Цветанов: Арести в цялата страна заради покушението срещу Златко Баретата

Цветанов: Арести в цялата страна заради покушението срещу Златко Баретата
В цялата страна се извършват арести във връзка с разследването на покушението над Златомир Иванов-Баретата, съобщи вътрешният министър Цветанов, цитиран от "Дарик". По думите му двама от задържаните са много близки до Баретата, но все още няма основания да се твърди, че имат връзка с нападението. Цветанов заяви, че разследващите имат информация, че единият от арестуваните в Казанлък - Росен Драгнев-Капитана, е имал сериозен дълг към Баретата в размер на 3 млн. лева.
<p>&nbsp;</p> <p>В момента се извършват съвместни проверки на МВР и НАП, за да се провери дали това е така. Работи се по всички версии, цялото обкръжение около Златко Баретата се проверява, но все още не е ясно кой стои зад покушението срещу него, каза вътрешният министър Цветанов.</p>

Коментари

  • Ели

    12 Фев 2013 1:25ч.

    Ами, след като задържаните са много близки до Баретата, но все още няма основания да се твърди, че имат връзка с нападението, защо ги задържате? Това законно ли е или кой ти гледа закона?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодорка

    12 Фев 2013 2:44ч.

    В студиото на „Лице в лице” по bTV бившият служител на НСО Николай Марков хвърли бомбата, че докато е бил охранител и е охранявал Симеон Сакскобурготски, Бойко Борисов Е НЯМАЛО ПРАВО ДА СТЪПВА В ДЪРЖАВНА СГРАДА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И В СГРАДАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. Заповедта е била издадена към НСО от тогавашния шеф на НСО ген. Владимиров и е трябвало да бъде спазвана от хората на службата. Пред състава си ген. Владимиров е мотивирал заповедта с думите: „Защото е от ДРУГАТА СТРАНА!”. Борисов не можеше да влезе и в парламента и си пиеше отвън къфето с колеги от НСО, заяви Николай Марков. По това време Борисов е охранявал Симеон Сакскобурготски и Николай Марков говори за периода преди изборите, които печели Симеон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи