костов е стрелеца

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лопе де Вега

    30 Яну 2013 14:28ч.

    Някой освен мен да поздрави телохранителя г-н Станков и да му пожелае бързо оздравяване. Без значение кой кого пази, когато си се заел с тази работа, ти си длъжен да защитиш охранявания. Това е мъж, а не мишка, трепереща от ужас. Чест и слава! Така се работи професионално!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи