К. Стойчев: Цветанов ще бъде арестуван

К. Стойчев: Цветанов ще бъде арестуван
"Готов ли е или не е готов Цветанов никой не го интересува, той ще бъде арестуван. Какво изразява готовност, това не зависи от него. Или този човек няма мозък и не може да разбере какво става, или става дума за арогантност извън въображението". Това коментира пред БНР социологът Кънчо Стойчев по повод изявленията на Цветанов, включително и днес в ефира на Нова телевизия, че е готов да бъде разследван, дори и арестуван.
<p class="justified">Цветанов е извършил престъпление против демократичните устои на републиката, подчерта Стойчев. Подслушването е отнемане на нашата свобода, на нашата власт. Посегателството върху свободата на всеки един от нас е посегателство върху свободата на страната, коментира социологът. <em>За четири години един човек (Бойко Борисов &ndash; бел. ред.), със своето планетарно "Аз", успя да унищожи всичко що е държавност и всичко що е институция, </em>добави Кънчо Стойчев.</p> <p><em>Такова безобразие Европа не помни и образа ни в света аз не знам как ще го оправим</em>, смята социологът. Той изрази надежда в лицето на главния прокурор: <em>Цацаров не е просто и само една личност, главният прокурор е институция и ние възстановим ли тази институция, това ще доведе до възстановяване на втора, трета и така стъпка по стъпка ще възстановим институционалността в страната,</em> каза Стойчев.</p>

Коментари

  • МУТРИЛАНДИЯ

    19 Май 2013 19:58ч.

    Любимецът на бабите прибрал около 630 бона хонорар за участието си в кампанията на ГЕРБ, не платил и лев данък за тях „Потният идиот” – с тези думи Бойко Борисов наричал любимецът на няколко поколения българи Веселин Маринов, твърдят близки до бившия премиер. Причината за тази ненавист към Маринов била, че общият им приятел Цветан Цветанов уредил певецът да прибере около 630 хил. лева заради участията си в предизборната кампания на ГЕРБ. Всеобщият любимец закривал всяко едно от предизборните мероприятия и така бройката спряла на 42 концерта в страната като за всеки един от тях той вземал по 15 хил. лева, твърдят запознати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мики Рурк

    19 Май 2013 20:14ч.

    Поповод статията на Кънчо в ТЕМА ДЕЙЛИ>\r\n\r\nДо др.Стойчев. С радост научавам че ние от ГЕРБ бележим напредък бяхме фашисти сега вече сме нацисти/отварям скоба нацисти е абревиатура на националсоциалисти/ и се надявам в един светъл бъдещ момент да добием висшата форма на развитие а именно СОЦИАЛИСТИ.За др.Кънчо Стойчев мисля че предвид географското разположение на имотите му най точното определение е ЧОКОЙ или поточно единият от ЧОКОИТЕ.Пак в тоя край се подвизава като кандидат и неговата колежка която също научно ни кфалифицира като фашисти ,за да съм ясен говоря за Др.Буруджиева.Години наред я виждахме на екрана в качеството и на безпристрастен социолог.Днес разбираме че тя също е част от най прогресивната и качественна част от човечеството. За нея като дъщеря на убиец ние бяхме обикновенни фашисти.Драги Кънчо като деца си спомням че първото антифашистко въстание е Септемврийското като младеж вече в един момент разбрах че все пак първи е император Хайле Селасие /император на Етиопия/ воювал с фашистка Италия в далечната 1935 год. Историята обаче си прави шеги и ето ти една от тях. Пак в далечната 1974 год. младият тогава комунист и борец за социализъм Менгисту Хайле Мариам и приятели може би от политбюро го убиват и хвърлят с извинение в тоалетната яма до кабинета на младия комунист.Та казвам не винаги е хубаво да си първи. Но да се върнем на нашите овце-разбираме от отчета на ЦИК че ние българските нацисти сме над един милион- отрадно .И това явните а ние сигур имаме и засекретени.Как си я представяш аз да съм нацист а съпругата обикновенна фашистка , децата ми младата смяна -ами разбира се в ХИТЛЕРЮГЕНД. Днес във връзка с променената пол.обстановка си стягам бохчичката и чакам с примирение промяната на адресната регистрация/я Белене я Ловеч/ казват че има късметлии на които съдбата им се усмихва и ги пращат из Делиормана заравнявали терени за някаква капиталистическа игра и им раздавали безплатни голфове или нещо такова беше.Като четиво за през свободното време и лагерния огън си вземам \"КАПИТАЛЪТ първи том\".Както и да е сигурен съм че оттам ще изляза като съвършен социалист.Хайл Кънчо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мики Рурк

    19 Май 2013 20:24ч.

    Гос.Дачков не мисля че сайта ви печели подръжници на демократичната идея със статии на същества като Кънчовците. Прочетете статията му в ТЕМАДЕЙЛИ по мизерно нещо не съм чел в живота си.Там ние сме сравнявани с нацистите които като такива сега трябва да се разкайват.Не е посочено мястото за разкаяние но то се подразбира. както и да е от друга страна пък читателите ви ще могат да изпитат духовното удоволствие да общуват с тоя титан на платената социология.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мики Рурк

    19 Май 2013 20:30ч.

    Ето и линк към програмната статия на единия от Кънчовците. http://temadaily.bg/publication/10465-Сбогуване-с-ГЕРБ/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дариа

    19 Май 2013 21:31ч.

    Уважаеми Мики Рурк(това някакво раздвоение на личността ли е, що ли..), не берете грижа за това какви поддръжници печели сайта "Гласове", вие от герб си имате други по-важни теми за размисъл и за всички е ясно, че демократичната идея не е една от тях и никога няма да бъде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моника

    19 Май 2013 21:49ч.

    Така е,г–н Стойчев,но сякаш, вие забравяте,че ЕС е марионетка ръцете на управляващите в САЩ и дори да има становище за безбразията случващи се в България не би могъл да реагира адекватно.За съжаление фактите са такива иначе,не може да се обясни\"правдоподобното отричане\"на всички извършени престъпления от това лице и патрона му и упоритостта,с която продължават да искат да управляват.Това вече е олигофрения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Miki Rurk

    20 Май 2013 0:39ч.

    Уважаема Дариа в началото се стреснах помислих си че ми пише малката Дариа Станишева но съобразих че колкото и да е гениален таткото детето е малечко още.Пък и виж отдолу Моника как да не стане човек подозрителен.Сега за раздвоението или шизофренията нещо такова очаква Орешарски едните искат АЕЦ другите не ,едните са за плосък данък другият коалиционен партньор не.Обърни внимание тук не ти намеквам за третия той е доказано клиничен случай но в съчетание с първия се образува нещо много интересно написано с думи звучи НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТИ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Мики Рурк

    20 Май 2013 0:59ч.

    За каква демократична идея и за какви демократични устои говорите, господине. Сякаш досега рупор на демокрацията са били Цвъ Цвъ и Б. Б., които олайнявиха България с подслушвания, милиционерщина, корупция, рекет, контрабанда на нарокитици и цигари, тигри, самолети, лекари-убийци, Мишо Бирата, диктат над медиите...Вие къде сте живели. В някой собствен измислен свят, вероятно упойван от някоя поръчка за близък до ГЕРБ наш човек. Мястото на Цветанов е в затвора. За особено големи по мащаба си престъпления срещу демокрацията и гражданското общество. Не се съмнявайте, че този нечленоразделен милиционер ще се обзаведе с килия. Бойко ще го последва. Ще има и други. Проблемът е единствено с Фидосова. Тя може да влезе в затвора, само ако около нея бъде построен затвор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БАНДИТ БОЙКО

    20 Май 2013 1:25ч.

    ГЕРБ властваше 1330 дни. На фона на 1330-годишната българска история това е само една гримаса. Грозна гримаса. 1330 дни ГЕРБ властваше безразделно, безконтролно, арогантно и престъпно. Против Конституцията и законите. Против държавата, нацията, народа и човека. Съсипа икономиката, зачеркна националните интереси, оплячкоса държавата, разгроми бизнеса, погуби науката, унизи народа, смаза правосъдието, прегази всички права на човека – граждански, политически, икономически, социални; подмени парламентарната република с премиерски абсолютизъм, правото – с милиционерщина, политиката – с полицейщина, а полицейщината обяви за политика; превърна народа в негоден мат’рял, в куче, в парцал, в стадо, което лесно се води и кара (и стадото нямаше нищо против! – напротив, даже му подари гега, кучето махаше опашле, а мат’рялът повтаряше “Ние сме едни негодници”); взриви демократичните устои на държавата и я лашна 30 години назад – там, в пещерата на авторитаризма; наложи на обществото своите правила и закони – правилата и законите на мафията, на подземието, на чалгата във всичките нейни отблъскващи измерения; разврати обществото и му натрапи своето първобитно разбиране за политиката – като бой, смазване, премазване, унижение и публично поругание на опонента; обяви всеки мислещ за престъпник, а нацията – за организирана престъпна група, съставена от шайка лихвари, лентяи, грабители и алчни пенсионери, що изплюскали фискалния резерв. ГЕРБ и близнаците-братя Боко и Цоко извършиха това в нестихващ пристъп на маниакално величие, болезнен нарцисизъм, примитивна алчност, ненаситна лакомия, първобитен и атавистичен нагон да властват, да владеят, да подчиняват. ГЕРБ съсипа всичко, което докосна. Мога до утре да изреждам икономическите и социалните показатели на съсипията. Но главното е друго – ГЕРБ изгуби изборите морално. Боко и Цоко не разбират това. Поради духовна безпросветност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Tchovikov

    20 Май 2013 1:40ч.

    Кънчо едно време беше \"социалдемократ\". Сега е крупен и горд собственик на съоръжение, за най- елитарния спорт. Струващо, поне десетки милиони. Радвам се за него, но да каже как стават \"митаморфозите\". И вместо да каканиже в защита на кръговете съсипали морала и битието на България, да подари богатството си на пролетариата. А, и да публикува поне едно подслушване на \"невинен\",освен такива на подслушващите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един българин

    20 Май 2013 3:07ч.

    Като една грамофонна плоча се повреди, колкото и да я пускаш на грамофона все едно и също повтаря, както привържениците на тиквата и кратуната. Завалийте толкова могат, разсъдъкът (или другата дума е проумяване, както се е изразявал Св. Константин-Кирил Философ,) е непосилен за тях! Така ги е орисала третата орисница!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самуил

    20 Май 2013 3:28ч.

    Кънчо, готов ли си да бъдеш арестуван за фалшивите си социологически проувания? Какъв си ти за да се изказваш? Боклук неземен! Скрий се в кучи гъз! Ти си НИКОЙ! Пий хапчетата за кръвно, за да не вземеш да гръмнеш от злоба!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мики Рурк

    20 Май 2013 4:20ч.

    До БАНДИТ БОЙКО. Казваш Съсипа икономиката, зачеркна националните интереси, оплячкоса държавата, разгроми бизнеса, погуби науката, унизи народа, смаза правосъдието, прегази всички права на човека – граждански, политически, икономически, социални; подмени парламентарната република с премиерски абсолютизъм, правото – с милиционерщина, политиката – с полицейщина, а полицейщината обяви за политика\"\r\n\r\nДа ти напомня за тия 14 милиарда дълг те са отпреди тия 30 год за които говориш. За полицейщината не е лошо да си спомни побоя на младежите пред народното събрание,но хайде да приемем че тоя побой е бил оправдан имаше обаче един побой на миньорите от МАРИЦА ИЗТОК когато полицайте не просто биеха -те биеха паднали хора. За чалгата какво да ти кажа не съм забелязъл да е любимец на Славчо Трифонов а известно е че той е знамето на днешната бълг.чалга .истина обаче че дип тъй не ходеше на концерти и за разлика от др.Ленин лунната соната не му е била любима .Но пък се сщам за друг високо интелигентен национал социалист чийто любим композитор е Вагнер при него обаче на така наречения матриал се гледаше като гориво и източник суровини за сапунената промишленост.Други негови последователи пък гледаха на \"матряла\" като източник на протеини в свеневъдството. И хайде да ми обясниш какво имаш предвид с това \"Но главното е друго – ГЕРБ изгуби изборите морално\" явно нещо искаш да кажеш но ти е неудобно.Значи да имаш 97 гласа в парламента е морална загуба а да управляваш със 78 депутата /2005-2009/ е връх на представителната демокрация.И как при тази високоморална победа стана др.Станишев мин.председател на третото гласуване и то с гласовете на трима негодници от АТАКА ,щест месеца по късно обявени за доносници на ДС.И тъй като морала на новата ви коалиция е вън от съмнение бъди сигурна че някое влечуго ще предложи вота да бъде таен.Да изчакаме и ще видим и тогава ще дискутираме що е то таен вот и кога се използва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рурк мики

    20 Май 2013 6:44ч.

    "Мики Рурк" - ти си гладен, болен, обременен и изтъкан от мморе от комплекси!"Гербер" - чо, скрий се дълбоко, защото си лош мат`рял. В тази държава нормалните не са от ГЕРБ! А ако не си го разбрал и пишеш заради спорта - значи си два пъти по-тъп!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пенчо

    20 Май 2013 15:37ч.

    СТОЙЧЕВ,БУДА НАНЕСЕ НЕПОРАВИМИ ЩЕТИ И В БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ,ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН.ТОЙ ВКАРА В МОЗЪЦИТЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА,ЧЕ УСПЕШЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО МИЛИЦИОНЕР ИЛИ ТЪПАК КАТО ДВАМАТА С ЦВЪКА.СЕГА ще видите как в милиционерските училища ще има кандидати по 20-30 за 1 място.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гълъб Интернешънъл

    20 Май 2013 16:50ч.

    Кънчовците отдавна изгубиха по собствена воля правото да бъдат коментатори на каквото и да е освен на голф състезания. Ако тиранинът ББ им беше направил летище за чартъри край Балчик съвсем друга песен щяха да ни пеят сега - да си спомним колко бяха благи, когато се коментираше въпросният проект. БоклучЕта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до Мики Рурк

    20 Май 2013 19:47ч.

    ГЕРБ нямат 97 законно избрани депутати в новия Парламент! Защото на изборите гласуваха само 50% от избирателите, а ГЕРБ с фалшификациите събра 30% от тези 50% гласували избиратели. Това означава, че за ГЕРБ са гласували реално само 15% от избирателите - т.е. на този процент гласували за ГЕРБ избиратели съответстват само 36 депутатски места! За останалите 61 депутатски места на ГЕРБ няма подаден нито един глас на нито един избирател! Как може в Парламента да се намърдат по списък на Борисов 61 депутата, за които няма подаден нито един глас на нито един избирател? А в същото време стотици хиляди избиратели с реално подадени гласове остават без свой представител в Парламента? Това ли пише в Конституцията? Мястото на измамниците от ГЕРБ е в затвора!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Интересно

    24 Май 2013 7:39ч.

    Кънчо прокурор ли е станал? На всичкото отгоре, той е единственият, който знае за доказателства за подслушване - явно преди който и да било в правоохранителната система. Явно ГЕРБ са му врътнали някое кранче, за да ги мрази толкова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 39nNew

    26 Май 2013 0:05ч.

    герб може и да са всякакви и съм ПРОТИВ герб, защото е креатура на бкп. НО! кънчо стойчев е едно от най-миризливите лайна в хуманоидоподобна опаковка, които се подвизават на територията българия. моля, ако уважавате себе си нито го публикувайте, нито го четете, нито го коментирайте. това ще е едно кенефно упражнение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи