БСП, ДПС и "Атака" бойкотираха Нова телевизия заради Кулезич и Цветанов

БСП, ДПС и "Атака" бойкотираха Нова телевизия заради Кулезич и Цветанов
„Готов съм да ме арестуват още в сряда. Във вторник ще входирам молба, с която ще се откажа от имунитета си”, каза в предаването „На светло с Люба Кулезич” бившият вътрешен министър Цветан Цветанов. БСП, ДПС и "Атака" бойкотираха Нова телевизия заради предаването на Кулезич и участието на Цветанов. Те не се съгласили да участват в организиран от Кулезич дебат с бившия вътрешен министър, който прекара цял час в ефира на Нова телевизия. Люба Кулезич му беше организирала безплатна реклама в скъпо платеното ефирно време и не му зададе нито един неудобен въпрос.
<p>Тя беше организирала в предаването си подкрепа за Цветанов и бившите управляващи в лицето на Йордан Соколов, една от най-известните фигури на синьото управление на Иван Костов, който в последно време се превърна в щатен медиен адвокат на ГЕРБ.</p> <p>Цветан Цветанов за пореден път заяви готовност да бъде разследван и ако трябва да влезе в затвора, но отново на обясни защо досега не се е отказал от имунитета си и защо докато беше министър не насърчаваше с такъв стръв прокуратурата да го разследва.</p> <p>По думите му сме станали свидетели на един доста добре подготвен сценарий, в който през цялото време е било внушавано, че ГЕРБ готви манипулация на изборите, а Бойко Борисов бил представян като диктатор.</p> <p>На въпроса защо той самият е на прицел Цветанов отговори, че като министър на вътрешните работи е вложил много, за да се бори с организираната престъпност. <em>Това не се хареса. Припомнете си какво беше при нас и какво беше по време на Тройната коалиция</em>, каза той.</p> <p><em>Минимум с 5 процента бяхме ощетени на тези избори. Това стана след скандала с намерените бюлетини. Вотът на избирателите беше подменен, те бяха излъгани</em>, повтори още веднъж тезата на ГЕРБ Цветанов. Той съобщи, че ще бъдат сезирани и европейските институции, не само Върховния касационен съд.&nbsp;<em>Никой не си зададе въпроса как в последния момент в печатницата в Костинброд се намират бюлетини, включително за Външно министерство, част от които трябва да пътуват и до Австралия например. И какво е технологичното време за това</em>, отбеляза Цветанов.</p> <p>В случай, че изборите не бъдат касирани, ГЕРБ ще бъде конструктивна опозиция в парламента на зараждащата се нова тройна коалиция между &bdquo;Атака&rdquo;, ДПС и БСП, добави той.</p>

Коментари

  • а след тях и всички останали корумпета

    19 Май 2013 19:07ч.

    За мъртвец (имам предвид герб и герберастите) - или добро, или нищо... Ако някой се сеща за нещо добро, нека го спомене. Според мен най-доброто ще е да си заемат местата в затвора, които са им запазени...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    19 Май 2013 19:26ч.

    Бойко Борисов не е представян , а сам се държи като диктатор! А Цв. Можеше да прояви доблест и да се откаже от имунитета си веднага и да не причини 5 % допълнителни загуби! А що се отнася до Австралийските бюлетини, те сигурно са били изпратени на време! Турция е съвсем на близо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Умньо Боев

    19 Май 2013 19:29ч.

    "Припомнете си какво беше при нас и какво беше по време на Тройната коалиция" - kaза Цветанов. Ами припомняме си - при Тройната коалиция разследваха братя Галеви, а Вие др. Цветанов не можахте даже да ги арестувате след влизането на присъдата им в сила. Това помните ли го?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Брънза

    19 Май 2013 19:31ч.

    Този пак "входира", още не проумява, че от него нищо не зависи. И не той ще си исвали имунитета, а НС ще му го свали чрез гласуване по искане на прокуратурата. Как умилно сричаше горкият текстовете от закона! Ама то ако разчиташ на юристи като Фидоска и Цецка и на изкукуригали адвокатчета като Соколов, със сигурност ще стигнеш по-бързичко до решетките. Откъм вътрешната им страна. Така че: продавай отсега 1-2 апартамента, ще ти трябват пари за адвокати. И подготвяй матрак за двама. Защото и Боко скоро ще те последва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Паричко

    19 Май 2013 19:33ч.

    Ало, Гласове, рекламата в никакъв случай не беше безплатна! Кулезич се вихри като за последно, явно й е обещано сигурно убежище, след като и Нова ТВ я шутира. А това няма да закъснее. Помнете ми думата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • маг

    19 Май 2013 19:40ч.

    Може да си находчив,лъжец,манипулатор и мафиот,но не може това да остане безнаказано-рано или късно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българка Вера

    19 Май 2013 19:47ч.

    Кулезич е най-достойния журналист уважаеми! За разлика от платените............Може би сега ще обвините всички, които по-някакъв начин имат мнение по-въпроса за бюлетините и управлението на ПП „ГЕРБ„, което не се припокрива с тиражираното до момента, че са платени, защото не играят по свирката на новата тройна коалиция?!? КОЙ Е ПЛАТЕН В СЛУЧАЯ?!?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трол

    19 Май 2013 19:54ч.

    Потресаващо поведение на Кулезич. Пълно падение. Ники Дудука, когато все още беше фен на мутрата, и когато се водеше за най-големия апологет на ГЕРБ, не си е позволявал чак такова лизачество.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МУТРИЛАНДИЯ

    19 Май 2013 20:01ч.

    Любимецът на бабите прибрал около 630 бона хонорар за участието си в кампанията на ГЕРБ, не платил и лев данък за тях „Потният идиот” – с тези думи Бойко Борисов наричал любимецът на няколко поколения българи Веселин Маринов, твърдят близки до бившия премиер. Причината за тази ненавист към Маринов била, че общият им приятел Цветан Цветанов уредил певецът да прибере около 630 хил. лева заради участията си в предизборната кампания на ГЕРБ. Всеобщият любимец закривал всяко едно от предизборните мероприятия и така бройката спряла на 42 концерта в страната като за всеки един от тях той вземал по 15 хил. лева, твърдят запознати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВЕЧЕ НИЩО НЕ МИ Е ЧУДНО

    19 Май 2013 20:11ч.

    АЗ ПЪК НЕ СЪМ ЧУЛА В ЧУЖБИНА ДА ИМА ГРАДОВЕ КАТО КЪРДЖАЛИ ,ХАСКОВО И Т.Н.КЪДЕТО ГИ ВИДЯХМЕ НА СНИМКИТЕ НАДПИСАНИ ЗА ЕКСПЕДИЦИЯ ИЛИ СЪМ ПРОПУСНАЛА ЧАСА ПО ГЕОГРАФИЯ, ПАК НИ НАПРАВИХА НА ЛУДИ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • zritel

    19 Май 2013 20:16ч.

    Мнооооого съдиии станаха в тази България. Всеки се изживява като съдия , чете присъди .....! Многа съдиии, хилаво правосъдие!..... \\r\\n Ами точно това ни го казват и от Европа , ама кой то може го разбира. \\r\\nПродължавайте съдете , и ще бъдете съдени , но от оня ,в когото не вярвате. И от един друг в когото също не вярвате а експлоатирате по гнусен начин, нарича се НАРОД . Запомнете го!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Tzoni Kolev

    19 Май 2013 20:29ч.

    Buletinite za vanshno izobshto niamashe da patuvat ,te biaxa za ZIK.Kapish.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петрова

    19 Май 2013 20:44ч.

    Голямо падение за Нова телевизия ! Докато се усетят ,мислейки ,че тази омръзнала до смърт и противна жена им прави рейтинг,няма да им останат зрители.А следобед е и поредната акция на арменеца - когато навремето събирахме подписи в негова защита, не сме мислели, че ще има такъв залез в кариерата си. Не знам защо толкова подценяват интелекта на българина и 4 години ни поднасят едно и също - лее се простотия, арогантност и безсрамие и това да се представя като най - добро за България. Видяхме докъде стигна с мутритете и калинките!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сако

    19 Май 2013 20:45ч.

    Курвулезич отдавна ближе работите на ГЕРБ ,като сладолед! А за ненормалника Цвъко по добре да не казваме нищо.Хората от ГЕРБ с гладките мозъци нямат просто оправяне! Хем осрани,хем големи!!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моника

    19 Май 2013 21:36ч.

    За каква борба с корупцията говори това лице,след като има вече толкова много огласени факти за това,че самият той и неговия патрон Бойко Борисов активно участватв престъпни деяния.Нормалните хора дори само,когато са обвинени си подават оставката.Сега,когато вече в публичното пространство изтече информация,че ще го разследват,той е \"готов\"да се откаже от имунитета си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ledenia

    19 Май 2013 22:37ч.

    Минимум 5% загуби ГЕРБ,ДА прав е Цветанов! Но,защото не успяха да изнесат бюлетините навреме и ги хванаха!Това е истината!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • васко

    19 Май 2013 23:19ч.

    яворе, какво намери в нея?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лъв

    19 Май 2013 23:36ч.

    ЕХ докога глупости ще пишем и коментираме!– Вместо да се ядат тия политици а и ние помежду си е време вече да се обмисли обединяване на усилията за правилни решения и всеки от тях и нас да толерира другия ,заради майка България

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гогашвили

    19 Май 2013 23:57ч.

    И много от зрителите все по-често бойкотират Нова ТВ в иначе така благодатните сутрешни часове на уикенда. Почивните дни не са предвидени за перверзните упражнения на тази г-жа. Може да служи на когото си иска, но ние какво сме виновни? Ако шефовете на този канал имат грам порфесионализъм, да се обърнат към опита на европейските телевизии. Какво предлагат те в събота и неделя? Нищо, ама нищо подобно на този ужас, наречен Кулезич.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • янош гочев

    20 Май 2013 0:39ч.

    Нова ТВ гони зрителите си с подобни предавания на зависими журналисти. Тези от ГЕРБ какво трябва да стане да разберат ,че хората не ги искат. Фалшификатори!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БАНДИТ БОЙКО

    20 Май 2013 1:27ч.

    ГЕРБ властваше 1330 дни. На фона на 1330-годишната българска история това е само една гримаса. Грозна гримаса. 1330 дни ГЕРБ властваше безразделно, безконтролно, арогантно и престъпно. Против Конституцията и законите. Против държавата, нацията, народа и човека. Съсипа икономиката, зачеркна националните интереси, оплячкоса държавата, разгроми бизнеса, погуби науката, унизи народа, смаза правосъдието, прегази всички права на човека – граждански, политически, икономически, социални; подмени парламентарната република с премиерски абсолютизъм, правото – с милиционерщина, политиката – с полицейщина, а полицейщината обяви за политика; превърна народа в негоден мат’рял, в куче, в парцал, в стадо, което лесно се води и кара (и стадото нямаше нищо против! – напротив, даже му подари гега, кучето махаше опашле, а мат’рялът повтаряше “Ние сме едни негодници”); взриви демократичните устои на държавата и я лашна 30 години назад – там, в пещерата на авторитаризма; наложи на обществото своите правила и закони – правилата и законите на мафията, на подземието, на чалгата във всичките нейни отблъскващи измерения; разврати обществото и му натрапи своето първобитно разбиране за политиката – като бой, смазване, премазване, унижение и публично поругание на опонента; обяви всеки мислещ за престъпник, а нацията – за организирана престъпна група, съставена от шайка лихвари, лентяи, грабители и алчни пенсионери, що изплюскали фискалния резерв. ГЕРБ и близнаците-братя Боко и Цоко извършиха това в нестихващ пристъп на маниакално величие, болезнен нарцисизъм, примитивна алчност, ненаситна лакомия, първобитен и атавистичен нагон да властват, да владеят, да подчиняват. ГЕРБ съсипа всичко, което докосна. Мога до утре да изреждам икономическите и социалните показатели на съсипията. Но главното е друго – ГЕРБ изгуби изборите морално. Боко и Цоко не разбират това. Поради духовна безпросветност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Логик

    20 Май 2013 4:37ч.

    Днешното предаване на "Нова телевизия" ми наложи два извода: (1) Цецко "входиран" по възможност по-скоро в затвора; (2) баба Яга, пардон Кулезич, не по-късно от него "изходирана" от телевизията.Хигиената го изисква.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Батето

    20 Май 2013 6:06ч.

    Невероятно нехигиенично предаване. Любка и Цвъцко само дето не се натаковаха в ефир. Духовната мизерия преливаше като пробит язовир от екрана. Жалко, че лично бях свидетел на тая развратна журналистика. От днес не мога даси представя, че това ми е колежка. А уж интелигенцията трябва да е опозиция на всяка власт. Аксиомата беше накъкана 100%.Отврат!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Варненец

    20 Май 2013 6:34ч.

    Продължавам да си задавам ?-а... за всяко едно от деянията си -издънки- в 'белите държави'- Гербаджиите сигурно вече щяха да се смятат за Безсмъртни. Много са се филмирали като от електронните игри :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kocev

    20 Май 2013 15:58ч.

    Патологията в така нареченото \"дясно\", да \"дясно\", а не демократично\" представителство всред политическата ни \"върхушка\". Или как рано или по-късно \"въшките\" излизат на челото. Става въпрос за неочакваното и възмутително поведение на известни лица от началото на демократичните промени в България. Възмутително и непростимо, а и \"самоубийствено\" в политически смисъл е това подмазваческо лобиране и адвокатстване в подкрепа на най-недемократичното управление и на мутренско-милиционерската групировка. И това се прави от лицата Георги Марков, Йордан Соколов, Едвин Сугарев,един кинорежисьор и доказали се безочливи \"журналистки\". Чудно ми е тези хора пари ли взеха или са принудени поради някаква зависимост да се хвърлят в защита на явно авторитарна и недемократична организация.Вместо да се осъзнаят и тихо, скромно и със себеотрицание на личното его, да подпомогнат за създаване на нова Демократична организация, те най-неочаквано се хвърлиха да защитават патологията ГЕРБ. Осъзнайте се господа, защото живота продължава и след предстоящото по-кратко или по-дълго управление с преобладаващо мнозинство на БСП, със сигурност наша нова и истинска Демократична формация ще получи властта и ще управлява България. Тогава вие какви ще ги \"дъвчите\". Помислете за скорошното утре!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В.В.

    20 Май 2013 17:35ч.

    Благодаря Ви г-жо Кулезич. Предполагам добре съзнавате, какво рискувате. Не само работното си място. Пред очите ни много хора бяха "посъветвани", респектирани или получили "предложение на което не може да се откаже". Вече се разбира, че няколко политически фигури в БСП и ДПС няма да се задоволят само с дива азиатска отмъстителност. Благодаря Ви за Вашата смелост и гражданска доблест.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • dcPCAD

    20 Май 2013 19:38ч.

    Аман от сценарии и заговори.Тия болни герберски мозъци друго не знаят.Все някой и нещо е срещу тях.Краят им дойде най накрая.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пенчо

    20 Май 2013 20:22ч.

    Предлагам да съберем средства за цвинокио штот кой ще му плаща кредита от 900лв месечно след като пенцията му е 700лв.\r\nПредлагам да дарим пари и аз ще му ги занеса в затвора в СТЗ.Ще входирам в сряда подписка за събиране на средства.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лопе де Вега

    23 Май 2013 17:26ч.

    Да го входират право в пандиза и там да му входират каквото трябва и където трябва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    23 Май 2013 20:13ч.

    Кулезич w edno drugo interview s Zwetanov mu kasa direktno w ochite, che ne ja naprawili schef, sastoto i lipswala podkrepata na GERB! Towa w direkten tekst snachi, che GERB se e mesil i e kadruwal po medijte!!!!! A tosi fiskulturnik sednal da objasnjawa, че като министър на вътрешните работи е вложил много, за да се бори с организираната престъпност!!!! Tolkowa kysopametni i dwamkata!?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марина

    24 Май 2013 20:36ч.

    Те пък като не бойкотираха Референдум по първа та голямо важно. Такава помия се изсипа върху Добрина, че добре, че жената има здрави предни зъби /и явно добър зъболекар/..................това от много уважение към зрителите и народа беше явно от страна на тройната коалиция.............нещастници!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вики

    15 Юли 2013 18:44ч.

    4esno kazano sam mnogo dovolna ot nova yelevizia dokato ot bi ti vi neee za6toto v bi ti vi lipsva raznolbrazie samo edni tyrski sapynki dokato nova televizia e tolkova raznolbrazna predavania fiymi i nikoia tyrska sapynka po obiat za babi4kite to neee samo nova televizia to sa i kino nova to sa i nova vsi4kite a ot bi ti vi to xaresvam samo bi ti vi leidi za6toto davat predavane za sveta 1 za gotvene pak ima mnogo tyrski sapynki no te bi ti vi sa taka xaresva o6te bi ti vi komedi imat xybavi komedii dadox vi bi ti vi za sravnenie za6toto xorata koito niamat kabelna televizia imat 4 kanala benete1 koito sa pove4e za babki bi ti vi nova televizia i tivi 7 koito sa6to ne sa lo6ii sporet men i moeto semeistvo bi ti vi i nova televizia sa glavnite i nai gledani i zatova vi davam bi ti vi za sravnenie

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вики

    15 Юли 2013 18:47ч.

    s dve dymi sam dovolna ot nova yelevizia

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи