Червеняков: Търговията с гласове не е в дневния ред на обществото

Червеняков: Търговията с гласове не е в дневния ред на обществото
"Търговията с гласове не е на дневния ред на обществото. По-важно е решаването на наболелите проблеми на хората. Те трябва да се обсъждат", коментира пред БНТ Младен Червеняков. "Толкова сериозни, дълбоки и всеобхватни са държавните проблеми, които се задълбочиха от предишното управление, че сега са нужни усилията на цялото общество, за да се подобри положението на страната. Затова е изключително важно и нужно съставянето в най-кратки срокове на програмно правителство. Смятам, че при представянето на програмата на Пламен Орешарски, ще има и политици от ГЕРБ, които да я подкрепят", допълни Червеняков.
<p>По думите му всички политици в страната трябва да осъзнаят, че повече не можем да участваме в разпарчетосването на баницата на властта. Нужно е да се вземат спешни мерки.</p> <p>"Пред България има три пътя. Единият е да продължаваме да сме на дъното на ЕС. Другият е да минем в средата на европейските страни, където трябва да се подпомогне бизнесът и икономиката, а от там и качеството на живот. Най-оптимистичният вариант е да сме в първите десет държави, като тогава ще трябва да инвестираме в образованието, социалната политика и духовния сектор. Това е необходимо в момента на страната", категоричен бе той.</p> <p>"За първи път имаме възможност да направим правителство "за", а не "против", заяви Червеняков и призова за обединение.</p>

Коментари

  • ,,

    20 Май 2013 18:05ч.

    От централата на БСП вече диктуват към прокуратурата както присъдите, така и дневния ред на въпросите, с които да се занимават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БАНДИТ БОЙКО

    20 Май 2013 18:42ч.

    ГЕРБ изгуби изборите. Погромът е реален, победата – фиктивна. Драматичната мисъл за погрома успя да си пробие път дори до скудните умове на Борисов и Цветанов. Фиктивните “победители” тъй и не посмяха да си покажат спихнатите физиономии в нощта на изборите. В английската забавачка учехме една песничка, в която се разказваше за лошия дебел плъх (“bad fat rat”), който излочил млякото и се сврял в дупката. Поради страх от одюдюкване, липса на олигархични акламации и обичайната агресия на внезапно революционизирания медиен слугинаж. Довчерашни медийни питбули на ГЕРБ се прекамбичнаха вихрено в синхрон със своите магнати, изживяват се като флагмани на свободното слово, разбирано като свободно въртяща се палачинка.\r\nБоко и Цоко си мислят, че изгубиха изборите на 12 май.\r\nНищо подобно!\r\nГЕРБ не изгуби изборите на 12 май.\r\nНито на 11 май, заради Костинбродската афера.\r\nГЕРБ изгуби изборите през всичките години на своето властване. За управление и дума не може да става.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи